nu; fattiga riddare & desperate housewives



15e bilden: En person som du vill vara med.


awesome kväll!

Det gick bra igår tyckte jag. Så nu är bara den evighetslånga väntan igen, bara att hålla alla tummar man har!

Åkte ju hem till Mattis direkt igår, vi la oss och tittade på gossip Girl, riktigt bra tycker jag! Fast jag somnade runt tolv i sackosäcken, hade både ont i benen och huvudet. medans dom andra var vakna till typ tre. Haha. Men jag vaknade vid åtta typ för det var inte så bekvämt att ligga och sova på den där hela natten, men dom andra vaknade inte långt efter så då satt vi på gossip girl igen. Ska göra mig iordning lite nu och lägga mig och slappa till träningen ikväll.


gossip girl maraton



smooke weed everyday


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


dalalagsuttagning nummer 3

tagga till dalalgasuttagning idag, två till utslagningar kvar nu bara. Men det är bara att göra mitt bästa så hoppas vi på det bästa! Ska snart gå och fixa klart det sista, titta så allt är packat och så.

Ikväll typ direkt när jag har kommit hem så åker jag och Johanna hem till Mathilda där hon och Pernilla är. Och så blir det Gossip Girl mys hela kvällen/natten! Trevligttrevligt.


13e bilden: Du och någon klasskompis


8-3

vi kom dit med åtta spelare + målvakt, vi körde vårat eget spel och var helt överlägsna, åtta sekunder tog det att göra ett mål. Vinst med 8-3, målskytt, en lördag kan inte bli bättre! Och dom skulle vara ett av dom bästa lag en i serien, haha undra hur det blir?

Kom hem för ett litet tag sen. Gårdagen var jättemysig, discot var ju inte det bästa men aja. Nu ska jag sätta mig och virka, haha tanktvarning? Skriver något mer ikväll ithink. 

 


3 från igår

höstlov!

sista dagen i skolan på en vecka. Den började med bild, sen slöjd, håller på att virkar en sjal som jag hoppas blir jättebra! Sen så vart det lunch, och vi fick glass, för att fira att gymnasierna var borta trodde vi! Hihi. Tillsist engelska och sen klf då vi hade avslappning , som var skitseg . Om ett tag kommer pernilla, Johanna och Mattis och så ska vi äta lite sen ikväll drar vi ner till q och tittar på husbandet!


12e bilden: En bild på din vardag.




+plugg

en dag kvar

en dag kvar sen höstlov, skön..t !

har bloggat jättedåligt nu , men har inte haft tid, igår åkte jag hem efter tjejernas träning, var helt död typ, så vilade lite , idag så började dagen med iup , sen biologi, där vi disifisikerade som vi säger. Lite smått äckligt men jag och Mattis tyckte det var ganska farsinerande ändå, och det var ett koöga iallafall. Sen lååångluch som bestod utav kortspelande (somvanligt) Sen spanska och matte. Idag blir det bara att ta det lugnt , och tagga till höstlovet!


jag saknar turkiet


i våran galax, ser jag dig som stjärnan som lyser upp min natt


boom boom boom everybody say wehoo

hejpåer
var ju somsagt utbildningsmässa som spenderades mestadels av tiden med pilla, mathila och johanna! först gick vi iafl omkring i dom där montrarna och tittade runt lite. Sen vart det lunch och bullfika till husbandet. Efter det så gick man ju runt till två och tittade närmare på dom , vart BF och HA, handel verkade ju jättemysigt och kul! så det siktar nog mot det ithink, ska ju bli en busniess women! ;) haha . Hoppar träning ikväll måste plugga och vila lite, det behövs ju det också ibland. Kan nog allt på kristendomen nu , ska be någon förhöra mig ikväll, hoppas det sitter till imorgon bara..


11e bilden: En person du kan berätta allt för.




mitt liv: vakna, skola, hem, plugga, träna , sova

ja så ser mina dagar ut nuförtiden i detalj.
kom hem från skolan vid fyra, sen dess har jag pluggat kristendom, som jag snart ska fortsätta med, tänkte att jag var värd lite vila. vid halv åtta drar jag ner till k.hallen och tränar, rensa skallen lite. fyra dagar kvar, sen höstlov, håll ut! och imorgon har vi bara en lektion ( som tyvärr är so) sen gymnasieinformation och så.
skriver kanske imorgon om jag hinner!


JollyCamp2010♥

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll


vidareee!!

igårkväll var nog den bästa kvällen på länge, skulle kolla mailen (som jag har gjort typ 150 gånger per dag den här veckan), och äntligen hade det kommit, fick typ hjärtstopp för några sekunder, sen öppnade jag det, och grattis sara, du har kommit till nästa steg i uttagningarna till distriktslaget F96! och jag trodde knappt det var sant! såhimlaglad!!

har inte hunnit blogga idag, match på förmiddagen som slutade 4-8 men vi spelade betydligt bättre än förra matchen med damerna, så det går bara framåt! efter det så åkte jag hem och fixa mig lite , satt mig och pluggade sen kom släkten och firade min bror som fyllde år igår. Så jag och Lollo satt och pluggade hela tiden, sen har dom nyss åkt hem och jag har pluggat typ tre timmar, så trött på det just nu , aja bara att bita ihop! hörs imorgon


18-2

Matchen slutade tillslut med 18-2 till oss. Vi vart inte ens glada efter sisodär 10 mål , tyckte nästan lite synd om dom. Haha.
Åkte hem till johanna och pluggade so, men fattade vi något ? nej. jäkla kristendomen.. Ikväll blir det iafl lite barcelona-sevilla om jag orkar, trött som sjutton. Tagga om till dammatch imorgon mot Sätra. Sista inlägget för idag så säger väl godnatt♥


9e bilden: En bild på på den du har kännt längst, och fortfarande umgås med.


lördag

tre bilder i förra inlägget, men skrev det från ipoden och jag vet inte hur man får bort dom , hehe.

Tagga match idag, seriepremiär och allt! sen ska jag , johanna och mattis tror jag plugga till det jäkla soprovet på onsdag. Sitter just nu och laddar in lite saker på min nya mobil jag fick igår eftersom min andra inte funkar längre, vart en J10i2. Verkar iallafall helt okej, eftersom jag typ bara smsar och så! Ha en bra lördag alla min fina!


Mysig fredag!

Äntligen fredag börjar jag väl med som vanligt! Skolan var ganska lugn, bild, slöjd där vi virkade jag hittade en sån där riddarmask, Oscar en kippa och Johanna en mockasin. Haha gulliga vi är! Sen engelska där vi såg någon bra film. Sen på någon föreläsning från arbetsförmedlingen, lite tidigt känns det som men. Sen drog jag ner på stan med mina favoriter där jag tog spruta, köpta mina vantar sen fikade vi! Efter det drog vi hem till Johanna och fixade skiva till matchen imorgon, seriepremiär halv ett i k-hallen. Tagga brudar!


8e bilden: En person som du saknar.


torsdag

nu är fyra av fem nervositetsaken borta från mig, fick MVG på matten, (ett fel på hela provet!), biologi förhöret gick bra, spanskan gick bra och jag får vara med på matchen på söndag, så nu är det bara dalalaget som jag väntar från..
sitter och spelar wordfeud. Ska gå och göra lite biologi och so nu, värsta mördarveckan väntar. Skönt med lov sen! Värd det känner jag.


Dagens mående: bra
Dagens humör: glad
Dagens borde: plugga
Dagens vill ha i allmänhet: julafton, lördag
Dagens materiella vill ha: min mobil
Dagens beroende: musik
Dagens längtan: höstlovet, lördag, julafton osv
Dagens klädsel: stickad tröja, jeans
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: plattat
Dagens låt: laugh n' a half, tröttnar seriöst aldrig!
Dagens saknad: nathalie ♥
Dagens dummaste: inte en aning
Dagens misslyckande: ..
Dagens köp: inget
Dagens godis: inget
Dagens mat: fisken och potatis i skolan
Dagens tidning: avesta tidningen

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.




trollet♥

tyckte att mathilda också skulle få vara med

tisdag

hej på er!
har varit en helt vanlig tisdag idag, so, teknik , lunch, spanska och matte. Filmen så vi klart på , var riktigt bra!
Sen när jag kom hem så vart det en himla massa spanskapluggande, prov på torsdag. Imorgon ska vi till ett studiebesök på kyrkan , jippie vad kul..
Men ska gå och träna lite verb nu sen äta, byta om och träna! Ska sätta desperate housewives på inspelning också eftersom att träningarna är så himla sena nu förtiden så hinner inte hem, aja hejdå


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


måndag

nu är jag tillbaks igen!
igår var det ju dalalagsuttagning, som gick bra tycker jag. Nu är det bara att vänta en livslång vecka typ på svaret om man gått vidare, bara att hoppas på det bästa! Men en massa skratt blev det verkligen! Det måste nog vara några av världens bästa tjejor som är med! vi har ju nästan blivit som en enda stor familj.. Haha
Idag så var det en ny vecka för er som inte har förtsått det, den började med iup, svenska där vi skrev våran sak som jag alltid glömmer bort namnet på. Sen idrott som var jätterolig till en början, sen inte det. Spelade innebandy iafl, killarna mot tjejerna! Sen så vart det biologi, spanska, riktigt bra film , lite småläskig ibland bara , hihi. tillsist matte ,sen hem och plugga spanska, snart blir det utvecklingssamtal sen träning.


andra breddlägret

tagga till andra dalalagsuttagningen nu, bara hålla tummarna på att det går bra!



största förebilden!

5e bilden: En gammal bild på dig själv


Kopparhallen

Hej på er!
Sitter i kopparhallen och tittar på match just nu, fast dom ligger under med 7-1 och det är bara början av andra , hihi. Sen åker jag väl hem till m&m igen. Hörs imorgon kväll eller på måndag!


4e bilden: En bild någon som du ser upp till


grynet ♥


Messi ♥

hihi

fredag

har varit en glad tjej idag, började med att jag fick MVG på musiken, sen VG på hk;n och sen det bästa av allt, jag fick MVG på min engelska artikel, jag har aldrig någonsin fått MVG på engelska, snacka om att jag blev glad! :D haha aja nog om det, ska hoppa in i duschen snart sen vidare till m&m där helgen spenderas , så kommer inte bli nå uppdatering , några tidsinställda osv. ha en bra helg mina fina läsare!


alla har vi ju varit små någon gång






3e bilden: En bild på någon i din familj.


hahahahahahahah...

torsdag

hej på er!
tog bussen till skolan, där det först var några från industri som pratade, sen biologi där vi skulle typ hålla på med reflexer. sen långlunch, spanska där vi börat se på en film, de bortglömda, haha jag tycker det är så gulligt när hela klassen skriker när det blir läskigt! aja min matte var inställd så jag hann med två bussen hem! ikväll har jag inte planerat någonting alls, ska höra om någon kan förhöra mig på musiken bara , sista lektionen imorgon..


2a bilden: En bild på dig själv


onsdag

skirver lite snabbt nu , onsdagar är som vanligt lektion, på lektion, på lektion.
Men hade iafl dödslång so, engelska, min lärare sa att jag hade VG eller MVG på min artikel, han skulle höra med någon annan lärare vad den tyckte, men jag blev jätteglad eftersom jag typ ligger på gränsen till VG i engelska :D
sen lunch, idrott där det blev skridskor ♥ gjorde fakitskt ett mål! haha kung. sen profil. Efter det gick jag med Fanny ner till kopparhallen där det vart träning men är fortfarande förkyld, så Linus hade skotträning med mig! haha det behövs :P kom precis hem , har duschat och ska sätta mig lite med musiken. hörs imorgon!


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


tisdag

svinkallt ute idag ju..
haha. Dagen var iallafall som alla andra tisdagar. so, teknik, lunch , spanska, matte. Vi hade ju prov som gick skapligt bra tycker jag. Hoppas bara att Anna tycker likadant! ;) Jag, Mathilda och Sanna tog bussen hem, lika trevligt som vanligt. Blir nog ingen träning idag heller, eftersom jag fortfarande är förkyld. Sen är det ju dalalagsuttagning på söndag, och så har man åkt på värsta förkyldningen, superbraaa.. ikväll blir det dh, toppenkväll! :)


.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild någon som du ser upp till.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: En bild på på den du har kännt längst, och fortfarande umgås med.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Avril Lavinge - when you're gone



do you see how much i need you right now?

måndag

hejpåer!
inget speciellt har hänt idag, förutom att vi åkte skridskor på idrotten, alla var ju sådär jätteduktiga! ;) kom hem vid bussen vid fyra, satt mig och pluggade matte , prov imorgon men det känns som jag kan allt, och det är ju bra! Blir ingen träning ikväll, är jätteförkyld och trött eftersom jag inte sov någonting i natt typ. synd om mig.. ;) men varenda människa verkar ju vara sjuk nu så det är ju kanske inte så konstigt att jag också har blivit det ? aja nu ska jag kolla runt lite bloggar. hare


just nu saknar jag värmen

hemma

kom hem för ett tag sen, var inte så jättejobbigt men det var ju så varmt så man höll på att svettas bort :o aja, blev lite bad och bubbel efteråt, mys! nu ska jag plugga lite matte sen sätta på sveska hollywood fruar eftersom jag inte hann med det på förmiddagen!


styrketräning i badhuset

fick min efterlängtade sovmorgon! idag ska jag bara ta det lugnt , vid två åker jag ner till badhuset där det blir fys/styrketräning med laget! sen hem och inte göra någonting tror jag, eller jo måste plugga lite matte.. Nu ska jag lägga mig i soffan till lite svenska hollywood fruar!


never mind I find someone like you


match + sekket + pernilla = toppenlördag

har blivit asdålig uppdatering idag, men har inte varit hemma något.
Kvart över åtta åkte jag till kopparhallen där det blev match, resultatet var ju inte det bästa, men vi har ju aldrig spelat med varandra heller, så det var okej iafl. Sen sekket med johanna till herrarnas match, riktigt spännande! men dom förlorade iafl. Sen åkte jag hem till pernilla, vi pratade och så, sen bakade vi, duktiga som vi är ! Sen fikade vi och jag hjälpte henne med matten. Nu sitter jag här och fick någon kick att jag ska göra om lite på bloggen , få se hur det går? Aja min efterlängtade sovmorgon imorgon!! gilla


finasannis

T G I F

har äntligen kommit hem, min dag har bestått av en jäkla massa nysande så jag har ont i huvudet och ryggen, inte bra.. är nog en förkylning på gång. Men vi hade iafl musik, spelade för det mesta, what are words eftersom appe var så duktig på den på pianot så vi kompade han eller vad man säger ,spelade gitarr och jag böt faktiskt akord riktigt bra! :) hihi. Sen HK , prov, gick bra tror jag, hoppas på det. Sen gjorde vi varm macka med skinkstuvning och ost, supergott! Sen så var de luch , engelska . Alla rätt på glosorna! :D, Sen klf då vi skulle planera klassresa och blablabla, men ingen lyssnade ju typ och då vart vi inte glada.. bussen hem och nu ska jag lägga mig och slöa, skönt! Imorgon är det match, upp halv åtta jippie! skriver nog nå mer ikväll , hare


i walk a lonley road,
the only one that i have ever know.
don't know where it goes ,
but it's only me and i walk alone

pluggpluggplugg

klar nu, kan det mesta ,hoppas det sitter tills imorgon bara.
Jag är så trött på allt plugg nu. Vill vinna massa pengar och dra till spanien i ett år, bara lämna allt och ta det lungt, ta ett sabbatsår, hehe. gud så skönt! (jag har inte blivit religiös) Men jag kan ju bara drömma vidare och fortsätta plugga, ge järnet sista året på hödstadiet så jag kommer in på bra gymnasium . SEN flyttar jag till spanien ;)
nu ska jag lägga mig och se på body of proof från igår, verkar ju bra, hon som spelar ''huvudrollen'' har ju varit med i deseperate housewives, sen fyller hon år samma dag som mig också, coolt! Hihi vi hörs imorgon!



snart fredag , håll ut

jag längtar asmycket till söndag, för då ska jag bara sova, eller har fys i badhuset men det är på eftermiddan, så kan ha låång sovmorgon! idag då, iup först, sen biologi, sen lunch, petras varma pastasallad ♥ supergott. Sen var det bara spanska och matte kvar. Tog bussen min hem. Plugga kan typ allt nu , och det är ju bra.


Onsdag

Dagen gick faktisk rätt fort för att vara onsdag, orkar iinye skriva så mycket om det. Har iafl fått vg i so nu! :D ska snart ner till kopparhallen och träna och hoppas på att man blir uttagen på match!

Haha fett värt att köpa det där spelet! Alla vi som HATAR mourinho !


kiss them goodbye







nu börjar den sista säsongen av den bästa serien i världen! lite sorgligt fakitskt..  

jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand


el estilo ghotic

skolan var faktiskt riktigt kul idag, eller ja men ni förstår.
Först nå nutidsorientering, vilket betydde ingen so, skönt! :) sen teknit, då vi fortsätter med vårat superroliga arbete då vi ska renovera en lägenhet osv. Sen långhål som spenderades med pokerspelande, mycket skratt där med. Sen spanska då är vi ju klara så vi fick börja lite med nästa kapitel och det var såhär olika stilar och så skulle vi göra johanna till emo ( ghotic) så vi ritade en stjärna och en tår under hennes öga xd hahaha tillochmed läraren skrattade! sen så vart det matte, som inte var rolig alls men det brukar den ju inte vara heller!
kom hem runt fyra och har pluggat sen dess, är verkligen trött på det , tpp. hoppar träningen ikväll, är helt slutkörd sen igår och i helgen , matchen förlorade vi tyvärr. Sen fick jag gå upp och spela forward, haha men det gick skapligt iafl tror jag!


måndag = pluggpluggplugg + träningsmatch!

skolan var ganska soft, var inte så trött, eller hade så ont i kroppen som jag trodde, och det var ju bra.
Hade iafl IUP i 20 minuter, sen svenska, skrev på insändaren, min är verkligen inte bra, haha. Sen 2 timmars hål eftersom att idrotten var inställd. vi spelade kort och så. Sen biologi då vi tittade på film. Sen spanska och då satt jag , mattis och johanna och läste kärleksdikter på spanska eftersom vi var klara med allt (duktiga som vi är) så vi fick göra lite vad vi ville i boken. sen slutade jag efter det eftersom att matten var inställd! Haha alla stack typ men jag, cilla och matilda gick och tittade så det verkligen var så att den var inställd, så vi inte fick skolk eller något, för det ville vi ju inte :) hihi duktigt. Tog bussen hem och kom hem en timme tidigare vilket betyder att jag fick en timme mer att plugga vilket betyder att betygskriterierna för hk:n är klara, engelskan är inskrivet, och så har jag kört igenom spanskan några gånger så jag måste säga att jag har varit riktigt duktig idag! :)
haha nu ska jag snart äta sen tagga om  till en träningsmatch mot borlänge!


hej träningsverk

min helg har varit awesome!
första matchen förlorade vi med 1-2, men den var helt cp :o  typ dom spelade asfult och domaren blåste aldrig, så då kom stina fram ska ni veta! ;) , men sen match vann vi med 4-2 kanske? kommer inte ihåg men vi vann iafl och det är ju huvudsaken. Sen hade vi en timmes uppehåll och sen match igen , vi vann den också vi låg under med 0-2 men tog igen i sista och vann med 4 eller 5-2! kung. så vi kom två eller etta, beroende på hur sista matchen gick.
sen fick jag reda på att vi har träningsmatch med dameran imorgon , men det är bara att bita ihop. sen seriepremiär på lördag, jag älskar innebandy!




Jessie J - who you are



seeing is deceiving, dreeming is believing

11.00

nu börjar första matchen , sen har vi match tolv och två, har inte en aning om vilka vi ska möta, men siktar på vinst!
KOM IGEN NU BRUDAR


säsong 8

har legat i sängen med datan i knät och tittat på svenska hollywood fruar sen jag kom hem typ, men orkar inget annat, har ätit tacos också. Sen såg jag att på tisdag börjar den åttonde säsongen av depserate housewives!!! ÄNTLIGEN
nu ska jag dra mig vidare till tv:n sen lägga mig tidigt, tagga cup imorgon!


hemma , och hur trött som helst

kom hem för en halvtimme sen typ , det gick bra faktiskt, är nöjd över min insatts, sen är jag ju vidare också, eller det är alla för dom tyckte att det var så jämt så dom kunde inte ta ut några nu , och det är ju bra så man får en till chans att visa upp sig :) sen träffade man ju massa trevligt folk som man har saknat jättemycket också! EvveMajaFridaLinnéa, och en massa mer! ♥ ikväll blir det nog lite fångarna på fortet sen sova tidigt för klockan kvart över åtta imorgon bär det av mot gävle där det blir cup! tagga brudar


haha pluttis! :p


dalalagsuttagningen förra året

adele - someone like you



Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Dalalagsuttagning

Gick upp vid sju, gjorde klart det sista. Närsomhelst kommer Peter sen blir det vidare till Falun för dalalagauttagning! Ha en bra dag alla!


RSS 2.0