fotboll för hela slanten

Vart en dag med en vinst och en förlust för båda lagen våra. Har varit nere vid planerna i stort sett hela dagen, vilket det även blir imorgon på dagen. Snart väntas det mat med dem flesta från Avesta på campingen här, trevlans. Imorgon så kommer även Fanny hit och bor tills söndag. På kvällen blir det gatufestivalen, mange makers ♥♥ även timbuktu och några mer är där, så det blir mer än bra det. 
 
 
 

skrillex - bangarang


globall cup

Hej! 
Hann inte skriva något igår. Men vi åkte iallafall hit, fixade klart allt sen åkte och lämnade bror vid skolan. Åkte sen tillbaks hit sen ner till invigningen och tittade lite. Det enda jag saknar med fotbollen är Globall Cup, så jäkla kul! 
 
Nu har jag nyss varit och duschat och kvart över tolv har dem sin första match. Efter den skulle vi kolla på Jossans match. Tror även att jag och Johanna skulle träffa Sebastian idag. Vi får väl la se hur det blir. Nu ska jag nog locka håret, hörs när vi hörs. 
 
Det var tider det där! 

Norlie & kkv - där jag hänger min hatt


onsdag

Har inte hunnit skrivit något tidigare, har haft fullt upp idag. Imorse så åkte jag och mamma ner på stan och handlade lite, fick med mig hem en bikini, shorts och nya solglasögon. Satsar på att det ska vara sol på semestern, hehe. Klippte gräset när jag kom hem och packade ut det sista. Ska måla om mina naglar nu eftersom kvaliten inte var så bra på det jag hade så hälften redan är borta (utan att jag har pillat på det). Sitter även och letar efter nå ny bra musik, någon som vet någon? Bara att tipsa mig!
 
Vet inte om det kommer bli så jättebra bloggning de kommande veckorna, beror på lite hur bra intrenet och fint väder det är, men gör några tidsinställda iallafall. 
 
kingen får stå för bilden idag
 
 

f ö r ä l s k a d

 
Har verkligen fastnat för dem här ursnygga linnena från kan dee shop . Dem har även jätte snygga shorts!

payphone - maroon 5 ft. Wiz Khalifa


världens bästa dalkullor ♥



Godmorgon!

Ser ut att bli ännu en dag med regn och rusk. Medans jag sitter här i kalla Sverige så sitter Mathilda på flyget på väg till varmare ställen. Hoppas du får det bra min vän! Idag ska jag börja packa ut i husvagnen och höra med någon om den vill hitta på något eftersom jag snart åker och blir ifrån dem i tre veckor. Om ett tag ska jag ut och springa hade jag tänkt. Ha en bra dag!
 
Saknar örebro, saknar innebandy, saknar mitt lag.

dator dag

Har setat här nästan hela dagen idag och fixat massa saker med bloggen. Lite med designen + bloggresponse så nu är det bara att fråga på! Nu så ska jag titta på några avsnitt av fruarna hade jag tänkt. Vädret suger och jag får spara min springrunda till imorgon. 
 

parfym tips; someday

 
Tycker inte bara om den här parfymen eftersom det är Justin som har gjort den. Den luktar även gudomligt gott! Han släppte ju även girlfriend här i veckan, toklängtar till den kommer till sverige!
 
12345

regnig måndag

Hej på er!
Sitter ute på mitt rum med lite lugn musik och hör regnet smattra på taket, riktigt mysigt. Dagens planer är väl att packa lite mer sen har jag ingen aning, Tänkte ta mig ut på en springtur med väntar lite få se om vädret blir bättre eftersom jag har gått och blivit snorig igen och helst så vill jag vara frisk till dem kommande veckorna. Om lämpet kommer idag ska jag även ut och övningsköra lite, äntligen. 
 
min finaste♥ 

never stop smiling


epic - Sandro Silva ft. Quintino

 
Mange Makers om 6 dagar. tagga
 
 

14 dagar kvar

Kom nyss hem från mitt andra hem, hem från Mathilda alltså. Tog tåget hem igår eftersom jag inte kunde missa Pernillas födelsedagsfirande. Vilket var en jättetrevlig kväll med fina vänner. Åkte hem till Mathilda vid tolv och vi la oss och pratade och läste en massa the typical svensken och skrattade en massa ( visst är ni förvånade?) Tog även en massa fina bilder i mörkret med blixt, vilket resulterade ett fint resultat, verkligen.
 
Vi vaknade tjugo i tolv idag, vilket vi vart ganska förvånade över eftersom ingen utav oss brukar sova så värst länge. Men skönt var det iallafall. Vi gick upp och gjorde en mega frukost med smoothie eller vad det heter, och tre rostade mackor med ost och marmelad. Det låter jätte gott va? För det var det verkligen. La oss och tittade på en film sen cyklade jag hem. Nu ska jag fixa lite vid datan sen skriva en packlista eftersom jag snart drar bort i en tre veckor.
 
inte långt kvar nu alltså!

Glad midsommar mina fina läsare!

Just nu sitter jag inne i husvagnen. Snart så ska vi äta lite midsommar mat och jordgubbar i massor. Vaknade med klarblå himmel och jag hoppades på att få ligga ute och sola idag men nu är det ganska mulet istället, midre bra. Men snart ska jag iallafall ut och läsa i min vecko revyn och bara njuta. Ha en toppen midsommar!
kram
 
 

~ turkiet 2011 ~

 
Jag vill till värmen, jag vill va brun, det är mycket man vill här i livet

Nu har även lilla jag skaffat bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

rättvik

Hej!
Egentligen så skulle vi ju åka till Leksand idag som vi alltid gör över midsommar. Men det var tyvärr fullt där så vi åker till Rättvik istället. Jag åker iallafall hem på lördag eftersom jag inte kan missa min fina vän Pernilla's födelsedagsmiddag (eller vad vi nu kom fram till att vi skulle kalla det). Flyttar även in hos Mathilda på kvällen eftersom jag inte har någonstans att bo, hehe. Blir säkert några mobilinlägg då och då, så helt dött kommer det inte bli, tror jag.
 

- hår ring


jag är just nu den gladaste tjejen i hela världen

 
Okej, går inte att beskriva min känsla just nu. Sitter med gråten i halsen. Min favourite boy, min förebild, min dröm kille kommer till Sverige på sin världsturne. Min dröm kommer gå i uppfyllelse. Jag är så sjukt jäkla glad just nu.

i n f i n i t y ∞


var ett tag sen, så vi kör en dagens


Y O L O

Godmorgon!
På tiden att solen började titta fram tycker jag! Efter lunch åker som sagt jag och Mathilda ner till stan, fram till det så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ikväll åker jag hem till Johanna med massa tjejer och har trevligt. Ska även ut och ta vara på solen, för vem vet när den kommer komma tillbaka sen? Har även bestämt mig att jag ska börja använda min kamera mer så det kommer upp fina nya bilder hela tiden. Hatar den mer än något annat, men det får man väl leva med.
 
 
 

- black and white


tisdag

Hej på er!
Dagen spenderade jag vid tv'n sen la jag mig på altanen och fortsatte i en bok som jag började med för några månader sedan. Gick sedan ut och fixade lite där. Men imorgon hade jag och Mathilda tänkt oss bli lite hurtiga av oss och åka ner till må bättre för att kolla hur mycket det kostar att gymma där och så. Är ju lite kul med alla dem där gruppsakerna dem har, mycket roligare än att bara springa runt samma gamla vända hela tiden också. Aja, vi får se hur det blir med det, biff ska vi bli iallafall, eller biffare. Nu ska jag gå och se fotboll, betydelselös match, men heja Sverige!
 
 
helt crazy. Ska vi åka och ha picknik vid älven snart?

intressant tisdag

Händelselös dag, ingen aning vad som händer, har allmänt tråkigt. Ska gå och torka mitt hår nu hade jag tänkt. Dem har ju gjort om jätte mycket här på blogg.se så fattar inget typ, så ska väl försöka lära mig det här lite snabbt. Nej nu ska jag försöka gå och göra något intressant av mitt liv, lycka till Sara!

 

En trevlig resa

Kom precis hem från min favorit stad. Vart en jätte mysig resa faktiskt! Började mindre mysigt när vi gick fel och gick helt åt skogen. Tur att jag har mina kontakter så vi ringde mathilda som fick beskriva vägen + att vi fråga en hel del. Men efter över en timmes gång var vi äntligen framme vid lugnet och satt oss och tittade på träningarna. Saknar verkligen innebandy just nu men jag får vänta några veckor till tills det är min tur!

Efteråt så umgicks vi lite med killarna och spelade en standard poker runda med stefan, jimmy och Erik som vi alltid gjorde förra året. Var jätte kul att träffa dem igen, blir ju somsagt bara en gång per år sorgligt nog. Gick sedan ner på stan för att träffa Maja och mathilda. Så tog oss en fika med dem och umgicks med dem resten av eftermiddagen och kvällen. Sett en hel del snygga killar också, kryllar av dem överallt, älskar Falun!

En otroligt vacker bild var allt jag fick med mig hem. Vi kan verkligen inte vara fina i varandras närhet..


tre favoriter från believe



Believe som justin skrev till oss. Den handlar typ om att utan att vi hade trott så mycket på honom så hade han inte kommit någonstans. It didn´t matter how many times I got knocked on the floor, you knew one day i would be standing tall, just look at us now



Beauty and a beat



fall

Mot falun

Hej på er! Sitter på tåget på väg till Falun med två utav mina vänner. Sitter i min ensamhet och lyssnar på musik och tittar på mathilda som är den enda jag ser. Sitter även i hopp om att en snygg kille ska sätta sig bredvid mig så resan går fortare och jag känner mig mindre ensam, hehe. Har gjort en del tidsinställda inlägg annars så skriver jag kanske på vägen hem. Vi hörs när vi hörs


sdf sm 2012




Två videosar från Karlstad när vi spelade mot uppland och vann så klart med 4-2. Något som jag verkligen saknar, helt obeskrivlig känsla. Ta brons i distrikts sm är en once in a life time sak, helt sjukt var mäktigt det var, går inte att beskriva.

Ser ni 9:22 i andra perioden, är jätte nära på att göra mål. Men jag sköt över

En toppen dag

Dagen har jag som sagt spenderat med matilda. Vi gick och åt Thai när hon kom och satt och pratade en massa. Gick sedan hem till mig där vi pratade ännu mer, tittade runt på datan och såg på en film från Karlstad där vi spelade mot Uppland. Saknar det verkligen. Hon åkte hem här runt sju tiden och nu sitter jag helt för mig själv. Imorgon bär det av till Falun med mathilda och Johanna. Ska träffa gamla jolly camp vänner sen får vi se vad vi hittar på. Kommer säkert bli asbra!


matilda ♥

Om typ tio minuter åker jag till busstationen och möter upp Matilda, så ska vi gå och äta något och sånt tror jag. Vädret var ju inte som jag vela ha det, men det blir nog bra ändå! Nu måste jag skynda mig och göra klart det sista. Skriver ikväll eller något. Så länge får ni ha en asbra dag, för det kommer jag att ha!

image description

mitt rum; före och efter





En enorm förändring, då var det stökigt och fult, saker överallt, fyfan vad det såg ut. Nu är det helt perfekt om jag får säga det själv! Storm trivs där inne, kunde inte bli bättre.

Och ja, jag tyckte om Barcelona på den tiden.

follow!



follow --> http://saraolssn.tumblr.com

sommar? jatack!

Typisk svensk sommar, regn och rusk. Lite sol nu skulle inte skada! Har varit en seg stanna inne från regnet dag idag. La mig och  tittade på en värdelös film på femman, det är typ det enda jag har gjort. Morgondagens planer är desto roligare, då kommer Matilda hit och umgås med mig hela dagen! Har toksaknat min vän så det blir mer än bra. Hoppas på bättre väder då, för just nu bestämde jag att vi ska cykla och köpa jordgubbar, visst låter det gott Matilda?


all by gina tricot


fredag

Tog mig en rejäl sovmorgon i morse. Sedan tog jag mig en springtur, duschade och åkte sen ner till stan och fixade lite saker. När jag kom hem sen så tittade jag på dagens ellen avsnitt, på måndag är Justin med! Vet ni vad jag gör nu då? Lyssnar igenom hela believe skivan som tydligen finns på spotify redan. Trodde den skulle komma på tisdag så jag blev ju mer än glad!


en liten snabbis

Om cirkus fem minuter börjar the ellen show. Så tänkte skriva lite snabbt om dagens planer. Efter ellen så tänkte jag ta mig ut på en springtur, får se hur det blir med den saken. Ska sen spreja i lite rosa färg i topparna och göra mig iordning. Ikväll blir det kalasfirande hemma hos Fanny med trevligt folk. Ska gå och bänka mig framför tv'n nu. Ni får ha det så bra så länge!


slänger in två bilder på mitt drömbröllop i Thailand som Mathilda ska fixa åt mig under hennes tid som reseledare!


justin bieber - down to earth



En utav mina favorit låtar med Justin. Eller ja, jag älskar ju typ alla men den här låten har han träffat i hjärtat på ett speciellt sätt. Känner igen mig i många av text raderna, och den är så himla fin akustisk. 5 dagar till believe nu och gud så jag längtar!
jag älskar dig justin! ♥

-

Hela förmiddagen satt jag och spelade biljard. Kan ju inte påstå att jag var så bra på det, men alla kan ju inte vara bäst på allt, right? Blev faktiskt bättre till slutet då jag tillochmed vann en och en annan match! La mig sedan ute på altanen och läste klart min innebandybok, bästa någonsin. Toklängtar till fjärde säsongen kommer. Tänk er att resa runt i världen, spela massa innebandy och tjäna pengar på det, det skulle väl vara något det. Var en väldigt rörande säsong med en och en annan tår..

Annars så har jag bara legat och segat, inte haft humöret till att göra något alls. Tog mig en liten gåtur nu på kvällskvisten vilket var mycket skönt. Imorgon blir det massa kalasfirande hos Fanny vilket jag ser fram emot jätte mycket!


tänkte ta och skriva av mig lite

Jag är ju inte en person som är så bra på att visa mina känslor, eller ens sätta fingret på varför jag känner vissa saker ibland. Men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra av mig själv. För några månader sen så kom det in en person i mitt liv som skulle förändra mig helt och hållet. Då trodde jag att det inte var något speciellt, utan bara en helt vanlig grej men ju längre tiden gick så fick det mig på helt andra tankar. Vi hade vetat om varandra ett bra tag men aldrig haft en riktig kontakt med varandra. Vi började skriva mer och mer och även fast jag inte kände personen så jättebra så började jag sakna den mer och mer när vi inte skrev. Tiden gick och efter ett tag så bestämde vi oss för att träffas. Längtan dit var lång men när den äntligen var där så har jag nog aldrig varit nervösare. Jag visste ju egentligen inte så mycket om personen eftersom vi inte hade träffats på jättelänge. Jag visste inte alls hur personen skulle vara och var kanske inte alls som jag hade förväntat mig. Nervositeten släppte dock ganska fort när jag insåg vilken underbar person det egentligen var.

En hel helg umgicks vi och det var verkligen någon utav de bästa helgerna i mitt liv. Det fanns nu bara en person i mina tankar. Allt kändes verkligen jätte bra och jag hade aldrig varit lyckligare. Men sen kom det ett litet förhinder som gjorde att allt rasade samman. Jag tyckte att det blev bäst sådär och personen började mer och mer bli inne på samma sak. Vad som är bäst och vad man egentligen vill är två helt olika saker, och vad ska man då lyssna på egentligen? Ska man lyssna på sin magkänsla som säger, i längden blir det här bäst, tänk när skolorna börjar igen. Eller ska man lyssna på hjärtat som säger, ta chansen, du har aldrig någonsin varit lyckligare ta vara på det.

Jag lyssnade på min magkänsla och nu känns det som jag tappat personen helt och hållet, eller jag är iallafall inte långt ifrån. Jag tänker många gånger hur hade det blivit annars, hur hade allt varit då? Hade jag mått bättre då än vad jag gör nu? De är nog några av alla dem svar jag aldrig kommer få reda på.

När tiden inte räcker till alla gånger så blev det säkert bäst så här. Men hur det än blev och vad som än händer, så är du något utav den underbaraste personen jag någonsin har träffat. Det är helt sjukt att man kan ha så himla stora känslor för någon som man träffat tre dagar, men det har jag verkligen. Efter förra sommaren så tänkte jag ''kommer aldrig träffa någon bättre än honom'' samtidigt som jag tänkte ''jag kommer nog aldrig må sämre''. Haha, jag hade helt fel på båda.

Om man ska jämnföra dem två så tror jag knappt man kan kalla det jag kände för f för känslor, för det är inte ens i närheten av vad jag nu känner för den här personen nu. Och då när jag tyckte att allt verkligen var skit, kan man säga att jag mår bra med tanke på hur nere jag känner mig nu. Men jag kan även ta det här som en lärdom. Livet är sin egna lilla berg-och-dalbana. Det kommer säkert komma mer stunder då jag känner såhär igen. Det blev bättre då, varför ska det inte bli det den här gången? Det tog sin lilla tid då, och kommer säkert göra det nu med, men det blir bättre det vet jag nu. 

Men jag kommer alltid att minnas den här personen, sin första stora kärlek minns man alltid. För det kan man säga att det här var. För aldrig någonsin har jag kännt så här himla mycket för någon, aldrig någonsin


Onsdag

Gårdagen spenderade jag med Fanny och pernilla. Milton var även med på ett litet hörn då och då, världens sötaste!! Först så var han glasögonsmurfen sen så fick han glasögon och mustasch. Iallafall så dip dyea vi vårt hår och jag blev jätte nöjd verkligen! Ska även ta och prova rosa till Fannys fest på imorgon. Kunde inte bestämma så köpte båda färgerna, hehe.

Idag vet jag inte vad som händer, få se vad dagen har att erbjuda!


teenager post


Måndag

Första "riktiga" dagen på sommarlovet idag ju. Det firade jag med att åka ner på stan och fixa de sista presenterna till Fanny och äta något utav de godaste kyckling salladerna jag någonsin har ätit med några av mina vänner. Hittade även en fin sak som jag köpte till mig själv. Vad jag ska hitta på resten av dagen har jag ingen aning om. Men imorgon ska jag, Fanny och Pernilla fixa en sak som ni får se då! Ser verkligen fram emot det!


Om en "klassfest"

Gårkvällen spenderades hemma hos nattis där en planerad klassfest skulle ägas rum. Men vi blev bara 12 stycken av våran "stora" klass. Vi insåg då att vi inte var många alls. Men vi som var där hade det iallafall jätte trevligt och jag älskar min klass! Vi pratade, hade quiz om gamla minnen, grillade, vissa badade (inte jag eftersom jag var sjuk.. :() , pratade ännu mer och hade jätte mysigt! Duktig klass som inte söp ihjäl sig, vi vill minnas minnena med varandra. Skulle ju egentligen sova kvar men jag blev snorig på kvällen sen hamnade jag i en feberkoma så åkte hem. Inte så kul för dem andra om jag skulle ligga och snora hela natten, sen skulle jag upp tidigt på nå körskole sak som var jätte segt, längtar verkligen till jag får börja köra!! Ska se klart på filmen nu, hejhej


And no matter what you're always number one


avslutningen





middagen







sommarlov!

Åkte till skolan och fick betygen, satt inne i aulan och lyssnade och fick blommor sen ut för att ta kort och kramade alla. Tusen tack för alla fina blommor och presenter! Sen åkte vi lastbil runt i stan. Vart sen lite mat med släkten här hemma och nu ska jag ta och vila mig en timme eller så. Ikväll äre klassfest hos Nattis med världens bästa klass! Kommer sakna dem massvis..


en från idag, kommer flera senare eller imorgon!


Vilken kväll!

Min febriga morgon slutade med en grym kväll! Vid fem så åkte vi (jag,Johanna, Sanna och mathilda) ut till Nathalie där vi först tog en massa fina kort sen åkte vi i Cadillac in till skolan. Som förväntat så var alla jätte fina och imorgon kommer det säkert bilder från både middagen + avslutningen. Vi åt och umgicks med klassen sen vart det disco typ, det där lät lite töntigt men aja. As sämst låtar men jag och pilla vart nöjda när både dansa pausa och boyfriend spelades, bara Mange makers som saknades. I slutet fick jag mig även en blöt, mysig tryckare med jonte! Vart iallafall en lyckad kväll tycker jag och nu ska jag ta och lägga mig med tanke på de få sovtimmar jag fick inatt. Nästan lite svårt att tro att det faktiskt är sommarlov imorgon, kommer sakna min klass..


niornas lekar



sannas bilder!

9C ♥

Vaknade imorse med feber vilket inte var den bästa tajmingen precis. Men hursomhelst så skulle jag till skolan och vara med på niornas lekar + middagen ikväll. Var skitkul och jag gjorde inte bort mig som jag trodde att jag skulle göra. Gissa vilken klass som vann då? 9C ♥ obesegrade i allt är vi, världens bästa! efter det så skyndade jag mig att duscha sen till frisan för lite håruppsättning och smink. Blev himla fint och nu längtar jag till ikväll för att få se hur fina alla är!


nationaldag = lediga från skolan!

Lediga idag, superskönt samtidigt som det inte är det. Vill umgås så mycket som möjligt med min klass innan vi skiljs åt på fredag.. Aja idag så ska jag bara ta det lugnt på förmiddagen, sen ska jag nog göra en kul grej, ut och springa (mindre kul) sen förbereda för imorgon då det är niornas lekar sen middag på slutet. Längtar supermycket till båda. Först lekarna som säkert kommer bli jätte kul, sen middagen på kvällen då alla har klätt upp sig och kommer vara superfina! Måste ut och träna på stövelkastning idag också (inte så kul om man skulle skämma ut sig inför hela skolan).

Sista avsnittet av fruarna igår, tråkigt att det är över. Men allt ordnade upp sig till slut, men det var en mystiskt flicka som dök upp i slutet och som hade en hemlighet, men man fick inte veta vad det var eller vem hon var vilket jag och Clara tyckte var jättetråkigt och retande, nu måste man ju gå runt och fundera på det liksom..



nu säger vi hejdå till våra favorit fruar, för alltid



Sista avsnittet någonsin utav världens bästa serie. Sett varenda avsnitt och nu är det bara ett kvar, jag är inte redo för slutet.

dag i lillsjön med klassen

har cyklat en himla massa idag. Ända till lillsjön och hem igen. Så dagens träning är gjord iallafall. I lillsjön så gjorde vi en massa hemliga grejer, hehe. Fick våra klasströjor också, skitsnygga om jag får säga det själv! Astaggad till torsdag då vi ska ta hem allt, jappjapp, supersnygga kommer vi vara också! Ska lägga mig i soffan nu, jätte trött är jag. Och ikväll kommer johanna + familj hit och äter, trevlans. Sista avsnittet av fruarna också, så har fått med henne att se det. Vill verkligen inte att det ska ta slut, kommer gråta floder..



sämst bilder man ajaa

--> saraolssn.tumblr.com <--

tjenahallåhej haha nejdå. Var elevrådets dag idag. Så vi satt först i aulan, sen gjorde vi något i klassrummet. Skulle egentligen vara på holmen och leka på eftermiddagen men eftersom vädret var som det var så lekte vi lite i klassrummet med klassen. Min klass ♥ Fick sluta halv två så cyklade hem , och precis när vi började cykla så kom det värsta regnskuren. Menmen ska äta lite mellis nu sen sätta mig vid tvn. Ska tvinga ut mig själv på en springtur ikväll också.


Söndag

Åkte ner till prisutdelningen av blåsa grönt idag i hopp om att vinna något riktigt fint. Men med min vardagliga tur så vann jag ingenting.. Så satt där i någon timme alldeles i onödan. Gick sen ner till marknaden för att titta efter iPhone skal men alla "iPhone stånd" som jag så fint kallar det hade åkt därifrån. Köpte mig en jb tröja iallafall, visst blev ni förvånade? ;)


Dip dye

Hur snyggt är inte det där?!


MangeMakers <3

Sitter framför brasan nu och försöker värma mig lite. Kom precis hem från stan där jag först åt kina mat med la familia sen gick jag och mina vänner för att se MangeMakers ! Var helt sjukt bra tycker jag! Svinkallt var det men det var värt varenda sekund! Kommer aldrig att tvätta min högerhand för jag nuddade Max arm och hand med den!! Helt sjukt vad han är snygg, gaaash. Tror jag är kär på nytt!! Nu ska jag iallafall gå och sova hade jag tänkt, vi ses och hörs!


you can see the look on my face, it just tears me apart


swag, swag, swag on you

igår så skulle jag ladda upp lite bilder , men det ville inte som jag ville. Var iallafall en kul dag med goa vänner! Fick upp min livs första fisk också, det är inte illa. Sen på kvällen åkte jag ner ett tag på karnevalen, var inte så jätte pepp på det så åkte hem ganska tidigt, kallt som in i bomben var det också. När jag kom hem sen så satt jag på mig min one piece och tittade på never say never.

Idag så tog jag mig en sovmorgon, gick sen upp och åt frukost, la mig i soffan och nu sitter jag här. Ikväll åker jag ner till stan igen, Mange Makers spelar ju ikväll, det går ju inte att missa, hehe. Vädret är ju inte det bästa, men vi får hoppas att det blir bättre till ikväll.

image description

RSS 2.0