ser du stjärnan i det blå

hejhej ,
dagen har spenderats med mathilda och joahnna,
dom kom runt 11 , vi spelade kort och pratade och ja lite sånt, runt ett åkte johanna hem , då satte jag och mathilda oss vid datan och knäppte jättesnygga kort, ofixad och allt som jag var! , sen spelade vi in jättefins musikvideor ;) haha shiit...
nu ska jag snart äta och fixa det sista med låtarna!



bjuder på tre söta!

jag och mathilda är kung!


inatt åker vi!

sååå skönt att vara ledig idag! , idag kommer nog johanna och mathilda och säger hejdå och så ,
sen ska jag packa klart det sista så allt är med ,sen åker vi inatt! :D


världens bästa lag!



cl-seger!
det går inte att beskriva!, fcb alltid närmast mitt hjärta, livet ut!
¡més que un club!♥


Grattis johanna!♥♥

förlåt för den superdåliga uppdateringen , man har knappt varit hemma i helgen! men skriver om hela den nu istället!
fredag i skolan var det mest prov/läxförhör och så , sista skoldagen för mig också , riktigt skönt! aja efter skolan stack jag , mathilda  och johanna hem till johanna där vi åt och lite sånt, sen vidare ner till stan där vi gick karnevalsloppet, 3 km , vi hade som mål att vinna, men det gjorde vi nog inte, men jag och mathilda vann över berit, johanna och amanda iallafall!  och det var ju bra! sen var vi nere vid stan hela kvällen ,där vi träffade johan då drog vi till ica för han ville ha cola, sen såg han att det var billigt godis så då köpte han det också, på vägen tillbaka mötte vi falken så då gick vi med han också! efter 10 minuter ungefär blev johan hungrig så vi gick till beppes och dom köpte hamburgare och jag och amanda åt upp deras pommes (a) , runt 10 gick vi för att hämta johanna sen vidare till att blåsa grönt, sen vara nere vid tivolit och runt halv 12 åkte vi hemåt
lördag jag och mathilda åkte ner till halv tolv och tittade på prisutdelningen och självklart så vann vi inte! :( men vi vann tårtkalas dagen före iafl! menmen jag och mathilda åt typ hela dagen , eller först köpte vi nogat och satt oss i plus och åt, sen gick vi till frisören för att titta till johanna , sen åt vi thai efter det satt vi oss i plus igen och åt upp nogaten , sen gick vi lite med johanna och amanda innan johanna skulle samlas då tog vi några varv runt stånden och sen köpte vi brända mandlar och satt oss vid schenen i en och en halv timme innan så vi var säkra på att få platser längst fram! haha, när det började kom gustav och jonathan och gjorde oss sällskap , kallt som tusan blev det också! alla satt och skakade, hehe men mina tre avestastjärnon var helt klart bäst tyckte jag och alla borde ha vunnit! men anton kom tvåa! kung!:D efter det gick vi och åt tjockpizza och värmde oss lite sen blåste och runt elva skulle johanna hem så jag stack hem då och såg slutet på fotbollen , fcbarcelona!!!♥
söndag åkte vi ner till halv två för prisutdelning jag vann! :D haha var typ sist men fick ett halsband iafl! ;) alltid något , och imorgon natt åker jag till turkiet!, sköönt!


och grattis bästa! ♥

hemma från träning

kom hem för en timme sen ungefär , körde ju nere vid vattentornet idag,
btw, så sprang jag ett varv med emma och vi pratade lite, sen körde jag nästa med mathilda och hon fick håll och jag lite ont i vaden så vi gick typ hela varvet ,förutom i slutet då vi sprang för att leka duktiga , hehe
men nu ska jag iafl packa och se på grannfejden!



bjuder på en söt från sthlm!


8c är supertaggade!

eller det är iafl jag , mathilda, johanna , sanna och nathalie!
idag började dagen med att det inte kom någon till mattten , så vi satt och snackade för ingen visste vad vi skulle göra , sen vart det idrott , jag och mathilda sprang runt lite och körde intervallen osv ,astråkigt..
aja sen vart det engelska, och jag , mathilda, johanna och sanna är färdig med våran roadtrip, blev superbra!! :D
sen hål och sen spanska, efter skolan åkte jag till mormor och åt sen vidare till frisören ,nu ska jag plugga lite spanska, idrott och engelska . imorong är det den sista skoldagen för mig också!
igår var jag superglad, eller jag är det fortfarande, för sara är tillbaka i ibf falun!!! :D


jaaaaaa!!!!


det här gillar vi starkt!

onsdag

haha kul rubriker nu förtiden! men har man ingen fantasi så får man stå ut med det
idag så kom syon till oss i början och pratade om gymnasieval osv..
sen så vart det musk, jag , johanna , mathilda och heff sjöng! , riktigt bra faktiskt , hehe
17 år med veronica maggio sjöng vi också
sen så vart det mat, spanska, so då polisen kom , var livrädd i början, hehe  men dom var riktigt coola ju!
haha sen när vi kom sa björn att dom hade kommit, sen kom en polis och ba är ni sena , och jag ba nejnej sen tog johanna upp sin klocka och ba nej vi är tre minuter tidiga! haha så han ba okejdå det är lungt!
men sen vart det profil iafl och ja , nu ska jag plugga lite idrott och engelska sen ska jag på brors match, ska duscha också! ses


tagga final på lördag!

en vecka!

dom ringde från flygsaken och som det såg ut nu så kan vi flyga! :D tjohooo
aja idag slutatde vi fem i två , så åkte jag hem, skrev klart svenskan, körde lite engelska och så ,
dagen började med svenska, sen sista syslöjden, hann inte klart men ska göra det hemma, sen matte och till sist biologi! , fick vg på matte provet och vg+ på kemi! :D asglad
ikväll är det träning igen , aja nu ska jag göra något annat


måndag

jag har bara 4 skoldagar kvar i skolan , soft!
aja idag så var det först iup, sen svenska, och jag har gjorrt klart berättelsen så nu är det bara att skriva rent den imorgon , sen så vart det kemiprov som gick bra som tur var! , sen matte , och till sist idrott , cykla på sån där cykel för jag och mathilda ville inte cykla ute ifall om vi skulle ramla och skrapa upp knäna eller något , inte bra!
och jag är fett orolig, det är ju nå vulkanutbrott på island, och tänk om vi inte kan flyga om en vecka och en dag!??! uschhh... men det kommer gå superbra och ja!
aja idag tänkte jag ha en inte plugga dag ,
har idrottsprov på fredag , mvg delen , engelska muntligt på torsdag/fredag , ska bara skriva stödord , sen spanska på fredag som vi haft två veckor redan så det är bara repetion och ja!

haha fett ''söt'' man var!

jag lever!

jag överlevde jordens undergång! coolt men det gjorde därimot inte mathildas data ..
aja idag ska jag plugga , ta lite kort tror jag också , behövs några nya nu !
men iafl så satt jag på mamma mia igår efter fotbollen , bojan!♥ , sen var ju snyggingen sergio roberto med också! grymt
menmen , nu ska jag göra mig iordning tror jag, eller nej jag fortsätter prata med mathilda istället! 
grattis emma!! :D:D


b-laget leker med málaga!

málaga 1 - 3 fc barcelona


1-1 Bojan Krkić!!♥


1-2 Ibrahim Afellay ♥


1-3 Marc Bartra ♥


satan i gatan vad bra du är!















veronica maggio!♥

Fcbarcelona!♥

om 23 minuter börjar matchen ,
och om 28 minuter går jorden under..
idag så pluggade jag lite på början , sen hem till kusinerna , precis som jag sa, vart massa mat där och villes coola spider man tårta! sen hem då jag blev förhörd på kemin och så , kan precis allt förutom dom  3 starka baserna men dom fastnar nog imorgon hoppas jag!
nu ska jag snart bänka mig framför soffan!


godmorgon!

vaknade runt åtta och jag kunde inte somna om.. så satt på tv:n och tittade lite på kim possible istället, hehe
nu ska jag plugga lite sen runt ett åker vi till kusinerna och firar Ville och Roger!
ikväll är det siste liga matchen också , mot malaga, sista matchen jag ser på! sen måste man vänta ända till september typ..
nästa helg är det ju CL final också , men är nere på karnevalen då så den kan man ju inte se på.. :( den går ju på trean och allt ... jaja nu ska jag logga ut och så , hejdå!


något av det vikigaste jag måste hitta i turkiet! + en onepice!

äntligen fredag!

skriver lite kort, började med spanska, sen so , sen engelska , sen kemi, sen klf osv..
på so:n skulle vi skriva brev till polisen som kommer på onsdag, men jag och mathilda vågar intne lämna våra så Kina sa att vi fick ge dom till Björn så kunde han lämna dom! haha
menmen nu ska jag plugga lite kemi sen ikväll blir det någon ''överraskning'' vad det är vet jag inte men så ska det ju vara med överraskningar! :)


duktiga tjejer!

dagen började med ett prov, konstigt ett.. , saker som vi inte ens har pluggat på osv, det förstörde min dag iafl!
aja sen så var det idrott, jag och mathilda sprang runt stan, körde 9o intervaller och 120 snabba fotsteg, duktiga tjejer! sen är det träning ikväll, jag orkar inte sen har jag ont i ryggen, menmen jag måste ju!
sen så vart det engelska, göra våra roadtrip i usa , sen hål så vi spelade pingis, johanna pantade in sin mobil för en boll! haha panits sen så satt vi mest bara och prata och sen spanska och cykla hem, nu blir det plugga lite kemi !


snart karnevaaal!!

jag längtar asmycket!
aja hann typ inte skriva något igår fast vi var lediga , hehe
men vaknade runt nio och sen gjorde jag mig iordningsen åkte jag och mamma ner på stan för att köpa skolavslutningskläder, hittade en jättesöt klänning!, sen hitta jag en till klänning som jag köpte till turkiet! sen kom pernilla och vi pratade lite och så, sen tittade vi på the grudge också! sen gjorde vi lite fattiga riddare♥ och sånt, när hon hade åkte hem plugga jag lite sen träning, hem och duscha och så sen titta på ds!

idag så började dagen med iup, pluggade lite musik och så , sen prov, gick asbra faktiskt! var några som jag var lite osäkra på bara men man fick ju skriva extrafakta på baksidan man kom ihåg så man kunde få poäng för om det var någon fråga man inte kunde, så jag skrev asmycket! hehe och självklart så var jag , mathilda och johanna kvar till sist, så vi satt på en abba skiva och uppträde lite! vi är grymt bra, johanna sjunger, jag sjunger och spelar luckelele , vet inte hur det stavas men ni förstår nog! och mathilda kompade ! sen så vart det spanska, och brandlarmet gick så vi gick ut och sen kom brandmän och allt , sen så fick vi sluta 10 minuter tidigare! haha sen so och sist profil, spelade smålagsspel så jag johan och felix var bäst! för vi hade inga avbytare och så men vi vann ändå några matcher, sen så är det krig mellan mig och affe! aja pluggade lite när jag kom hem och nu sitter jag och dunkar sönder högtalarna med volbeat! men ska ta och plugga lite kemi när jag ändå inte har något annat att göra!
haha fett långt men det har hänt en massa kul så!


haha snygggt!!

två veckor kvar!


det är sjukt vad man längtar nu!!

när man pratar om trollen

hahhaha..
dagen var inte så kul, först började med att lyssna på någon som pratar, sen göra en egen film , våran var bäst ju!, haha jag var mobbaren, haha fast först skulle jag och Clara vara dom coola, sen var det ingen som ville vara mobbaren så då fick jag vara det
men iafl sen så titta vi på gymnasiets modevisning, sen tog jag och mathilda bussen hem , haha shit vad kul det va på bussstationen! xdd
aja nu ska jag plugga lite hade jag tänkt ,imorgon är vi ju lediga och då ska jag nog vara med pernilla! , askul! :D


seg söndag

söndagen har gått ganska långsam ,eller det har hela helgen gjort men, jag åkte iafl och titta på brors match där man satt och prata lite med limpen och så, dom vann iafl med 1-0 och snart ska vi någ äta tacos, aslänge sen! :o
och ikväll blir det hockey vm final! :D
jag försökte måla naglarna innan jag åkte så där med vitt , men det blev helt knas så ska ta bort det , hehe
sen har jag hittat en ny favoritlåt, fallen med volbeat, men snart är väl den också borta från spotify!
aja det var allt ointressant från mig , hejdå!


älskaaa!♥♥

god morgon!

vaknade runt tio idag, äntligen fick man sova lite
igår fick jag för mig att jag skulle se om ghost whisperer boxen jag har, så såg en hel skiva, hehe men det är grymt bra!
vädret var ju inte det bästa, men nu har det nog slutat att regna ser det ut som
men iafl idag har jag inget planerat, ska plugga lite musik och sånt ,
nu ska jag nog hoppa in i duschen ,
och imorgon är det ju någon elevråddag ..,den enda jag känner i min grupp är Clara, sen har jag typ inte en aning vem någon är :o aja vi får se hur det blir, men vi är ju lediga på tisdag! :D


¡gracias, gracias, gracias!





LA LIGA GULD 2010-11!!!!♥
kan det bli bättre?!


det bästa som finns!!♥♥

nu blir det CL vinst också!


jättedålig uppdatering!

förlåt, men åskan pajade internett för några dagar sen, själv så sov man då, och det verkar man vara den enda som gjorde! hehe
torsdags,
då hade vi matte, idrott, engelska och spanska, på idrotten gick jag och mathilda runt lite på stan, sen kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket, jo på kvällen åkte jag, mathilda och amanda ner för att titta på avesta - skogsbo , och avesta vann !
igår så var det spanska, so, engelska, kemi , klf, sen på son kom det ingen vikarie så den vart inställd !, så vi pluggade lite istället, duktiga tjejer! , sen bara hem och ha det tråkigt
idag vaknade jag runt åtta, jag fattar inte varför jag inte kan sova på helger :o .. aja sen upp och äta frukost sen tog jag och pappa lite fysträning i skogen, så nu ska jag köra det 1 eller två gånger/helg sen med anders på veckorna.
sen hem och plugga lite svensk musikhistoria, nu ska jag ta och svara dom som skickat och titta vidare på fb!


when i look at you.

tjenatja,
nu är den jobbigaste dagen över , så nu rullar allt på !
började iafl med iup, musik, mat, spanska, so, profil, spanskan , son där jobbiga lektioner,
och spanskan var så häär nära på att bli inställd, eller våran lärare sa det, sen kommer det en , ja jag hade egentligen int tänkt att haft er men.. :(
nu lyssnar jag lite på musik , ikväll spelar ju barcelona också , sen fyller iniesta år, haha grattis! :D
men eftersom att det är hockey så kommer jag säkert inte att få se! :( men jag hopppas verkliiigen!!!


ett år äldre, ett år bättre!
om det nu går att bli bättre än vad du är !

solen

hejhej ,
slutade kvart i ett idag, kan det bli bättre?
iafl så började dagen med svenska, skulle fortsätta skriva, jag leker ju att jag är han som dödade therese, och skriver från hans ''perspektiv''. aja , sen syslööjd! , och sen matte sen sluta, för krille var inte där och det fanns ingen vikarie, så nu ska jag ut i solen och sola lite, och jag ska smörja in mig! haha
sen ska jag in och titta på svsnittet av ds som jag missade förra veckan, vad jag gjorde då vet jag inte, men aja ,
har kommit på en smart sak också , jag lyssnar på musik från ipoden ist så man slipper slösa på spotifyet, men ska nog köpa premium snart,
ha en bra dag alla!


FC BARCELONA - ESPANOYL

2-0! :D♥




turkiet

sitter och längtar till turkiet, tre veckor och en dag kvar nu!
det gick inte att skriva igår så skriver om det idag istället,
jag var ute och solade hela dagen , så är alldeles röd, hehe
sen åkte jag och mathilda för att titta på johannas match, dom vann, grymt
sen hem och inte göra någonting.

idag då,
skola , var väl okej, och provet gick bra, och exakt alla har kommenterat min bränna, hehe ska nog börja smörja in mig , men jag trodde faktiskt inte att det skulle ta något så det är inte mitt fel. men nu ska jag iafl ut i det fina vädret,


Steker i solen!



1-0

hejhej,
vaknade runt 9o idag fast jag somnade runt halv ett igår, så jag slog på ett och ett halvt avsnitt utav ds innan jag tittade lite på ronja rövardotter , haha
sen upp och äta frukost, duscha och sånt sen cykla till k-vallen för att träffa mathilda, senare kom johanna också, iafl så spelade saif-aaik, och gissa vilka som vann ? jo saif! :D kungt!
när jag kom hem cyklade jag och köpte glass och satt mig och pluggade lite idrottsprov , sen några avsnitt till av ds och nu sitter jag här, på altanen , coolt. aja hejdå!


barcelona-espanyol
söndag 18.55, tagga!


fredagsmys

hejhej ,
dagen gick ganska fort, spanska, so, engelska, kemi, klf
jag har faktiskt inge mer att skriva, när jag kom hem tittade jag mig igenom några avsnitt av desperate housewives, sen åka till kusinerna och så, och nu sitter jag och längtar till maten ska bli klar, är ashungrig, grillat♥
aja , imorgon åker vi och tittar på killarnas match, skogsbo-avesta aik


torsdag

nu kör vi nedräkning till skolavslutningen i klassrummet! läskigt nära nu alltså :D
aja dagen började med matte, idrott, engelska, spanska, och hela spanskalektionen gick åt till att plasta in böcker, eftersom att vi har fått nya, och ja , vi var ju inte precis proffs på det. hehe
på hålet gick, eller cyklade vi ner till stan också ,
aja blir att plugga lite ,sen damträning ikväll och sen är det fredag imorgon!
aja, hejsvejs


F I N A L ! ! ! ♥


bästa!


innebandy♥

det var askul att spela innebandy idag! :D, gick inte så bra menmen!
annars så hände inget speciellt alls, lång dag ,som alla onsdagar, iup, musik, spanska, so, profil, inte så många lektioner men alla är över en timme förutom iup:n så ja :) haha
och på musiken lärde eddie mig att spela lite på fear of the dark ! , kung jag är!
 men nu har jag inget mer intresant att skriva så hejdå! :)


jo, grattis sanna!!♥♥


tisdag

imorgon är det onsdag ,och då är det profil!! :DDD jag superlängtar!
aja sitter och äter vindruvor, slutade halv två,  för krille skulle på någon sak och vi skulle göra klart frågor och det var ju snabbt klart,
dagen började iafl med svenska sen syslöjd, var 5 personer typ hela lektionen , mysigt, sen blev jag klar med mina shorts, och har börjat med ett örngott som jag ska brodera in fcb loggan och skriva FCB under med stora bokstäver! snyggt
ikväll är det iafl träning, skönt att komma igång igen. sen är det ju match också! tagga fcbarcelona!! nu tar vi real för sista gången!
aja hejdå!


haha söt bild jag hittade!

mathilda är död typ

för hon har ingen puls! hehe
det var askallt att gå upp imorse! :o  frös asmycket osv..
menmen skolan var ganska chill, iup, svenska , kemi, matte , idrott,
på kemin lekte vi lite för vi var 6 stycken! haha . dom andra var ju på skollagsmatch där både killarna och tjejerna vann! superbra!
på matten hade vi olle också, sen på lunchen cyklade vi till avestavallen och tittade fotboll , och självklart börjde det hagla ..
men imorgon är det andra CL-semin ! som går på tv3! gissa om man är glad?! :D
fcbarcelona!♥, så jag får fråga anders om jag får gå lite tidigare så jag hinner hem till matchstart (a) hihi
nu ringde kusin min och frågade om han fick leka med mig ikväll! haha söt han är!
aja nu ska jag plugga lite idrott, hejdå!


grattis världens bästa vän!♥

ascoolt!


LionelMessi DavidVilla♥

but darling i can catch a grenade for ya

igår/idag var superkul!!
igår kom fanny och mathilda sen lite senare johanna, vi åt och pratade massor,
sen cyklade vi till holmen där det var svinkallt . aja cyklade hem runt 10 kanske för att värma fötterna, sen blev det mamma mia och pyttelite av i taket lyser stjärnorna, och jag är grym som kan alla låtar på mamma mia!
aja idag vaknade vi runt 11 , sen åt vi lite och tog det lugnt, nu ska jag se något avsnitt av desperate housewives sen ut och gå , ikväll blir det grillat iafl och imorgon är det skola.

RSS 2.0