Valborg

Hej på er! Hela förmiddagen har jag städat, städat och städat. Men vill ju ha det extra fint när mina vänner kommer ikväll! Blir lite grillmys med några fina vänner, sen kanske vi åker ner till holmen eller något? Vi får se vart vi hamnar någonstans. känner på mig att det kommer bli himla kul! Och imorgon ska vi samla in pengar till klassresan som är om 17 dagar :O shiit, aja ska åka runt med kimen och hämta pantburkar. Hoppas att alla får en jätte trevlig Valborg, för det kommer jag att ha!


arosfortet

Kom precis hem. Har varit på arosfortet med laget mitt. Var grymt kul tycker jag, mattes dreamtem briljerade somsagt! Blev äta thaimat efter det och sen hem. Ska lägga mig i soffan nu, ta mig en liten powernap, hiho.

image description

håkan, håkan, håkan


Det här måste då vara en utav de finaste låtarna jag har hört. Lyssnar om och om igen


om du vill ha mig, nu kan du få lätt

lördag morgon

att vakna efter sju och inte kunna somna om på en lördag är ju inte det roligaste man kan vara med om! La mig och soffan och kollade på tv tills klockan var halv nio då jag smsa och väckte Sanna. Snart så ska jag ut och springa, ut och rensa tankarna lite. Annars vet jag inte vad som händer, ska göra lite so tror jag. Har även bestämt att jag se på Never Say Never för det va ett tag sen. Min största kärlek kommer ju till Sverige i sommar! Kan ni gissa om jag är glad? Jag ska ha en biljett. Så nu vet ni det!


lika snygga varje gång

TGIF

Äntligen fredag och nu är det långhelg! Otroligt skönt ska jag säga er! Idag så hade vi np i engelska vilket fick bra tycker jag. Sen syslöjd utan lärare till att börja med, duktiga elever! Sedan bild och klf. Ska bara ta det lugnt ikväll, vilket kommer att bli väldigt skönt. Aja ska fortsätta titta på tv nu.


Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Bloggtorka? Men har haft annat för mig/ ingen lust. Igår så var det långdag, sen hem och sedan vidare till mitt föräldrarmöte eftersom några skulle vara med och prata om klassresa. Idag så var det en halv mattedag till att börja med. Sedan lunch då vi fikade det vi fick över igår. Sedan språk och matte, igen. Men vi fick gå tidigare eftersom vi hade varit så duktiga på förmiddagen. Tog sen bussen hem och gick runt och lämnade lite lappar. Ikväll ska jag och Mattis åka och pressa på gymmet, laddar inför beach 2012!


En arg tisdag

Min dag har varit allt förutom bra för det mesta, har varit en arg Sara idag. Började med att jag kom till skolan med ett jättebra humör, mina två vänner var däremot mindre glada då men dem blev ju glad när jag var så glad, right? Det där "glada" försvann dock redan efter första lektionen. Tjurade ett bra tag och sa vad jag tyckte, modigt! Fick sen reda på att det inte blir bowling på profilen imorgon vilket gjorde mig och Joel jätte arg. Förutom att jag åkte inlines så har dagen varit sämst. Ikväll ska jag gymma med laget, ska gymma bort det arga jag har i kroppen! Grymt. Nu ska jag äta klart min mellis sen titta lite på kemin.


Måndag igen

Seg skoldag, har inget intressant att skriva. Ligger och tittar på bb i brist på saker att göra, samma som jag såg på igår men aja. Kom på att det är alcatraz ikväll, vilket räddade min kväll, och imorgon är det desperate housewives, Mike blev skjuten sist.. Kommer skjuta han som sköt Mike, det lovar jag er. Känns som mitt liv kretsar kring tvprogram, iallafall det här inlägget. Hulda fick lämna huset, och det var fett bra. Med det säger jag hejdå


söndag

Sitter i mjukiskläder och mår inte sådär toppen. Blir en slappdag idag eftersom jag inte har ork till att göra något. Igår så spelade vi match mot Sala, som slutade 3-3. Sista matchen med 96orna, och på söndag så blir det aros fortet med mina favorittjejer! Kommer bli grymt. Efter matchen så åkte jag hem och såg på herrfinalen i innebandy, Storvreta vann med 5-3 över dalen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, blandade känslor. Nu ska jag äta sen sätta på någon bra film och ligga och ta det lugnt resten av dagen kan jag tro.


Avslutning

Snart kommer Mattis och hämtar mig så åker jag på avslutning med lite bowling och mat med damlaget. Kommer nog bli jätte kul! Fortsatte sy på mina shorts på syslöjden, annars hände det inge annat kul idag. Börjar bli förkyld känner jag, inte tid med sånt heller! Aja match mot Sala imorgon, sista med f-96orna och vi går självklart in för vinst!


torsdag

Tjenahallåhej. Haha nejdå. Idag så hade vi dem två första nationella i engelska. Gick bra tycker jag, svårt var det men det gick bra ändå tycker jag! Annars då? Det hände inget speciellt vad jag kommer ihåg. Helt vanlig torsdag såattsäga.
Nu på kvällen så har jag varit på lite äventyr i en helt annan stad. Som gick bra tycker jag, riktigt kul var det! Få se vad som händer efter det här nu, lite småfunderingar som jag har har men hoppas att det kommer att ordna sig, men har nog bestämt mig. Grymt! Nu ska jag gå och kolla på kriminal minds, imorgon är det fredag och syslöjd!





Match mot killarna

Kom precis hem efter en match mot killarna. Vi förlorade den men det var ändå ganska kul att spela. Fick sendrag i båda vaderna efter matchen. Det värsta jag har varit med om.. Har np i engelska imorgon, jätte nervös. Men det kommer nog gå bra! Wish me good luck! Ser ju hyfsat bra ut iallafall ;) ska kolla klart på arga snickaren nu. Ladda inför morgondagens äventyr! Fett laddad, hoppas det går bättre än idag iallafall!


årets spelare, världens bästa är du




Efter som han är så bra, och blev årets spelare i ssl så får han ett alldeles eget inlägg. Är man förvånad att han fick det? inte det minsta!
Stort grattis Rasmus, det var du värd!

tisdag

Kom hem runt fyra eftersom jag inte hann med den tidiga bussen idag. Men skolan rullade på som vanligt. Såg på någon teater eller dans, uppfattade inte riktigt vad det var för något, men bra var den iallafall. Nu ska jag ta och titta på alcatraz som sägs vara så bra.


grattis världens bästa du!!!!!!


ikväll säger vi hejdå till storvreta, falun ska till malmö!

Idag så började skolan igen, var skönt ändå. Kul att se alla igen. Dagen rullade på ganska så bra, gjorde mitt nationella prov i svenska och jag tyckte att det gick otroligt bra faktiskt! Ikväll blir det en superduper efterlängtad innebandyträning med mina tjejer. Match i helgen, weho tagga! är också sista matchen i semifinalerna, avgörs ikväll. Hoppas på allt jag äger och har att Falun tar sig till final!


Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma! Har saknat min säng eftersom att den jag såg på där var jätte hård sen gick en planka sönder, woopsi, och det gjorde den ju inte skönare. Men nu är jag hemma och imorgon är det skola igen. Lovet har varit bäst! Stockholm, mys med mina vänner, Borlänge till Matilda, innebandy i Falun. Ja, grymt kan man kortfattat beskriva den.

Sitter och tittar på Brynäs nu med ett sort leende. Även fast Brynäs ligger under med 2-3 nu, men en period är ju kvar! Kais moras damer tog sig till sm-final idag, där dem möter iksu. Hoppas också att Falun vinner imorgon mot vreta så det blir två dalalag i final, hur grymt skulle inte det vara? IBF Falun ska till malmö!!! Imorgon gäller det, synd att man inte kan titta bara.


Örnsköldsvik

Hejhej, sitter på ett hotell i övik nu. Började åka vid halv nio och kom fram runt tre tror jag? Så ganska seg dag. Imorgon blir det 50-års kalas och nu har
jag inget mer att skriva.

Gårdagen var helt underbar. Falun vann med hela 7-1(!!) utklassade dem svenska mästarna. Jätte tjuriga blev dem och stack så matchen fick avbrytas, var dock bara en sekund kvar men iallafall. Osportsligt tycker jag, när dem spelar på en sån där hög nivå ska man väl vara som en förebild för dem som är där och tittar och ser upp till dem? Och så går man utan att tacka eller någonting, rejält utbuade blev dem iallafall, rätt åt dem! Fick även spana in min favorit irl en sista gång den här säsongen! Tack för igår Matilda, du är bra du! Fick även träffa min älskade Maja en snabbis!

Han är världens bästa, finns verkligen ingen bättre än han. Ser upp till han så sjukt mycket. Rasmus Enström <3


hemma hos matilda!

Hej på er! Sitter hemma hos matilda och vi ska snart ner och fixa mat och sen senare ner till falun och titta på innebandy! Kommer bli grymt. Idag så kom jag hit vid typ halv elva och då gick vi direkt ner till kupolen och tittade lite. Hitta tröjan som jag inte köpte i stockholm och ett halsband. Åt på matpalatset gjorde vi också. Tog sen bussen hem till henne och fikade och lite sånt. Nu ska vi gå och fixa mat ,hejsvejs



Torsdag

Har precis gjort mig klar så nu väntar jag på att pappa ska komma så åker vi till busstationen där jag tar bussen till saknade Matilda! Skriver mer sen kan jag tro! Ha en bra dag


Fanny

Vart en jättemysig dag/kväll/natt med min bästa vän! Lagade mat och allt gjorde vi till oss, kycklingfilé, hasselbackspotatis och egengjord tzatsiki! Super gott var det. På kvällen tittade vi på film och åt ben&jerry´s! Aja kort och gott så var kvällen toppen!

Kom hem för ett tag sen, snart ska jag ut och fixa lite på mitt rum, packa och göra lite på svenskan. Duscha och raka benen ska jag också göra för nu känner jag mig jätte äcklig. Kommer inte skriva så mycket dem senaste dagarna, men några mobilinlägg blir det. Åker till Borlänge och Falun imorgon. Ska spana in Rasmus en sista gång irl för den här säsongen. Sen åker jag till mina kusiner på fredag som bor långt härifrån sen stannar vi där tills på söndag.


USA, vackra USA





ph: we heart it

LYCKLIG LYCKLIG LYCKLIG

Igår så åkte jag hem till Johanna och fyllde upp tomrummen i hennes hus eftersom att hon nästan var själv hemma. Vi pratade en hel del, tittade på CSI Miami, lite annat på tv'n och sen spelade vi lite kort på det. Var kul att vara med henne igen, det var ett tag sen sist! Åkte hem runt halv sju och åt grillat och sen tittade jag på tv resten av kvällen.

Just nu sitter jag med världens största leende som jag har gjort ett tag. Resten av veckan kommer bli lika grym som den började. Idag åker jag hem till Fanny och sover hos henne. Vaknar upp där på onsdagen och är med henne på dagen sen hem och packa lite. Och vet ni var jag ska på torsdag? Först tar jag bussen till Matilda och går med henne på kuppan sen åker vi hem till henne en stund. Men nu kommer det bästa, sen åker vi till Falun för att heja fram dem till kvittering!! Så himla grymt det kommer bli, helt sjukt är det. Kommer få vara där och se mitt favoritlags sista hemmamatch och troligtvis en vinst på det! Kommer nog också få träffa Maja en stund så då kan det ju inte bli så mycket bättre! Nu ska jag gå och göra mig iordning, skriver nog mer sen!


måndag

Har varit en seg morgon idag. Vaknade runt nio och la mig i soffan min och titta på tv. Sen gick jag upp och åt frukost sen gick jag och la mig i soffan igen. Men nu har jag iallafall vaknat till liv igen. Ska nog hitta på något med Mattis och Johanna idag, det blir skoj. Nu ska jag ta och kolla om det finns någon livesändning på kvällens match. Annars får jag följa från livematch. Men det är inte lika kul. Falun spelar mot Storvreta igen och nu skulle det sitta fint med 2-1 i matcher för Falun! Jappjapp det blir bra det. Nu ska jag återgå till letandet.



Du är bra du!
RasmusEnström! ♥

Silver & glitter


Jag är så glad att jag har dig min bästa vän!


Godmorgon

Ligger i min otroligt sköna säng och lyssnar på musik. Idag så ska jag till m&m och fira påsken där, eller heter det fira? aja. Ut på en springtur ska jag till och börja med iallafall.

Igår så var jag med Fanny hela dagen och kvällen. Det var grymt kul, som det alltid är. Vi var först här och pratade och såg på film. Sen så cyklade vi hem till henne och åt pizza och pratade ännu mer. Nu ska jag ta och dra mig till tv'n och se vad den har att erbjuda. Hejsvejs


två favoriter från GN'R


lördag

Idag har jag ingenting planerat, grymt tråkigt. Ska höra med någon utav mina kompisar om dem vill hitta på något ithink. Annars så tar jag det bara lugnt. Tog mig nyss en dusch och nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Intressant, inte det minsta men kände att jag var tvungen att fylla ut inlägget lite. I värsta fall så ska jag göra lite svenska idag, för resten av min vecka är ganska fullproppad om allt går enligt planerna. Och det kommer bli bästa veckan på länge kan jag slå vad om!


run to the hills



tog mig nyss en lång och skön springtur! Nu har jag satt på min one piecen och ska lägga mig i soffan och mysa till The Ellen's Show! Ha en fortsatt trevlig långfredag mina fina läsare!

Jag är ju inte så jätteuppdaterad här på bloggen nu för tiden, jag gör så mycket jag kan. Så ni kan följa mig på twitter och instagram där jag uppdaterar varje dag!

Twitter @saraolssn
Instagram @saraaolsson

sanna ''sannis'' johansson


Fredag morgon

Dåligt med bloggning igår, men jag städade och så på förmiddagen sen åkte jag till Sanna och efter det hem för att titta på Falun-Storvreta. Där Storvreta tyvärr vann med 5-4 vilket betyder 1-1 i matcher. Vad gjorde jag och Sanna då? jo vi var ute och tog kort och drack festis sen hem till henne och pratade lite och så.

Idag vet jag inte vad som händer, få se vad jag hittar på. Ligger och pratar med Sanna i heyTell nu iallafall. Ska snart äta frulle. Hejsvejs


Stockholm


En dag i huvudstaden

Ligger i min soffa hel nöjd och ont i benen. Idag var jag i Stockholm med mina vänner. Var helt grymt kul. Vart en hel del shopping, skratt och prat. Perfekt väder var det också, kan ju inte bli så mycket bättre! Kanske skriver mer sen, vad jag köpte osv. Det är så drygt på iphonen. Jag håller iallafall på att måla naglarna sen blir det body of proof. God natt


there is so many words that i want to say to you

tänker börja detta inlägg med att säga att det är PÅSKLOV!! Så grymt skönt, ska njuta av varje sekund!
Hade so till att börja med idag. Sen var vi och tittade på teatern som våra esteter har satt ihop, Petra Nova hette den. Den var bra tycker jag! Sen hade vi idrott och matte. Efter skolan så gick jag och Fanny med Sanna till tandläkaren och var där som ett fint stöd till henne. Hur hade hon klarat sig utan oss?

Imorgon ska jag åka med mina bästa vänner till stockholm. Fick ju det i present av dem när jag fyllde år. Kommer bli grymt.


take me back -


Det är mörkt och kallt här hos mig men du har sånt som gör det ljust igen


så himla fint


changes - Ozzy och Kelly Osbourne

En så himla fin låt, framförd av far & dotter. Ozzy, fortfarande en favorit ända sen barndomen. Kommer nog alltid att vara det också. Grymt bra är han!
Prince of darkness

Maja Roberg ♥

Hej på er!
Var i Falun hela dagen igår så därför den dåliga uppdateringen. Hade det iallafall jättekul med min underbara Maja! Träffade även Peter ett tag, kul å se han igen, var ett tag sen! Vi tittade iallafall lite fotboll, fika och tita på faluns sista kvart-match eller vad man ska säga. Dem vann den iallafall och det är toppen. Var nog seriöst den bästa matchen jag har sett, så grymt spännande så det finns inte. Blev 7-7 när det var typ en minut kvar, mållös sudden sen vann Falun iallfall på straffar, sista tillochmed. Har även hittat min nya kärlek, Rasmus Enström. Herrgud vad grym han är! Ja, ni hör ju hur spännande och bra det låter, stackars er som inte var där kan jag säga (syftar mest på Matilda ;)) det var så himla grymt! Sen var det dax att säga det där tråkiga ''hejdå'' till min fina vän, lika tråkigt som alltid, saknar henne redan..
Måste även gratta en annan fin vän som jag har, Matilda. Som vann guld på katrineholmcupen. Du är bra du!

Idag var det näst sista dagen i skolan innan lovet. Den var som vilken måndag som helst förutom att vi hade eget arbete på sista, som ska vara klart så vi kan förhöras på det måndagen efter lovet, hur tänkte dem där?
Aja ska göra fysiken nu så jag har det gjort.



på onsdag blir det nya stockholmsbilder, tagga1000


RSS 2.0