tre filmer jag vill se

LOL
  
Project X
 
 
The notebook

places i want to travel to - kalifornien

 
Ett annat stop i min USA resa skulle även vara Kalifornien. Tänk er fint väder, fin stad, Los Angeles där man hur lätt som helst kan springa på en kändis, hoolywood. Skulle även vara stammis hos Maria Montazami! 
 
Skulle även vara hur coolt som helst att åka en bil resa ( kommer i skrivande stund inte på vad man kallar det) genom kalifornien. 
 
 

godmorgon

Igår så åkte jag hem till Sanna, vi gick ut och knäppte kort och pratade en massa och då, standard. Åkte iallafall på träning på kvällen som tydligen var tillsammans med herrarna. Men det gick bra iallafall!
 
Idag tror jag att jag skulle hitta på nå med Pernilla, sen åker jag till Sala ikväll och springer cooper test, tagga! Nu ska jag fortsätta att se på lillabloggen, ha en toppendag.
 

places i want to travel to - new york

 
Jag har ju alltid drömt om att resa runt i USA. Då skulle New York vara ett solklart stopp. Tänk er att glida runt på time square, shoppa en massor, empire state building och ja a big dream. 

- places i want to travel to

 
Läste min vän Mathildas blogg (som ni hittar här) och såg att hon hade börjat med något nytt, places i want to travel to. Fick då idén att jag kunde ju börja med det på min blogg också, lite kul och små intressant kanske.
 
Allt samlar jag då under kategorin places i want to travel to. Där kommer jag under en viss tid, lägga ut bilder på ställen jag vill besöka innan jag dör. 

one of a thousand reasons to love Justin Bieber

 
Det här var en sak som de flesta pratade om igår inom ''bieber-världen'' på twitter. En tjej som likså många andra älskar Justin Bieber mer än något annat. Och som säkert många i våran ålder inte alls var nöjd med sig själv och sorgligt nog inte ville leva nå mer (har hon sagt i en hel del tweets innan). Men så kommer våran egen hjälte och förebild in och förändrar hennes liv helt och hållet, han räddade livet på henne rent ut sagt. Kort stund efter var det en hel del som sa, ''hoppas hon sett det, att det inte var försent'' osv. Hon fick även en hel del tweets från beliebers, därav lilla mig som också visade stöd. #BieberFamily, finns nog inget bättre! 
 
En av många anledningar till att jag älskar Justin så mycket, han bryr sig verkligen om alla. Världens bästa människa!

hemma

Kom hem från Majsan idag, saknar redan min vän. Tack för en toppenhelg! 
 
När jag kom hem så åkte vi ut och delade ut lite reklam, tjäna pengar youknow! Sen hem till m&m och fikade lite och åkte sedan ut och övningskörde. Åkte i min livs första rondell, trodde mitt liv var över ett tag, men gick bra ändå! Nu ska jag ta och börja på en sak som kommer få ta del av inom en snar framtid. 
 

Hos maja

Hej, blev nå knas med inläggen från i torsdag, fixar det när jag kommer hem! Igår tog jag iallafall tåget till fina Falun. Jag och majsan la oss och solade och tog oss ett litet bad i poolen. Vi åt sen lite, fixade i lekstugan och tog sen moppen ner till maxi sen åkte vi runt lite i Falun och till sist upp på hoppbackarna och tittade. Kvällen spenderades med att kolla på film sen sov vi i hennes lekstuga. Mys! Idag ska vi spela minigolf hade vi tänk. Sen ska vi ha lite spa mys ikväll. Hör När jag kommit hem! Fick även finaste tröjan igår. Gud vad glad jag blev! Tusen tack min vän! Jag älskar dig!!!


en kul grej!

Vet ni vad jag har gjort idag? Kört bil! Grymt kul är det iallafall. Annars så har jag mest solat, läst, fixat naglarna, sprungit osv. Behövde inte åka till Sala eftersom dem inte skulle vara så många, så sprang här hemma, skönt. 
 
Nu är iallafall tåg biljett bokad, väskan är packad så imorgon åker jag till min favorit stad och min favorit vän! #gladast
 
ungefär så här fort och coolt åkte jag idag.
 

imorgon får jag träffa min saknade vän!!!

Godmorgon på er! Igår så kom Johanna och Mathilda hit, vi satt mest ute i solen och pratade en massa och så. Resten av kvällen sen satt jag och pratade med Martin, satt även uppe ''mega'' länge för att gratta Axel. Grattis min vän! ♥ Det var väl ungefär så min gårdag såg ut lite kortfattat.
 
Dagens planer är inte de roligaste, nej justja, jag har inga. Ska packa lite och åka till Sala ikväll för att träna. Morgondagens planer är desto roligare, då åker jag upp till Falun och träffar min favorit, som jag saknat na! Eller är det ner? Jag har ingen aning ska iallafall till Falun. 
 
blicken ♥

Skype prat med min bvfa så här på kvällskvisten


onsdag

Åkte ju somsagt till Sala igår och tränade, nervös som bara den var jag. Men när jag väl kom dit så insåg jag att det inte fanns något att vara nervös för. Jätte goa tjejer och det gick asbra! 
 
Nyss så körde jag dagens träningspass. Så ska hoppa in i duschen nu sen äta, sen får vi se om jag hittar på något på eftermiddagen. 
 
ph:weheartit
 

en dag på stan

Hallå där. Efter lunch idag tog jag cykeln till Sanna och sedan bussen ner på stan, man är ju tvungen utnyttja gratis buss! Aja, vi tittade iallafall på en present till hennes bror, jag var så här rådgivare. Och min framtida pojkvän kommer ha jättetur för han kommer bara ha snygga kläder på sig. 
 
Ikväll så åker jag till Sala och tränar med dem, nervös som sjutton är jag eftersom jag inte känner någon. Men det kommer säkert bli asbra, positiva tankar. 
 
 
ph: weheartit

Cause everything starts from something


tro det eller ej , men jag lyssnar inte bara på Justin Bieber


william spetz

Idag har jag inte fått mycket gjort, eller en del men inget viktigt om ni förstår vad jag menar. Morgonen spenderade jag med att titta på massa videosar med Justin. Sen lagade jag mat och sen pressade jag svett i en halvtimme på cross trainern. Duschade och la mig i soffan och kollade på William Spetz, min nya favorit! Nu ska jag gå och klicka hem mina hörlurar , vilken färg det blev får ni se när jag får hem dem.
 
sommar och sol, jatack

- iPhone skal

 
Hittade en sida med hur många fina iPhone skal som helst. Skulle inte alls skada att skicka hem en och annan av dem. Sidan hittar ni här

Måndag

Igår åkte jag hem till Kim, vi tittade på en asbra film och pratade osv. Efter det mötte jag Sanna, Fanny och Mathilda vid lekparken så vi satt där och pratade ett tag. Cyklade sedan hem eftersom att släkten kom hit och åt sen kom Fanny och Sanna med blommor också. Vi pratade och var ute på cykeläventyr. 
 
Idag så är ingenting planerat, snart ska jag ställa mig på cross trainern och trampa lite. 
 

Dig tycker jag om


Söndag

Imorse gick vi upp och grattade mamma som fyller år idag, grattisgrattis! ♥ Dagens planer då? Om ett tag åker jag hem till Kimen och är där ett tag. Sen kommer släkten hit och äter och så ikväll. Ha en toppenbra söndag! 
 
 
-favorit i repris-

lördag

Godmorgon! Om en tag så ska jag ta mig ut på en springtur i det fina vädret. Sen kanske jag hör av mig till någon eller så ligger jag ute och solar bara, vi får la se. Ikväll ska vi nog ut och äta på Vicenten om vädret håller i sig. Det var väl allt jag hade på hjärtat just nu. Ha det bra så länge!
 
en vän som jag saknar lite för mycket

vilken färg?!

Har varit riktigt duktig idag om jag får säga det själv. Städade klart mitt rum som jag började med igår, städade mitt badrum och klippt gräset. Nu sitter jag ny duschad i min soffa och småfryser en aning. Mår inte så där toppen så blir en lugnt fredagkväll framför tv:n ikväll.
 
 
Har tänk att beställa hem ett par nya wesc hörlurar eftersom mina andra är trasiga och jag ogillar dem. Och eftersom det är rea på sportamore så tänkte jag slå till på ett par sånna här. Nu är bara frågan, vilken färg? Skriv vad ni tycker och hjälp mig välja!
299 kronor (ord. 699) får man slänga ut för ett par, lätt värt!

träningsmusik!

 
 
 
 
 
 
 
Tror att alla tycker att träningen går så mycket lättare med lite bra tagg musik i öronen. Så här kommer några utav mina favoriter!
 
ph: weheartit

http://saraolssn.tumblr.com/

 
Min tumblr är verkligen ett ställe där jag kan drömma mig bort ett tag. 
 
http://saraolssn.tumblr.com 

Ute i solen

Sitter ute i solen med mina älskade högtalare och försöker få till naglarna. Medans jag väntar på att första lagret ska torka tänkte jag berätta om dagens planer. Vid ett åker jag och några vänner ner till café la rose och äter lite, sen ikväll åker jag nog till Sala för att träna lite med dem. Sverige levererar iallafall på väderfronten idag, bra det! Ni får ha en toppen solig dag idag!


På Fannys golv

Ligger just nu på Fannys golv med henne och pernilla. Vi har precis sett på film och ätit rabarber paj vi bakade tidigare idag. Nu ligger vi och lyssnar på Justin, pratar och är allmänt galna som alltid. Ikväll kommer m&m och grillar hos oss. Får se om jag skriver nå mer senare, nu ska jag fortsätta ha det trevligt med mina underbara vänner!


new in

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med detta inlägg har även en ny kategori skapats, new in. Kanske inte blir världens bästa uppdatering här eftersom jag inte handlar saker så ofta, men whatever.
 

godmorgon fina ni!

Inatt hade jag en sån där underbart bra dröm så man bara vill somna om och aldrig mer vakna. Om jag säger jb så förstår ni nog, och önskar att ni hade samma dröm. Men tyvärr så är inte drömmar verklighet.. Aja, idag ska jag iallafall hitta på något med Fanny och Pernilla är det tänkt. Vad vi hittar på har jag ingen aning om. Men blir säkert lika kul som alltid!
 
 
I brist på bilder, får ni en till från tiden med klassen.

tisdag

Hej på er!
Igår så åkte jag hem till Sanna. Vi låg mest i ett varsitt hörn av soffan och tjockade oss och såg på film. Vi hade också en heeeel del att säga till varandra eftersom vi inte hade setts på jag vet inte hur länge. 
 
Snart ska jag gå och byta om och sticka ut på en springtur. Sen ska jag hem till Sanna igen. Men ikväll så blir det en liten middag där med några vänner. Får även träffa resten av mina saknade vänner. Låter som en toppenkväll!
 
saknar min klass!

and i , i love you

 
 
All alone, in my room
Waiting for your phone call to come soon
And for you, oh, I would walk a thousand miles
To be in your arms
Holding my heart
 
 
Can i be your one less lonely girl? 

ja, ni ser hur jäkla kul vi har haft det

 
tittar tillbaka och ler

home sweet home

Har varit ganska dött ett par dagar nu. Men igår så var det sista dagen nere på västkusten. Vi åkte in till kungsbacka tror jag det hette och shoppade lite, fick med mig en hel del fint som ni kanske får se senare. Åkte sedan tillbaka till husvagnen så gick vi ner till stranden och satt där och pratade lite. Grillade och myste och gjorde sedan ett försök att måla ombre naglar. Resultatet blev dock inte det bästa men det var ju värt ett försök. 
 
Hela dagen idag har jag spenderat i en bil. Inte det roligaste men nu är jag äntligen hemma efter tre veckor på resande fot. Har varit till mestadels en mycket bra resa, enköping där jag fick träffa gamla vänner, mange makers och timbuktu, västkusten med lite sol och bad, ullared. Sen en oförglömlig innebandyvecka där jag har träffat en massa nya vänner. 
 
Allt har alltså varit toppen men nu är det skönt att vara tillbaka i lilla Avesta. Imorgon ska jag träffa min saknade vän som jag inte har träffat på månader typ. 
 

#slutkörd

Nu är jag tillbaka i husvagnen efter en helt underbart bra vecka i Mölnlycke.Var en miniturnering idag, gick hyffsat bra för mitt lag men vi tog oss inte vidare. Åt, duschade tittade på semi och finalen. Umgicks så mycket man kunde in i det sista. Sen så vart det prisutdelning, fick faktiskt ett för bästa lagkamrat bland tjejerna, vilket är mycket fint tycker jag. Blev sedan massa hejdåkramar med mina underbara nya vänner som jag träffat. Det värsta med läger är att man träffar så många bra personer, som man kanske aldrig mer kommer se igen. Saknar iallafall allihopa otroligt mycket redan.
 
 
sötaste Alfred! ♥
 

Mitt i natten typ

Godnatt kanske man ska säga nu då? Vi kom femma igår på femkampen. Riktigt bra, spelade även volleyboll innan. Vi fick inte över så många bollar över nätet men tror dock aldrig jag har skrattat så mycket! Har varit en toppendag idag, började med en träning. Sen åkte vi in till Liseberg med Goa vänner! Började med att åka en hel del, åkte med min bvfa Martin annars hade jag inte vågat. Men sen skulle dem andra åka någon hög en och det blev för mycket för oss så vi gick och åkte flume-ride på tu man hand. Sedan gick vi alla till spökhotellet gasten, modigt! Åkte sedan kållerado tre gånger i rad sedan skulle vi åka hemmåt. Har hursomhelst varit en urkul dag med massa skratt! Imorgon är det någon turnering, sista dagen och allt, sorgligt.. God natt! En annan söt vän som jag också träffade på Liseberg idag!


Fem kamp nästa!

Hallå där! Dagen började med lite morgon fys vilket var mycket skönt efteråt. Tog det lite lugnt efteråt, åt tror jag sen var det målvaktsträning och spel. Nu sitter vi med lillkillen och äter eftersom hans vänner redan hade gått, snälla förebilder för dem yngre vi är! Ikväll blir det femkamp, vinner man så får man åkkort på Liseberg vilket vi hoppas på. Ha det bra så hörs vi när vi hörs


just girly things


Dag tre

Tredje dagen är som stort sett avklarad nu. Den har bestått utav en träning med smålagsspel, sedan mat osv. Gick sedan med grabbarna och tittade när dem badade medans vi gick i lite fint med fötterna. Vart sen en träning med någon landslag/Pixbo spelare. skulle även spela laserdome idag men vi stannade kvar och spela match mot pixbos elit och ssl lag. Vi hade dock inte så mycket att säga till om men kul som satan var det! Bilderna från star camps hemsida!


gå gärna in och följ mig!

 
 
http://saraolssn.tumblr.com
twitter: saraolssn
instagram: saraaolsson
 

Lever livet

Hallå på er! Här har jag det asbra med sporten jag älskar mest! har haft två träningar idag + grupp fotografering. Ikväll så är det nå fråge tävling sen strafftävling. På träningen så vann jag den (tro det eller ej!) så vi får väl la hoppas att det sitter i sig. Sägs att vara riktigt fina priser så. Joel sa även att det blir pannkaka till kvälls fika så det superlängtar jag till!


6 söta toppar

 
59 kr/st från gina tricot

Star camp!

Vet ni vad? Appen funkar så kommer säkert komma något inlägg! Nu sitter jag iallafall i bilen på väg till Göteborg. Star camp börjar ju somsagt idag och jag är mer än taggad. Som jag längtat efter det här! Ser fram emot en toppen vecka med massa innebandy , kan det bli så mycket bättre? Tveksamt. Tidigare idag så gick vi ner till stranden och solade och titta på killarna som spelade beachvolleyboll, standard. Gick sedan upp och åt, packade klart det sista osv. Och nu är vi äntligen på väg! Bild från min och Mathildas bad i havet från igår.


iväg och hämta vänner på tåget

Har varit en mycket lugnare morgon är vad det var igår, hehe. Snart så ska jag packa klart det sista, och hoppas på att allt är med, annars blir det inte så bra. Imorgon så åker jag ju på innebandyläger inne i göteborg och blir borta en vecka. Eftersom blogg.se appen inte funkar kan jag inte garantera nå bloggning men har några tidsinställda iallafall. 
 
Vid ett åker jag in till göteborg och hämtar Mathilda och Johanna på tåget så bor dem här till imorgon. Innan dess så ska jag äta och packa klart så bäst jag lägger på ett kol nu! Men så länge så får ni ha det så bra så hörs vi när vi hörs! Ni kan ju även passa på att fråga något i blogrespons. 
 

det var för längesen

 
Saknar min underbara vän ♥

even though i don't want to, i miss you


tänkte ta att berätta om min morgon

Jag vaknade vid åtta, och det skulle bli den värsta morgonen någonsin. Låg bara och vänta och vänta på det där beskedet, tjejer vi har biljetter! Men tiden bara gick och gick, och trodde jag skulle svimma vilken sekund som helst. Efter en timme så var det kört, alla biljetterna var slut, och jag hade inte fått min. Satt mig och grinade en skvätt, sen fick jag veta att han kommer spela en till dag. Kopplade upp mig på datan även fast nätet var som det var. Tog inte lång tid alls innan jag kom in, medans resten av mina vänner som suttit hela morgonen inte hade kommit in än. Skakig var jag och försökte trycka in biljetterna. Och vi fick dem. Jag ska se den bästa männiksan i världen, på riktigt. Min dröm kommer gå i uppfyllelse, har knappt fattat det, men jag ska verkligen få se Justin Bieber. Man kan ju verkligen säga att 2013 är räddad. Älskar den människan mer än något annat, tro det eller ej.
 
Just nu så sitter jag, världens lyckligaste tjej som ska få se sin livs idol, och tittar på desperate housewives vilket jag har gjort hela dagen och kommer fortsätta med. Vädret är inte det bästa med det skiter jag i just nu. 
 
ses om 291 dagar älskling!

dag på stranden - igen

Var underbart fint väder idag med, så vi drog oss ner till stranden för att jobba på brännan yttligare lite mer. Gick tillbaka vid en halv tre och stack ut och sprang. Det är väl så som min dag har sett ut, nu ska jag ta och se på fruarna, bästa! Imorgon släpps justins biljetter, bara måste få en, det skulle göra mitt liv så mycket lättare just nu! 
 

ullared

Alla hade riktigt ont i kroppen idag så vi kände att ligga på stranden inte var något alternativ. Så vi drog oss till ullared idag istället och hoppas på bra väder imorgon. Fick iallafall med mig en hel del fina saker hem vilket jag är nöjd med. Såg varken Morgan eller Ola-Conny som jag hade hoppats på men aja. Nu ska jag sätta på desperate housewives eftersom jag köpte sjunde säsongen idag, grymt!
 

en dag på stranden

Hej!
Idag har det varit perfekt väder så vi har legat nere vid stranden hela dagen. Det resulterade till att man blev lite bränd här och var. Men nu är jag iallafall brun/röd eftersom vi inte hade nå solkräm. Ser ut att bli toppenväder imorgon också sen på torsdag åker vi till ullared. När vi kom tillbaka från stranden så tog jag mig en långpromenad eftersom jag fick så ont i benhinnorna och hälsenan igår. Nu ska jag gå och duscha och ikväll blir det grillat.
 

just nu är jag gladare än någonsin

 
Just nu sitter jag med världens största leednde på läpparna. Gladare än någonsin är jag. Mange Makers retweetade mig idag. Min största kärlek kommer till Sverige. Jag kom in på ekonomi. Livet leker!
 
Jag är även nervösare än någonsin, jag måste ha en biljett, finns inget annat. Annars vet jag inte vad jag gör..

friendship isn't about whom you have know the longest. It's about who came, and never left your side


enköping i bilder


timbuktu


hälsa till satan, vi hörs

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

 


grymma dagar med grymma vänner

Hej på er!
Var ett tag sen men jag har haft annat för mig. Så jag tänkte ta att berätta lite om dem senaste dagarna. I lördags så kom ju Fanny med tåget. Så vi åkte in och kollade på våra syskons match. Åkte sen in till husvagnen och fixade i ordning lite sen in till stan igen där en grym kväll med grymma vänner väntade. 
 
Vi började med att gå runt och leta efter någonstans att äta. Och helt plötsligt säger Johanna, du Sara kolla in i bilen där. Jag tittar in i bilen och det första jag ser är Max som tittar ut genom rutan på oss. Insåg sen att jag var väldigt nära Mange Makers och blev helt till mig. Vid halv sju sen så började dem att spela. Var väldigt lite folk, trodde det skulle vara mycket mer. Efter så satt dem utanför och skrev auotografer och massa. Helt obeskrivligt vad snygga dem är. Älskar dem!!
 
Efter det så träffade vi på Elias och Sebastian så gick vi runt lite överallt i Enköping. Vi gick tillbaka till festivalen sen för vi skulle se Timbuktu, som faktiskt var riktigt bra. Så himla mycket energi i en sån kort människa. Då var det himla mycket mer folk än vad det hade varit tidigare på kvällen. Riktigt bra var han iallafall. (typiskt mig att fastna för en när jag sett den live, hehe)
 
Nu känner jag att det här blev väldigt långt. Men igår så tittade vi på sista matchen, sen åkte vi bil resten av dagen. Så nu är vi iallafall i Åsa vid västkusten. Solen tittar fram då och då så vi får se om vi drar oss ner till stranden idag, vi får väl la se. 
Bilder har jag på mobilen, så det kanske kommer några sånna i framtiden
 

 
 

två från Olly Murs

 

RSS 2.0