torsdag

Idag har vi inte gjort något speciellt alls, städa ur skåpen, och tittade klart på smurfarna. Annars så hände det inget speciellt typ. Var sista ''jobbar'' dagen så nu är det bara chill kvar! Efter skolan så gick jag ner och klippte och färgade håret, skönt att få bort utväxten.

Imorgon ska vi ju fiska och fika. Haha visst låter det superkul? Eftersom vi gör det så slipper vi springa karnevalsloppet på kvällen. På lördag blir det mange makers också! Eftersom det är karneval så kommer det säkert inte uppdateras så mycket. Men nu ska jag gå och göra klart mitt iphone skal som jag håller på med , sen ska jag sätta mig framför tv'n.

Måste bara berätta att jag har världens bästa vänner! När allt är som värst så får dem mig ändå på topp igen, ingen aning om hur dem bär sig åt men alltid så lyckas dem. Jag kommer alltid finnas där för er, precis som ni fanns där för mig ♥



jag är inte besatt av han , verkligen inte.

Bästa nian i fotboll!

Kollade på film hela förmiddagen. Sen så var det fotbollsturnering , alla nior mot varandra, och det är väl inte så svårt att gissa vilka som vann varenda match, 9C såklart! bäst är vi

Efter det så tog jag och Fanny oss ner på café la rose och satt där några timmar och lättade på våra hjärtan en hel del! Ovanligt att jag och Fanny äter något när vi är med varandra, haha standard! Men det var riktigt mysigt att få va med min fina vän igen!
Snart så ska jag ta mig ut på en springtur, hejhej


Hon är guld värd!

Du ska veta att jag saknar dig nå så otroligt!


Ett avsnitt kvar..

Ååh allt löste sig tillslut, Karen tog åt sig mordet så Bree släpptes fri, Karen dömdes inte eftersom hon är så gammal och Carlos döms inte heller då. + att Tom och Lynette hittade äntligen tillbaka till varandra! Ett avsnitt kvar av världens bästa serie, med det säger jag godnatt !


grattis Johanna!

Egentligen så tycker jag att det är fett ovärt att gå i skolan nu eftersom vi inte gör ett dugg typ. Menmen det får man leva med. Åkte iallafall inlines på idrotten, för sista gången. Självklart så går det ju att lista ut vad jag gjorde. Råkade åka på nå glas höll på att ramla framåt och lutade mig bakåt fick då för mycket bakåtvikt, började sprattla med benen och pang så låg jag på backen och asgarvade. Sen vet jag ju inte hur man kommer upp heller men tackgodegud att Anton var med så jag fick hjälp, eftersom mina andra två snälla kompisar bara stod och skrattade (går ju även att lista ut att det var Mattis och Johanna). 

Imorgon så är det fotbollsturnering på eftermiddagen, bästa nian ska utses och självklart så går 9c in för att vinna hela skiten! 

 
Vill även passa på att gratta min fina vän som fyller år idag! likasnyggasomalltid

måndag

Hej på er! Helgen har varit helgrym! Måndag igen , men kan glädja mig åt att det bara är två veckor kvar. Fick en jättelängtan till på fredag (om det nu blir som vi vill) så ska vi fiska med Limpen och dem på friluftsdagen + en massa fika på det! Aja, har inte gjort något speciellt idag. På lunchen så skyndade jag och Nathalie ner och fixade det sista till klasströjorna, skönt att ha det gjort så nu kommer dem typ i slutet av den här eller början av nästa vecka. Nu ska jag ta mig ut på en springtur hade jag tänkt. Men egentlgien hade jag inte behövt det med tanke på hur mycke vi sprang upp och ner från ljusgårn idag, hehe.

GLÖM INTE ATT TITTA MIN TUMBLR! ---> http://saraolssn.tumblr.com


jb ♥

Fredag!

Äntligen fredag och bara 4"jobbar" dagar kvar i skolan, hurskönt? Fick även reda på att jag fick MVG på svenska uppsatsen + att Thomas blev himla stolt över mig! Hihi. Klar med shortsen vart jag också.
Ska snart leta på mina kläder som spårlöst har försvunnit.. Vid sex sen åker vi till tågstationen! Grymt


Torsdag

Vet att jag inte har bloggat så mycket, men vem vill sitta inne och tänka på sånt hela dagarna när det är strålande väder? ja inte jag iallafall.

Dem senaste dagarna har jag varit i skolan och pressat så mycket jag kan i solen. Har det gett nå resultat då? Inte det minsta.. Menmen. Var ju även ledig igår så passade på att skriva klart mitt pm på svenskan å så. Riktigt nöjd faktiskt om jag får säga det själv! Imorgon så åker jag till skolan halva dan, eftersom det är gammelmorfars begravning så känner jag inte för att vara där då. Åker dit och försöker hinna klart med mina shorts sen håller ju mathilda på med en sak till mig också , hehe! På kvällen kommer Philip hit och myyser med mig hela helgen, hiho!


desperate housewives



gråter av bara tanken att det bara är två avsnitt kvar av världens bästa serie. Gårter när jag ser bilden på när Mike blev skjuten. Gråter när jag tänker på att Tom är med bitch Jane istället för Lynett. Jag ba gråter och gråter för detta program..
DesperateHousewives♥

känn ingen sorg för mig göteborg

Är äntligen hemma i lilla avesta igen efter fyra dagar i göteborg med min klass. Åkte dit i torsdags, gick upp halv fyra vilket var mindre kul. Men kom dit runt en elva då vi åt och gick in i rummen osv. Åkte sedan och spelade laserdome vilket var skitkul faktiskt. Åkte sedan hem sen vart det någon timme i bubbelbadet med mis amigos mattis, johanna, sanna, oscar, joel, mus, pontus och kimmen, trevligttrevligt.

I fredags så åkte vi in till liseberg och var där hela dagen. Vart en hel del åkande och andra trevligheter. Vaknade i lördags av världens magverk, men tog mig iallafall in till storstan med hälften av klassen och tittade runt lite. Hittade bara min efterlängtade jeansjacka, hade inte riktigt orken att leta efter något annat. Vart en myslunch/middag på jensen's efter det sen spårvagnen hem.

Idag har jag åkt buss hela dagen och ni ska veta hur skönt det är att äntligen vara hemma! Ikväll blir det tacos med la familia. Sen kanske se hockey, eller vi får se vad tvn har att erbjuda ikväll.


lika superfina som alltid! ♥


Fyra från Göteborg


turn to you




man kan inget annat än älska dig Justin! världensbästa♥

Tisdag

Åkte ner och tränade igår. Cyklade två hela mil med cykel, den ni! Var nog den roligaste timmen på länge när ante fick välja låt på slutet och vi hade musikal till my heart will go on, har nog aldrig skrattat så mycket på länge!

Idag så hade vi till en början np i matte, vilket gick helt okej tror jag. Hade sen inte så ansträngande dag vilket var skönt. Cyklade sedan ner till synsam för att göra det där testet för att övningsköra. Nu ska jag packa lite till Göteborgresan som jag har framför mig med min fina klass!


Måndag

Nervösaste dagen på länge. Skulle göra min so redovisning. Höll ärligt talat på att dö innan, intekul. Men det gick iallafall bra hoppas jag och gissa vad stolt jag var när jag var klar! Hade np i spanska också, vilket jag fick vg+ på. Annars så har det inte hänt något speciellt alls idag. Snart ska jag åka och gymma med mina mates. Otaggad som bara den, men det är bara att köra på! 3dagar kvar till Göteborg!


pluggsöndag

Fredagen och lördagen spenderade med Maja! Det var grymt kul att få träffa min vän igen! ♥

Idag ska jag ödsla min tid åt att göra klart so arbetet som jag ska redovisa imorgon, skönt att få det gjort. Har även räknat ut att då är det bara svenska uppsatsen som är kvar + några nationella innan skolavslutningen. Hur skönt är inte det?


follow me on tumblr - saraolssn.tumblr.com



Min fina vän hjälpte mig igår att skaffa tumblr, som jag inte har fattat något av förut. Men nu har jag fått den i ordning och jag tycker det verkar hur kul som helst! Har ju tröttnat lite på den här bloggen, så kul med lite nytt. Men kommer självklart att ha kvar den här och uppdaterar så ofta jag kan, på tumblren kommer det mest bli bilder och så. Men ni får ta och följa -
http://saraolssn.tumblr.com
http://saraolssn.tumblr.com
http://saraolssn.tumblr.com

http://saraolssn.tumblr.com

Imorgon kommer min älskade vän!

Hade två np idag, engelska muntligt som jag fick vg på, sen spanska uppsattas, fett svårt var det, men hoppas det gick bra iallafall. Annars då? Inget speciellt har hänt, helt vanlig torsdag. Nu ska jag göra so , hade tänkt att bli klar idag med det, iallafall all fakta och börja med sammanfattningen. Imorgon kommer Maja till mig också! Världens bästa!


Happy!

Helt vanlig måndag, nationella på spanskan som gick bra tror och jag. Fick även MVG på biologi nationella, överlycklig! Jag och en till i klassen fick det, och eftersom hon inte nämnde mig på sin blogg tänker jag inte heller göra det, haha! Om typ en timme ska jag möta mathilda (hon som inte får nämnas) på cykeln sen cyklar vi till gymmet och pressar lite där, Soft!


Söndag

Idag har jag bara fixat lite på rummet, sen åkte jag och tittade på brors match. Dem vann med 3-1 iallafall. Nu tittar jag på bb. Ska torka håret och packa till idrotten imorgon. Så jag tar och säger godnatt!


kalas lördag

tog mig en liten sovmorgon idag, det var jag värd tycker jag. Ikväll blir kalas hos Sanna med en massa god mat (förhoppningsvis ;)), trevligt sällskap osv. Fram till dess så ska jag göra klart matte häftet så att Anna blir glad på tisdag. Sen göra mig iordning. Känner för att titta på never say never om det hinns med.


Fredag!

Veckan har gått fort, skönt! Är ju äntligen fredag för er som missat. Ligger i sängen och lyssnar på musik, ska snart gå och titta på hockey. Imorgon ska vi hem till Sanna och fira henne som fyller år idag, grattis bästa du!! Kommer bli asglad över presenten, wopwop. Nu ska jag torka håret, ha en bra fredagskväll mina vänner!


Tjasnygg!


längtar till lördag!!

Hade tre lektioner idag, lagomt! hehe. Var iallafall iup, so sen engelska. Gjorde min komplettering som gick jättebra! Slutade tio i tolv, gick och åt lite sen cyklade vi och fixade lite saker sedan hem. La mig och tittade på gårdagens body of proof avsnitt och nu ska jag sätta mig med so:n, sen kanske lite svenska på det. Och jobba lite matte, ja precis.. Hade tänkt mig ta en springtur på det också, få se vad som hinns med. Som rubriken säger, jag längtar tills på lördag!


Helt klart värd serie att se! 21.55, onsdagar på 5:an! Nu vet ni det.


långdag

Lång dag idag. Matte nationella till att börja med, gick bra, kändes bra osv. hade sen megalång lunch så gick och köpte glass i det fina vädret. Blev sen spanska och matte. På profilen spelade vi kubb. Där man kan säga att vi vann eftersom dem andra fuskade och var sånna förlorare så dem slog ner kungen när vi höll på att vinna, killar.. Efter sex någongång cyklar jag ner till skolan igen, men för att gymma den här gången. Låter som jag älskar skolan och är där hela tiden, men så är det ju inte. Ska plugga lite so till kompletteringen imorgon. Har ingen ork/lust till något som har med skolan att göra. Men det är bara 36 dagar kvar, bara att hålla ut såattsäga.



1 maj

Lyckad gårdag, vart en lugn hemma kväll. Vi grillade, åt, pratade och allt sånt. Dem åkte hem runt en halv tolv sen. Idag ska vi ju samla in pantburkar för att få in pengar till klassresan. Ska kolla igenom lite matte, eftersom det är np imorgon. Det var väl allt jag hade på hjärtat.


Haha så jäkla fula !


RSS 2.0