finns nu på nattstad!

Nu har jag bestämt mig, skulle vara kul med något helt nytt. Så härdanefter så får ni ta och följa mig på nattstad. Kommer ha kvar den här ifall om jag skulle ändra mig (vilket jag säkert kommer göra).
Så jag hoppas att alla mina få läsare följer med dit!
 
http://nattstad.se/saraaolssn
http://nattstad.se/saraaolssn
http://nattstad.se/saraaolssn
 

en snabbis

Ska köra igenom engelskan en gång sen ska jag åka till farmor och farfar och äta lite innan matchen. Gagnef står för motståndet idag, känns som det kommer bli en riktigt rolig match idag. Igår förlorade vi med 4-0 men vi spelade jäkligt bra iallafall, bollen som aldrig vill in bara. 
 
Har även några funderingar att byta blogg portal till nattstad. Det verkar bra och många byter dig, men vet samtidigt inte om jag vill lämna den här, ska fundera lite mer på det där så får vi se.
 

godmorgon

Vaknade faktiskt runt halv nio idag även fast jag var uppe ganska länge igår. Men gårdagens kväll fick lite ändrade planer. Jag hade tänkt ligga hemma och kolla på pll hela kvällen men sen ringde Victor och frågade om jag ville följa med och kolla på A-lagest hockeymatch så jag gjorde det istället. 
 
Nu har jag kört igenom alla 80 ord som man ska kunna till provet, så ska göra det igen snart. Halv fyra rullar bilen mot gävle där det blir match, hur taggad som helst. 
 

Justin @ victoria's secret fashion show

 
Tror att biebs trivs väldigt bra där 

14 dagar kvar

 
Ryser bara jag tänker på det. Om bara 14 dagar står jag med Majsan, Patrik och Filip på friends arena med dem här framför oss.

långhelg

Hej på er! Redan igår vid tolv tog jag helg vilket var mycket skönt. Tog mig ner på stan med min bättre hälft för att umgås med henne det sista innan hon åker utomland(vilket hon gjorde i morse, hoppas du får det hur bra som helst, det är du värd). Vi satt oss på Cafe la rose där även Mathilda och Johanna var. 
 
Idag så har jag bara tagit det lugnt, varit och handlat lite, städat (vuxenpoäng så det bara skriker om det) kollat på pll osv. Har en fullproppad helg framför mig, plugga imorgon sen match, två ''farsdagsfirningar'', match och sen hem till en favorit på söndag. Har bestämt mig för att få bättre än E på mitt engelskaprov på måndag också, är ju inte mitt starkaste ämne, lol lycka till med det.
 
 

SHM den 23 november!

Går inte att beskriva min lycka


Back to school

Kom hem runt halv tolv igår natt, åkte till Söderhamn med laget för att spela match. Vi vann sista perioden iallafall, haha. Men annars så var det en riktigt bra match!

Nu har jag precis ätit frukost och om en halvtimme ska jag börja gå mot bussen, vill verkligen inte..


Två mega bra dagar i Falun

Ligger just nu i sängen och kollar på this means war med majsan och Patrik , alla är väldigt trötta efter gårdagen, haha. Det var iallafall jätte kul. Började hemma hos en tjej med massa andra innan vi drog vidare till etage där själva "gymnasie festen" var. Var iallafall hur kul som helst där och träffade många saknade vänner! Nu ska jag ta det lugnt ett tag till innan jag ska börja packa ihop allt.

Enda bilden jag fick igår, vart en på mig och Filip.


RSS 2.0