om prick två veckor fyller jag år!

snart kommer mamma hem, sen rullar bilen mot falun där jag kommer att spendera dom två närmaste dagarna! Kommer bli grymt. Har inte så mycket mer att säga nu förutom att jag måste gå och titta så jag har allt med, skulle ju vara lite tråkigt att åka ifrån något.. Hehe

ja, vi har ju alla varit små någon gång..

dagens outfit




Tisdag

Godmorgon mina fina!
Just nu ligger jag i min nya sköna soffa och tittar på tv. Men snart ska jag gå upp och ta mig i kragen och fortsätta med mitt so arbete. Ikväll kommer några av mina vänner hit och ser på lite film och ha det trevligt. Hoppas ni får en toppen tisdag!


dagens


på onsdag åker jag till falun och träffar den här snyggingen!!


vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.


måndag

känns väldigt skönt att sova länge på en måndag, inte inte behöva gå upp till skolan!
jag satt in en ny header igår, för tyckte min andra var så himla ful. Jaha, vad gör jag nu då? Jo jag sitter och skriver på so:n. Tänkte göra lite svenska idag också, för det tycker jag är roligare, för då skriver jag ju om något som jag tycker om. Aja, på eftermiddagen ska jag till ikea och handla lite till mitt rum, sen blir det träning!! Helt sjukt vad kul det kommer att bli. Men nu ska jag återvända till min älskade so.



jag vill ha sommar, nu!!

söndag

igår var jag ute på en långpromenad på morgonen för att känna efter med ryggen lite. Och jag kände ingenting! Efter det så åkte jag hem till Fanny och var där resten av dagen. Vi pratade en massa tog en liten promenad till tempo och såg på film, Charlie St. Cloud. Jättebra film verkligen! helt klart värd att se. Zac Efron är ju inte lite snygg heller.
Idag så har jag setat och skrivit på min hemtenta på mellankrigstiden, känns som att jag skriver och skriver men kommer ingen vart. Så tar mig en lite paus nu. Imorgon ska jag äntligen träna! tre veckor sedan nu, tre veckor för länge. Men kommer bli jätteskönt att sätta igång igen.



lov, älskade lov!

Igår sov jag som sagt hos m&m. Vart lite trevligt med tacos ätande och tv tittande!
Idag så var det ju sista skoldagen innan lovet, och sista provet som gick bra tycker jag! Det var ju bra. Efter skolan så gick jag ner på stan med mina två vänner M&J. Vi tog en fika på Cafe la rose och sen tittade runt lite på vad avesta hade att erbjuda! Nu ska jag snart lägga mig i min säng med mitt naturgodis och päronvatten från ica som jag har längtat efter hela veckan! Hoppas ni får en jättebra helg och lov allesammans! ♥


the boys who..



onsdag

Hej på er! Vart en skapligt lugn dag idag. Tandläkaren på morgonen, vikarie på matten och inställd profil. Det betyder att jag kom hem tidigt. Satt mig och pluggade på hemkunskapen. Verkligen skoltrött just nu, men bara två dagar kvar, håll ut! Har även spelat draw something ett tag nu, så jag tycker att alla addar saraaolsson och spelar med mig! Brabra.
Kommer nu varna om lite dålig bloggning dom närmsta dagarna. Imorgon åker jag och sover hos m&m eftersom att mina föräldrar ska till gävle och titta på brynäs, utan mig. Taskigt jag vet.. På fredag ska jag hitta på något kul med J&M och på lördag åker jag till Matilda och sover kvar där!! Ssuuppeerrkkuull.
Ska packa väskan och lite sånt nu, hejhej


Jag är snäll nu, passa dig så den andra bilden inte kommer snart ;D


GRATTIS SANNA!!!

Idag fick Sanna sitt första MVG ever!! Jag är så himla superduper stolt över dig.

Idrottsprovet idag gick jättebra. Ett prov kvar nu innan lovet, skönt. Var på bibblan med en liten del av klassen idag, skulle leta efter böcker till våran jättestora uppsats. Hittade inte mycket, en bok som var på engelska. Och jag som är jättebra på det.. Men tur att Linus kunde översätta åt mig! haha. Pluggat hemkunskap ett tag nu, hälften idag och hälften imorgon, sen repetera på torsdag. Vad duktig jag är på att lägga upp min tid! Nu ska jag ta och skriva på min hemtenta på so:n. Nej vi får aldrig en ledig tid.



4 dagar kvar

4 skoldagar kvar, sen är det lov! underbart skönt.
Vad hände idag då? Inget speciellt alls. På svenskan så håller vi på och skriver någon jättestor uppsats. Jag skriver ju om brittisk heavy metal så jag tycker att det är skitkul, än så länge iallafall. Kom hem och åt lite mellis sen satt jag mig och pluggade ett tag. Två prov kvar nu, ett imorgon och ett på fredag. Men nu ska jag gå och äta pankakor. På en måndag? Ja det funkar faktiskt. Hejhej


Söndag

Mycket gjort har jag fått en söndag som denna! Pluggade lite på förmiddagen, sen kom det hit några från Danmark så vi åt lite tacos med dom och från halv tre så har jag setat och byggt ihop mitt skrivbord, blev precis klar och riktigt bra blev det! Bra sara !! nu kom m&m så vi ska fika lite med dom. Och mina tjejer vann med 13-4, bäst i världen är ni!! Imorgon är det en skolvecka kvar, sen efterlängtade lov!


Skulle inte sitta helt fel med ett par sånna!


Lördag

Imorse så åkte jag och Johanna ner och tittade på h-femmans match, sen stannade jag kvar på min brors match , tyvärr så blev det två förluster. Efter det så åkte jag hem satt mig och pluggade lite sen la jag mig på golvet och beundrade mitt nya rum! Satt upp dörren gjorde jag också, mycket bra Sara! Nu på kvällen har jag inte gjort mycket alls, sett lite på gladiatorerna och så. Har inget på hjärtat just nu, vi hörs imorgon!


fredag ♥

Älskade fredag! Men vet ni vad jag ska göra nu? Titta på den brittiska heavy metalen , och något känt spöke(haha) vilket det är jag vill skriva om på svenskan, titta igenom idrotten och städa toan. Men efter det så får jag helg! Blir ju inga matcher för min del. Men damernas var inställd och det gjorde ju inte så mycket! Imorgon blir det iallafall titta på en massa innebandy, fixa inne på mitt rum, och imorgon eller på söndag ska jag nog flytta ut, wiihoo.


I've searched the universe and found myself within' his eyes



There is a special light,
still shining bright
And even on the darkest night,
he can't deny

GN'R ♥

torsdag

Hej på er! Vet ni vad det är imorgon? FREDAG!
Har inte hänt något kul alls typ idag. Kommer inte hända något heller. Läste på Mathildas blogg att hon skulle göra om sin, så då fick jag värsta kicken att göra om min. Få se om jag hittar på något bra? I helgen kommer jag kunna flytta ut i mitt rum också! Fett bra, längtar som sjutton. Snyggt som tusan blir det. Nu ska jag spåna lite på lite designer.


''sorgen som uppstår när man läser att maiden troligtvis inte kommer till Sverige i sommar.. ''

Depp nu, jag som var så taggad att åka och se maiden i sommar , men icke sa nicke. Ååh
Och kul att veta att alla mina kära lagkamrater är och tränar och har kul med varandra medans jag sitter hemma forever alone och har ont i ryggen och inte får. Tpl fml osv...

Nu ska jag sluta klaga så mycket, har ju hänt lite positiva saker idag också, eller ja en. Jag fick MVG på matteprovet, wiihoo. Två prov kvar nu, två veckor till lov, känns jättelångt dit ju. Kan vara för att jag längtar så himla mycket, ska ju få träffa Maja!! 👍😍





happy valentine's day!

gårdagen vart inte riktigt som jag hade planerat. Fick spela en halv match. Sen fick jag så jävla ont i min rygg, kunde inte gå, röra mig och min arm domnade bort. Efter det så vart det ett besök på akuten i 2 och en halv timme. Kom hem halv ett, så jag har varit jätte gó och glá idag! Nu måste jag vila mig i 10 dagar, 10 hela långa dagar. Kommer jag överleva?

Matteprovet mitt gick bra idag, hoppas jag. Kändes så iallfall. Annars så har inget speciellt hänt idag, när jag kom hem så la jag mig i soffan och tittade på never say never, best film ever. Hahahah trött humor? Har även pluggat lite spanska , och läst igenom fysiken.



en snabbis innan match

okej, never say never var nog en utav dom bästa filmerna som jag någonsin har sett! Såg även the guardian som också den var superbra!

Skolan var seg idag, Sanna var ju sjuk ;) Snart ska jag dra mig ner till kopparhallen där en match väntas mot Falun. Trevligttrevligt. Har inge mer att säga nu utan att jag är grymt taggad till match. Hare


söndag

Glädjen som uppstår när man ser att Never Say Never går på tv idag!!

Blir en sån där ''bara ta det lungt'' dag idag. Ska plugga lite matte och se på massa filmer och inte anstränga mig ett dugg. Såg filmen UPP nu på morgonen, och vilken underbar film det var! Ni måste ju hålla med om att Oskar är något av den sötaste som finns? Nu ska jag återuppta min plats i soffan. Ha en bra dag! 



trött, tröttare, tröttast?

Gick upp sådär onödigt tidigt idag för att vara helg. Men en match mot leksand väntade så det var det värt. Blev en förlust men endå riktigt bra spelat. Sen jag kommit hem har jag varit ute och fixat lite i mitt rum. Skit bra blir det! Ikväll så ska jag bara ta det lungt och titta på tv och sånt. Och imorgon så får jag min efterlängtade sovmorgon!



Match

Skolan var hyfsat seg idag, trött som bara den men skönt med helg nu! Snart ska jag äta min efterlängtade ost och skink sallad sen åka vidare mot Hedemora och spela match. Hörs imorgon


Dag 9: vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon

Jag skulle nog resa USA runt, eller jorden. Åkt till thailand eller något annat sånt där jättefint ställe. Skulle även spela en del och köpa mig massa nya kläder. Leva livet ett tag helt enkelt!




3 timmars långt nationellt prov avklarat!

hela förmiddagen har jag setat och skrivit nationella provet. Segt var det. Men det gick bra, hoppas jag. Nu ska jag se på film. Orkar inte skriva något mer, orkar inte göra någonting just nu.


Dag 8. berätta om ett tillfälle som du skulle vilja vara med om igen



Ingen tvekan,
Distrikts sm i karlstad 2012!
Det häftigaste, roligaste, lärorikaste och det mest underbaraste jag någonsin har varit med om. Ingenting man får uppleva varje dag inte. En sån himla mäktig känsla. 5 Dagar med mina älskade dalatjejer, få spela innebandy mot dom bästa i sverige. Ja har man inte varit där, kan man inte inse hur jäkla kul och stort det där var! 
t a m i g t i l l b a k a

onsdag

Kul att Mathilda skulle skjuta ett frislag i hörnet. Jag ställer mig för att tecka, och så tittar hon på mig lite så där små busig och ler. Sen laddar hon allt vad hon har och skjuter mig på låret.. Men fint märke blev det och nu ser jag ut som en riktig kämpe! Skit kul träningar idag! Allt är verkligen på topp just nu.

Fick VG på mitt so, tur det! Annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort alltså. Imorgon är det andra nationella provet. Uppsats och vi ska sitta och skriva i en timme och 40 minuter typ. Hej kramp i handleden? Men hoppas det går bra iallfall. Men det tror jag. Nu ska jag sätta mig framför tv:n ett tag sen lägga mig i min stora sköna säng!

Jag saknar min Maja så enormt mycket! ♥



Dag 7: min favoritfilm

finns ju många bra , och svårt att säga någon riktig favorit men, finns ju några som är bättre än vissa andra

Letters to juliet
The switch
The last song
Taken

Ja, kommer inte på några mer just nu men det är ju några


första nationella provet, check!

Okej, jag hade gått runt och varit hypernervös helt i onödan. Var faktiskt inte så farligt. Ganska lätt och jag hann och så. Bara hoppas jag har svarat rätt på allt nu. Kom hem och gjorde klar biologin, bara en fråga kvar nu. Sen plugga spanska. Och nu är det äntligen iskrivet och klart! Star Camp i sommar med mina bästa vänner! Hoppas att Jimmy kan följa med också, blir ju toppen!



wiiihooo taggaaa!!!

ett stort grattis till min älskade vän!!




~2009~2010~2011~

Hoppas du får en helt underbar dag hjärtat!

Dag 6: min favorit låt

Iron Maiden - the trooper

Iron Maiden - dance of death

Iron Maiden - the wicker man

Guns N' Roses - civil war

Guns N' Roses - this i love

D-A-D - laugh n' a half

Rihanna - where have u been

Amanda Fondell - true colors

Moa Lignell - When i held ya

Det är väl några av mina favoriter!


Dag 5: min förebild

Måste väll vara Matilda? ;)
Har ju även alltid drömt om att bli som Sara Kristoffersson. Typ bäst i världen. Grym är hon!


måååndag

det var nog någon annan som bloggade åt mig och mathilda igår, jag pluggade visst biologi och mathilda spelade visst match mot enviken. Hmm inte alls rätt ju. Och båda blogga ju från mobilen (eller ja, jag från min ipod) så det går ju inte att ändra heller. Mitt humör har inte varit på topp idag. Och imorgon har vi första nationella provet. Är inte speciellt nervös över själva provet. Det jag är mest nervös över är att jag ska hinna, är ju ''bara'' 80 minuter. Men kan häftet skapligt bra iallafall så det är bara att göra så gott jag kan. Ikväll åker vi nog ner tidigare och skjuter av oss lite. Kan ju behövas det också. Ska göra lite mer på biologin nu. Hejhej

 

Skön vinst!

22-0, grymt tjejer!! 6 mål och en assist fick jag in också! Kom hem och åt, pluggade det sista på biologin och nu ska jag lägga mig och sova hade jag tänkt. Ännu en skolvecka börjar imorgon..


Dag 4: mitt drömbröllop

Skulle vara i Thailand. På en kritvit sand och klarblått vatten, med en jättefin kille. Sen på kvällen ska alla släppa upp sånna där ljusbalonger som lyser upp jättefint. Sen ska jag ha en jättefin vit, lång klänning. Jag ska vara solbrännd och ha långt, ljust lockigt hår som är fint uppsatt. Ja det skulle vara fint dé





Heldag innebandy!

Vid 10 åkte jag och Johanna ner och tittade på killarnas match. Sen åt vi thai och nu sitter vi och väntar på herrarnas match sen blir det match mot nås! Tagga som sjutton. Ikväll blir det lite so plugg, sen vet jag inte.


för det finns saker jag saknar.

Vaknade runt åtta, när jag får sova hur länge jag vill. Typiskt. Ska hålla mig inne hela dagen idag. Inte göra någon ansträngandes alls och be om att jag kan spela imorgon. Seriesistarna eller vad det heter ska vi möta. Åååh jag vill vara med. Lycka till idag brudar, spöa skiten ur sala. Ni är bäst! ♥


Dag 3: något jag vill ha mer än något annat just nu



en vit iPhone 4S! jatack

helg!

Har nog varit den segaste dagen på länge, tror tiden aldrig har gått så här sakta. Inge bra har jag mått heller. Efter skolan drog jag, Mattis och Johanna ner på stan och tog en fika på Cafe la rose. Jättemysigt ställe verkligen! Sen hittade jag en urgullig tröja. Jätte bitter är jag, eftersom jag är sjuk så kan jag inte vara med på matchen imorgon, fml.
Man märker att jag är skoltrött eftersom jag alltid tjatar om denna helg. Nu ska jag titta igenom so:n en snabbis.


Dag 2: min drömkonsert

inte så svår fråga.
Skulle vara Iron Maiden här i sverige. Vilken känsla alltså! Skulle vara helt magiskt, en dröm som jag verkligen hoppas går i uppfyllelse innan jag dör.




en sak ni kan vara säkra på, nästa gång maiden är i sverige, så kommer jag vara där!

Dag 1: det här är jag.

Jag heter Sara Anna Olsson. Jag är 15 år, fast 16 om en månad och 11 dagar. Jag bor i lilla avesta som ligger i dalarna. Här trivs jag ganska bra faktiskt. Men mest av allt skulle jag vilja resa runt och se andra delar av världen. Jag går just nu sista halvåret i grundskolan, klass 9C i domarhagen. Har sökt ekonomi på karlfeldsgymnasiet till hösten. På min fritid, när jag inte pluggar såattsäga, så spelar jag innebandy i krylbo ais. Jag har spelat i nio år och spelar back. Det här året har varit väldigt händelserikt om man pratar om innebandyfronten. Kom med i dalalaget f15 och spelade sm i karlstad. Och det är nog något av det roligaste jag gjort. Under den tiden växte jag som spelare, och har utvecklats enormt. Jag tycker även om att umgås med mina fina vänner!


hahah så otroligt ful...

imorgon är det efterlängtade fredag!

Men det betyder ju inte att jag är pluggfri. SO prov på måndag som vi fick veta i tisdags. Borde det inte vara förbjudet att ge oss läxor under helgen? Jo det tycker jag verkligen!
Men har ju två matcher, fast får se om jag blir med på båda eftersom jag inte är den piggaste just nu. Har pluggat lite so idag. Och vet ni vad jag ska göra nu? Dusch, sätta på mig one piecen och sätta på en film! Ovanligt va? Nej inte så värst.



Här har du din snygga, proffsiga bild! ;)

Vilken dag...

Jag vet inte vad jag ska säga om den här dagen faktiskt. Har både inträffat bra och mindre bra saker.
Dom mindre bra:
Jag börjar bli sjuk, får inte hända..
Vi förlorade matchen.
Jag gjorde min sämsta match ever, förutom dom 10 sista typ.

Sen hände lite bra också
Jag fick 4 fel på spanskaprovet= MVG
Jag gjorde mål, andra matchen i rad!!
Jag slog mitt rekord på fruit ninja med 5 frukter.

Nu ska jag äta, sen lägga mig och sova. God natt

Oj vilken söt bild!


RSS 2.0