dagens outfit


halleluljah moment

äntligen fredag, fast det innebär ju inte att man får sovmorgon och ligga och sova hela helgen för här blir det fullt upp!
idag då, musik först, fast vi spelade inget , bara prat och så , sen hk, redovisning som gick jättebra sen laga jätte god kycklingnudelwook med mattis! haha skitkul var det. haha ''men ge mig disktrasan då!!'' sen engelska då vi ska skriva en artikel, går sådär, kom igång ganska bra faktiskt. Sen iup , fick sluta tidigare så hann med tre-bussen!, nu ska jag göra några tidsinställda inlägg till imorgon och söndag eftersom jag inte kommer hinna blogga så mycket. dalalagsuttagning och cup, hej träningsverk? :P aja sånt får man leva med!


skolkorten..


torsdag

dagen gick rätt snabbt idag , iup, biologi, spanska där vi satt ute och jobbade, riktigt skönt. sen matte, sen satt jag, mattis och sanna på våran bänk och väntade på bussen. vid lunchen gick vi och käka thai ,och jag och mattis drack kaffe för första gången! haha usch, det var inge gott alls! nu ska jag kolla om man kan se svenska hollywoodfruar på tv3Play och om det gör det så lägger jag mig och ser på det, annars vet jag inte vad jag hittar på , barcelona vann med 5-0 igår också, kungt! messi två mål, och så satt han nytt rekord också, mitthjärta! 


onsdag

skriver en snabbis nu , kom hem från två timmar och 40 minuters träning om man lägger ihop det, för dom är ju precis efter varandra så. Dom gick väl bra iafl , sista träningarna innan dalalagsuttagningen.. aja nu får det bära eller brista. Matchen förlorade vi igår tyvärr, men bra spelat ändå tjejer! och jag är verkligen inte i matchform än känner jag . Skolan gick också helt okej, so, engelska, svenska, idrott, profil. nu ska jag torka håret sen vidare till tv:n , hörs imorgon


kom igen nu tjejer!!

nu ska jag byta om sen vidare till match!


hihi söta
2:a i orsacupen 2006 ♥

jag har inget bättre för mig

10 sanningar om mig själv

• jag lever för sporten
• min största dröm är att få åka till barcelona, och se det bästa laget i världen spela
• min näst största dröm skulle vara att få se iron maiden live, tänk värsta coolt att få stå och sjunga med Bruce Dickinson till fear of the dark eller vilken låt som helst! 
• jag önskar att jag kunde spela gitarr och sjunga bra, för det verkar kul
• jag hatar när folk underklassar tjejer, typ att killar är bättre på sport och så..
• jag är ganska blyg av mig, pratar inte så värst mycket när det är mycket folk och sånna som jag inte känner är med
• jag tycker om det mesta inom musik, men helst rock, eller veronica maggio och melissa horn 
• jag lyssnar typ alltid på musik när jag är hemma
• jag tror på spöken, att man blir ande när man dör osv
• jag skrattar åt det mesta , även om det inte är kul! hehe

Krylbo ais - morgongåva

vi hade so första lektionen idag, fick tbx vårat prov, ååh.. sen teknik, vi ska inreda våran ''dröm'' lägenhet och har ''fått'' 50 000 att handla för , sen ska vi bygga den i kartong också, verkar riktigt kul faktiskt :) , sen långlunch då satt vi oss i skåphallen och snacka eftersom vi inte fick vara i vårat hemklassrum, taskigt. Sen spanska och matte, på matten var det ett oförberett test som gick  riktigt bra tycker jag! nu ska jag snart byta kläder sen drar jag till domarhagen där det blir match mot morgongåva! taggaa. Sen kommer det ju blir extra kul att få träffa mina goa hebytjejer!


hemma igen

kom hem runt fyra, pluggade på spanskaorden, så nu kan jag dom , bradet eftersom det inte finns så mycket mer tid att plugga på den här veckan. tio-kvart över sex någongång kommer johanna och häntar mig sen drar vi till k-hallen och skjuter lite, eller om vi börjar städa på en gång? aja vi får se sen blir det iafl träning! skojsigt värre


Tears don't mean you're losing, everybody's bruising, there's nothing wrong with who you are


orienteringskungen!

kom hem runt tio , provet gick rikigt bra ! hittade alla och kom in i tid så det kan ju inte bli så mycket bätte eftersom jag och min kondition inte är så bra vänner längre. nu är det ju bara att hoppas på att kontrollerna är rätt ;) haha
vid tjugo i ett åker jag tbx till skolan och jag har inte en aning vad jag ska göra tills dess. blir ingen header efterson bilderna inte gick att skicka men ska leta på lite låtar och så ithink. ikväll ska nog jag och johanna åka ner tidigare till träninge och skjuta först sen städning, sen är det träning.


pernillaaa

dom förlorade matchen med 3-2, men dom var duktiga iafl! sen gick jag hem till pernilla . först pratade vi bara sen drog vi ut till skogen och knäppte kort , så imorgon ska jag fixa en ny header innnan jag ska till skolan om dom går att skicka! :),
eftersom jag har orienteringsprov tjugo i nio sen när det är klart så har avi inte lektioner förns klockan ett så då drar jag hem. sen två lektioner bara! ganska chill.


5-0


hattrick ♥

''Se och njut. Det finns ingen annan spelare i världen som kan göra det där'' - Joachim Björklund

Lionel Messi♥

vinst med 5-0 igår!
idag ska jag åka och titta på brors match sen ska jag till pernilla tror jag! skojsigt.
nu ska jag kolla runt lite bloggar, skriver med sen!


barcelona - atletico

sitter och diskuterar gymnasium och jobb och ja allt sånt med mattis just nu , haha!
snart ska jag tagga mig till tv;n där det blir fotboll sen ska jag gå och sen sova. siktar mot en efterlängtad vinst nu! vi hörs imorgon!


f5

ändrade litegran , blev skapligt nöjd iafl.
nu ska jag ut och ta kort, hejhej

team sportia

paro fixat på team sportia! kommer nog bli asbra ser verkligen fram emot det :) synd bara att det är så långt kvar bara menmen. Ska nog lägga mig i soffan nu och se på något bra, irene huss filmen var iafl asbra. Inte så oväntat men ;) ikväll blir det nog en film sen vid tio blir det barcelona - atletico madrid, måste ta tre viktiga poäng nu! aja hörs nog mer ikväll


lördag

vaknade runt nio , nu ska jag snart till stan och fråga praoplats, vi hörs!


äntligen fredag

dagen började med musik , sen hk , sen lunch, engelska och klf, gaska så soft! efter skolan tog jag bussen hem och nu sitter jag här, ska göra någon gymnasielapp nu så jag inte glömmer bort det sen, så det är lika bra att få det gjort! okrar inte skriva så mycket mer nu, ihelgen ska jag bara ta det lugnt nu sista helgen känns det som, förutom när jag, mathilda , johanna och pernilla ska åka på friåkning! ;) då blir det åkav kan jag lova er! nästa helg blir det troligtvist dalalagsuttagning på lördag och cup i gävle på söndag, sen helgen efter det så är det seriepremiär för damerna! taggad. ikväll blir det thai, smulpaj och lite irene huss på det ! skapligt bra!


haha gulligt med glasögon när man var mindre!


torsdag

nu har jag pluggat klart engelska, och vi har inte ett enda plugg på hela helgen än så länge! fatta skönt!
aja, dagen började med att vi fick information om prao , sen no, sen megalångt hål, så jag , johanna, mattis och sanna gick ner på stan , haha jag och sanna garva ialf hela tiden typ! hahaha.. sen tbx till skolan där det blev spanska sen matte och sen bussen hem! hare


Onsdag

Skriver en snabbis nu innan jag ska sova, skolan var helt okej, sen drog vi till Ica och handlade sallad, sen träning med f-96 sen dam direkt efter! Skapligt trött man är i benen nu efter fyra träningar på tre dagar! Men ibland är det hårt att ligga på topp! Och på tisdag är det träningsmatch mot Heby!! Som jag har saknat mina brudar! Och nu börjar barcelonas match men den ser jag icke på eftersom jag är så hinna trött och måste lägga mig! Hehe vi hörs imorgon!

husbandet ♥

eftersom att glosboken har damp så passar jag på att blogga lite!
skoldagen var askul faktiskt!, först so prov gick så där, var inte så kul men sen gick det uppåt! , redovisningen gick jättebra tycker jag! sen så vart det hål, vi gick till handel för johanna skulle lämna en sak, så då fick vi en liten rundtur där på programmet av vicky , och det verkade faktiskt jättekul och bra där! och det var ju ett plus eftersom jag är sugen på att gå där. sen tbx till klassrummet där det blev wordfued sen hade husbandet (adde, oscar, pontus och joel) en liten konsert. haha jag har nog aldrig skrattat så mycket! vi måste nog ha världens bästa klass! sen så vart det español och sen matte! sen väntade jag, mattis och sanna på bussen hem, men den höll på att åka förbi min hållplats :o taskigt.. snart drar jag på träning . imorgon skriver jag nog inget eftersom jag har två träningar och åker ner direkt efter skolan men ni får ha det så bra så länge!


måndag

snacka om ösregn idag! haha,
var först iup, där syven var och pratade om gymnasievalen osv, ååh har inte en aning om vad jag ska gå, eller vad jag vill bli . panik. handel eller b&f? eller något helt annat? , jaja lite prat med syven och allt så blir det nog bra! , sen så vart det en kort svenska, sen dirott då vi fick vara inne eftersom det spöregnade så, sen no , spanska och tillsist matte, och nu är vi supersmarta!! hehe.
tog bussen hem och pluggade, och nu kan jag allt ! duktigtjej. så jag kände att jag är värd att få träna och därför så åker jag ner och gör det snart! hörs imorgon!


söndag

idag kommer johanna och fiona, vi ska sälja kakor och plugga, en redovisning och ett prov på tisdag, spanska glosor till torsdag och engelska glosor på fredag! , har tänkt börja träna med damerna på onsdag, kan inte vänta längre! :) hihi men får se hur jag kan glosorna och ja, men ska börja plugga på dom nu så det ska nog gå! :) nu ska jag göra mig iordning, skriver mer senare.


Liv fick stå för dagens bild ♥


V A C K E R T : ' )


8-0

Just nu är jag världens stoltaste Barcelona supporter! Fast det är jag ju alltid, men extra mycket nu! Dom där målen och poängen behövdes verkligen! Nu kommer jag sova extra gott! Godnatt

cornflakesgodis ♥

efter allt pluggande och fixande idag så tyckte jag att jag var värd några cornflakesgodis, så jag fixade det till ikväll! sen har jag tagit hem Melissa Horns nya album, inte lite sugen man är på att åka på hennes konsert i gävle!, och sen har jag beställt hem irene huss nyaste film så det kan ju inte bli så mycket bättre! men ska ta och titta ner i böckerna en sista gång nu , det är några frågor jag inte fattar, men ska fråga johanna om vi kan fixa det imorgon efter vi har sålt kakor.




pluggpluggplugg

somnade vid halv elva och vaknade runt elva, haha men det behövdes kände jag!
nu ska jag väl göra mig iordning sen åker religionsböckerna fram och efter det ska jag städa, kul lördag..


jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömmt dig en vacker dag



jag har förlorat en tävling, men vunnit ett vad,
har bestämmt att stå helt utanför det jag blir ledsen av


min fredagkväll..

spenderas framför tv;n med idol tror jag sen en skapligt tidig kväll för jag är jättetrött.., imorgon ska jag iafl se inter-roma, för att få se bojan som jag har saknat så! :( sen verkar barcelonas match bara gå på canal+ fotboll? :o och den har inte jag, arg. aja, hörs imorgon!



T G I F

äntligen fredag!

dagen rullade på riktigt bra, musik, som var skitkul! simone är grym på elgittar! haha inga mer kommentarer om det! ;) sen hk, då jag, mathilda och oscar lagade varan mat , blev faktiskt riktigt gott, jag som inte brukar tycka om korvstroganoff så mycket, men det var skitgott! , sen hål, som bestod utar wf, sen engelska och till sist klf, sen bussen hem , och vecka 47 tror jag så är det prao!! grymt kul! nu ska jag mot min vilja sätta mig och plugga lite religion.. sen ikväll blir det god mat sen tv, hörs!


torsdag

skolan har varit seg idag, nysit hur många gånger som helst sen svällde mina ögon upp som jag säger, haha.
och vi är äntligen klara med vårat no arbete! jag vart riktigt nöjd med det! sp nu blir det redovisning på tisdag. ska titta på idolavsnitten som jag missade i veckan nu, sen blir det mat och sen ännu mer tv, ni får ha en bra kväll!


Haha var tvungen, klockren!

C. Ronaldo said in an interview: "The God of football sent me, to show the world how to play football! ". After Messi hearing this, he looked for a while on the ground, thought for a moment and said: "Well, I do not remember to have sent someone."

onsdag

nu har jag kommit hem från mig tränig + pluggat spanska så jag kan alla orden nu typ! på träningen så var vi fem stycken , blir inte så kul ''innebandy'' då när man inte kan köra något speciellt för vi är så några, men vi hade grymt kul iafl! så nu har vi kommit på våran målschest ( eller hur stavas det? ) , extra mycket kärlek till er tjejor! ♥, i skolan hände inget speciellt alls , på profilen spelade vi mjuk tennis, riktigt kul faktiskt! , aja nu blir det snart mat sen bonde söker fru tror jag? var nog inget annat på tv:n ikväll så varför inte?
2-2 blev matchen igår , så nu är det nästan ett måste att vinna på bortaplanen, men det fixar vi ju! més que un club!


Äntligen igång

Kom hem för ett tag sen, gick skapligt bra. Vart ju väldigt svettigt och så eftersom jag knappt har rört mig på två och en halv månad, men det var skönt att vara igång igen! Så nu är det bara att köra på! :D ska ta mig en skål med yoghurt och müsli nu och sätta mig framför tvn, blir inte så mycket bloggande imorgon för drar ner på träning efter skolan sen blir det att plugga.

champions league kval!


i n n e b a n d y ♥




snart drar jag äntligen ner till domarhagen och lirar det bästa jag vet i någon timme!
ni får ha en toppenkväll, för det kommer jag att ha!

awesome

super bra statistik och allt igår!!, wiihoo , fortsätt så! :D

dagen var väl som alla andra dagar så jag orkar inte skriva så invecklat om det, kom hem runt halv fyra då åt jag lite smått och satt mig och pluggade spanska och engelska.
en este momento sitter jag och lyssnar på musik , sitter och taggar till en massa dunkdunk , nu ska jag snart gå och äta sen byta om och senare ner och träna! cplycklig tjej här! :D tagga fcb-milan ikväll som jag inte kan se på:( minde lycklig tjej , men får ju liverapportering från mobilen så det funkar! :)


kopparhallen nästa!

haha märkte att min fina fcb vart med på två inlägg i rad, men whatever? , snart drar jag mig ner till k-hallen och skjuter lite sent titta på herrarnas match , hinner kanske inte skriva något imorgon för ska plugga sen ner och träna! :-) iih, hur bra lät inte det där!? . aja ska fixa det sista nu sen drar jag somsagt till kopparhallen! hejsvejs


dagens!


lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?


måndag

vart en riktigt soft dag idag, iup , svenska , på idrotten hade jonas glömmt kartorna så vi fick leta efter fyra kontroller , och det var ju inte så svårt sen sluta , sen no, sen 20 minuters spanska och sen 10 minuters matte! ;) tog halv tre bussen hem och plugga engelska och spanska och nu sitter jag här, ikväll drar jag ner och tittar på träning sen herrarnas tränigsmatch, och imorgon får jag äntligen börja träna! överlycklig!!!


silver

blev silver för dalarna, men så jäkla glad för deras skull ändå! tänk lixom att ta sig till final och allt, det är ju grymt!

efter finalen så åkte vi hem till m&m och sa hejdå sen hem till lite tacos och snart så blir det väl idol sen sängen , ny skolvecka imorgon , och imorgon blir jag själv... aja det blir nog bra det med! men nu ska jag packa till idrotten imorgon!


DAGENS OUTFIT




hade tänkt att börja med några nya kategorier, dom kommer lite eftersom jag har något att skriva om i dom och så, ska försöka med outfiten så ofta jag hinner, eftersom det kommer blir väldigt mycket träningar + skolan nuförtiden.

kom igen nu dalarna!


NYTT ;


stickad tröja: vero moda

stickad tröja: H&M


kofta: H&M

never give up


11 september



tjuris







jag är så jäkla arg, ledsen , tjurig så det är inte sant, real soc - fcb 2-2 , det började ju bra med 0-2 efter 12 minuter, sen blev alexis♥ skadad och kommer att vara borta i en längre tid :( , sen gör soc. ett mål .. tre minuter efter lägger Villa en krossboll till en soc. spelare och gissa vad? 2-2 , buhuu.  men det såg ju sen ut att gå bra när det stod 2-2 i real - getafe men då får ju självklart real en feldömd straff och 3-2 till real så nu är vi två poäng efter


jaja bara att ladda om nu till milan på tisdag! , idag vet jag inte vad som händer, men klockan tre sitter jag bänkad framför teven till en tv puck final! sen har jag fått träningsverk från igår, haha otränad? men det är ju inget jag kan rå för just nu.. nu ska jag gå och äta frukost, skriver mer senare


finaaal!!!!

dalarna tog sig till final, så jäkla grymt!! , så jag och johanna vart sugna på att ta oss dit , hehe . men vi sålde typ 20 kakburkar idag, skapligt okej , men nu ska jag gå och tagga inför barcelonamatchen och vänta på maten , hare!


wordfeud

sitter och spelar wf, haha beroendeframkallande! men ska duscha nu sen kommer johanna och vi ska bli affärskvinnor ett tag!


dalarna!!

gårdagen var riktigt mysig! , kom till amanda runt halv fem typ direkt satt vi oss och tittade på tv pucken , dalarna-östergötland tror jag det var, och självklart så vann ju dalarna! så nu blir det semifinal idag! sen drog vi ner på stan och åt thai , sen tbx till amanda där det vart aa-maraton! tack för kvällen!♥

idag kommer johanna runt halv ett , ett sen drar vi ut och säljer kakor sen hem och titta på semifinalen! lyckatillheff! , sen kanske vi drar oss ut igen? det beror på hur mycket vi hinner, ikväll blir det iafl real soc. - barcelona, låter som det kommer att bli en riktigt bra lördag!


kiiim♥

out of the silent planet

sitter och lyssnar på iron maiden , ovanligt? nej, men man tröttnar aldrig på det! men snart kommer johanna och hämtar mig sen drar vi vidare till amanda! , var ingen heff på tv, så då är det väl antagligen senare eller imorgon? , aja, ska göra mig iordning nu , hejsvejs


kort fredag

hejhej , hade musik och hk idag, chill, på musik lyssnade vi och spelade som vanligt, sen jobbade vi lite på hk:n sen slutade vi elva . då kom tina och sa att kakorna har kommit så vi tog hem några stycken som vi ska gå runt och sälja imorgon ithink? , jo men så blir det nog , nu vid tre ska jag sätta på tv:n och titta på joel som har kommt till kvartsfinal i tv pucken, och längre kommer han nog gå! grattisgrattis! :) sen åker jag nog hem till amanda och ha det mys! , tar mig nog ut en stund med kameran också! sen lycka till pernilla ikväll! ♥ det kommer gå superbraa!

 

powernap

tog mig en liten powernap till rock in rio, men blev en sån utan power för är fortfarande trött, men nu ska jag se idol på tv4play sen tar jag mig en dusch. hejhej




c-lags dagen


tråbacken

kom precis hem , fick sluta typ tjugo över två så det var ju bra! vi satt iafl och berättade hur leken skulle gå till osv till alla sjuor&åttor, orkar inte skriva så mycket nu , kommer nog bilder sen , fast jag lovar inget, nu ska jag ta och lägga mig i soffan!


Onsdag

Hejpåer, har knappt setet vid datan idag så blir en snabbis på ipoden nu. Skolan gick helt okej , sen drog jag ner och tittade efter stövlar till imorgon men hitta inga. Sen ner till kopparhallen och titta på träningarna, stod och sköt i typ två timmar? Men börjar vänja mig med den nya klubban nu! Asbraa!! Sen har det hänt en supertragisk sak idag, ett helt hockeylag från ryssland har omkommit i en flygolycka, och däribland den svenska Stefan Liv (inlägget före) . Så himla hemskt.. :( han som skrev på kontrakt i maj och skulle spela sin första match.. Imorgon blir det iafl c-lagsdag i tråbacken, sen kommer Antons läkare och berättar lite. Men skriver mer imorgon!

vila i frid ♥




1980.12.21 ~ 2011.09.07


~ disfrutar de la vida, porque sólo se vive una vez


moa lignell - when i held ya ♥



gryyymt!

1 vecka kvar!!!!

hejsansvejsan, so började dagen med idag, sen vart det en halv no typ, sen skolkort, jaja tror det vart hyffsat iafl! sen hål, spanska , matte sen hem , nu sitter jag här, har inget bättre för mig, ska nog sätta på flight 666 hade jag tänkt mig, men vi får väl la se! ikväll blir det att åka ner till träningen , bara en vecka kvar tills jag får börja!! :DD , ska börja lugnt men det är iafl något!, vi hörs



cam med mattis!

sitter och pratar med mattis just nu, vi lyssnar på fina låtar som vi sjöng förut, riktigt bra om jag får säga det själv ! aja, nu ska vi dunka lite musik!, hejsvejs



alltid lika söta!


måndag

sitter och letar massa låtar till uppvärmingsskivan , och det går ju sådär? dagen var rätt chill idag, iup , svenska, idrott, no, spanska, matte, där vi fick sluta halv sen vänta jag på sanna och vi hann med tre bussen ,  grymt! tagga skolfotto imorgon! -.-' ska nog gå och öva på att le framför spegeln, eller så gör jag en asful min imorgon så jag inte behöver bli besviken sen när dom kommer hem,  men nu ska jag återgå till min syssla, hörs!


f5

lite nytt, tröttnade på den gamla och hade tråkigt,
nu blir det idol, hörs imorgon!


ungcancer.se



usch.. :(
anton, krya på dig, vi tänker på dig! ♥

dela den du med, visa stödet till dom miljoner människorna som faktiskt har cancer

söndag

dagen igår blev riktigt mysig, satt och höll på med den där saken i typ två timmar? haha men lyckat blev det, sen blev det film och lite cis! :) idag hade jag tänkt att bara ta det lugnt och inte helt ovanligt sitta och lyssna på iron maiden , sen på eftermiddagen ska vi åka till f&f för farmor fyller år idag , så grattiiis till henne också :)! sen blir det väl att titta en massa tv igen ,


♥maiden♥





så sjuktjäkla bra. världens bästa!
IronMaiden♥

lördag

hoppselihoppsan, har knappt uppdaterat något, men var typ inte hemma igår ,först skolan , sen direkt till markus match, sen hem och sätta sig direkt framför tv:n då det blev ungern - sverige, förlust :(. sen gick jag typ och la mig när matchen var slut för var så grymt trött :o  idag ska jag göra en hel del , städa inne på min toalett, måla fransk mannikyr, damsuga mitt rum , duscha och fixa mig , kalas hos mormor, grattis! ♥ sen hem till mathilda där hon, jag och johanna ska bygga på våran sak till no:n sen blir det film mys!  så blir nog inte så bra bloggande under dagen, men sånt får man leva med!


arkivbild

-

förlåt för superdålig uppdatering idag, men har inte haft tid, var först i skolan sen drog jag direkt till falun där det blev sista tittatänder grejen sen in till stan för att shoppa lite , blev jeans, tröja och en halsduk kommer kanske bilder sen! iskolan hände inget speciellt, iup , no, typ två timmars hål , sen prov, gick riktigt bra faktiskt! , sen matte, nya grupper och så, men det verkade bra det med! aja nu ska jag snart hoppa in i duschen , hare!


RSS 2.0