Årets spelare

Var svart vita dagen idag så har varit i kopparhallen i stort sett hela dagen. Var iallafall jätteroligt! Fick ett pris som bästa spelaren också, det är inte illa! Nu ska jag torka håret sen göra klart spanskan som jag inte hann klart med igår. Imorgon åker jag till Falun också, grymt


fredag, mmmmhh

sitter och skriver på min spanska text, tröttnade och råkade hamna här. woopsi. Men ska snart göra klart engelskan och sen SKA jag göra klart spanskan idag för det har jag bestämt. Är då läxfri, underbart. Längesen jag kände den känslan.

Dagen idag har varit bra. Eller syslöjden var inställd och då blev vi mycket arga. Satt och väntade i typ en halvtimme och väntade sen gick vi till våran kära Agneta och hon sa att den var inställd. Vi som så gärna hade velat ha syslöjd ju. Då tog jag och Nathalie racerbilen ner till ICA och köpte lite, sen satt vi i klassrumet och snackade. Tills vi gick till matsalen och åt petras varma pastasallad, godaste. Vart sen bild och vi fick göra vad vi vela. Vi gjorde figurer av lera, sen filmade vi roliga videor med dom. Slutade med att vi filmade på varandra, otippat? Vart sen klf sen bussen hem. Nu ska jag ta tag i min spanska och engelska, sen ska jag sjutton ta helg!

              
                                                                   Världens sötaste Aiden!!


hahahaha


tagga fredag imorgon ,

Torsdag

Hej gott folk, imorgon är det fredag, skönt. Skolan idag var helt okej, gick ganska fort. Kom hem och satt mig och skrev min "tenta" om Avesta på spanska. Svårare än jag trodde, svårt att hitta på något. Aja, ikväll ska jag och Basse döma föräldrarmatchen som våra syskon har. Haha nervös som sjutton är jag , men vad finns det att vara nervös för egentligen, är ju bara på skoj. Skulle ju beställa hem min mobilväska idag, men så självklart så var den slut, typiskt. Menmen får väl titta efter en i Stockholm. På onsdag åker jag dit med mina vänner, kommer bli grymt. Men nu väntar maten, önska mig lycka till ikväll!


justin bieber



Justin Bieber släppte ju nyss en ny singel, ''boyfriend''. Vad tycker ni om den? Själv så blev jag ganska schockad när jag hörde den första gången, var inte riktigt en ''Justin låt'' tycker jag. Man är inte van att höra han i såna typer av låtar. Den var mycket vuxnare än dom andra låtarna han har gjort tycker jag. Men han har ju blivit äldre så. Tyckte låten var bra iallafall. Det är ju Justin som har gjort den så, klart den är bra då.

Justin är någon som jag inte nämner så ofta här. Men det är verkligen en person jag beundrar. Han har fått en hel del hat emot sig. Men ändå så visar han sig alltid med det där underbara leendet på läpparna. Han kom från en lite stad och ingen visste något om honom, men nu vet alla vem han är. Det bevisar att drömmar kan gå i uppfyllelse, bara man försöker och kämpar för det. Han ger en alltid känslan att aldrig ge upp, att kämpa för det man vill. För då klarar man det. Never say never. Han bryr sig också om sina ''belibers'' och visar verkligen vilket stöd vi ger honom, och han ger tillbaka till oss.
Och vad är det som ni har emot han så mycket? Han har väl inte gjort någonting mot er? Det är det som jag blir så himla besviken på. Han sålde slut på sin första turné på bara några timmar, och sjöng för ett utsålt maddinson garden det första han gjorde typ, och det är stort. Han var bara en helt vanlig kille, och han dröm gick i uppfyllelse. Han kämpade för det och kom dit, och har inte gjort någon något ont. So dear haters, we are stronger than you.
Ja det är vad jag tycker om Justin, världens bästa är han. You can be my boyfriend !


Han har både växt till sig i låtarna och utseendet! Herregud vad snygg du är

tisdag

hej . Skoldagen var helt okej idag. Hade muntligt nationellt på svenskan. Tur att jag inte fick göra idag, för blir som vanligt dönervös. Annars hände inget speciellt alls. Gick ner på stan med Fanny och Sanna och tog halv 4 bussen hem. Nu ska jag sätta mig och gå igenom andra världskriget en gång till. Kommer aldrig kunna lära mig allt det där känns det som. Eller jo det är klart jag kommer! ;) haha bäst att ha possitiva tankar.
Längtar till ikväll då det är desperata hemmafruar, världens bästa!


s n y g g

Sista matchen

Hinner skriva en snabbis nu. Snart kommer Johanna och hämtar mig. Sen åker vi till kopparhallen, säsongens sista match. Sorgligt men sant.. Nu ska jag kolla så jag har packar allt. Önska mig lycka till


Gameday

Gick upp halv åtta idag, men egentligen var ju klockan halv sju, drygt. Vi hade iallafall match mot Falun som vi förlorade. Tänker inte säga med hur mycket, hihi. Men det är bara att ladda om till morgondagens match mot Mora. Stannade kvar och tittade på herr fyrans match mot insjön och dom vann iallafall, och det är ju bra.

När jag kom hem har jag suttit och pluggat på historia provet som vi har på tisdag. Inte det roligaste att plugga efter en match , När man är som tröttast. Ska be någon förhöra mig nu, hejhej


Årets första grillning, check

Igår var mina underbart fina vänner här och firade mig. Fick en resa till Stockholm med dem där det blir massvis med shopping! Kommer bli grymt kul kan jag lova er. här hemma blev det trerätters middag som jag hade gjort i ordning alldeles själv. Tittade på film, spelade "med andra ord " och pratade en massa gjorde vi också! En jätte bra kväll med jätte bra vänner, ni är det bästa jag vet!

Idag så åkte vi ner på stan och tittade på Avesta stjärnan sen gick vi till Coop och köpte godis eftersom att det var jätte billigt. Sen åkte jag hem och satt mig och pluggade på andra världskriget. Grillade även nu på kvälls kvisten. Helt otroligt vad jag har saknat det! Imorgon är det match , hejhej


Min middag i bilder


fullt upp

hade två lektioner idag, två var inställda och så fick vi eget arbete på en! Så en riktig skön skoldag var det. Vid ett tog jag mig en liten promenad med Fanny ner till stan och sen tog jag bussen hem. Satt mig och pluggade till so provet som vi snart har sen när mamma kom hem så åkte vi och handlade till min trerätters jag ska ha imorgon. Nervös som sjutton är jag. Men hoppas att alla gillar det. Kommer nog inte bli så mycket bloggning på ett tag kan jag gissa. Har väldigt fullt upp med plugg och massa andra saker. Har precis gjort klar början på min förrätt och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen sätta ner näsan i böckerna ett tag till kan jag tro. Hejhej


ni är världens bästa ni!

tisdag

Det har verkligen inte varit min dag idag. Började på engelskan då jag frågade Mathilda och Johanna vilken färg rosa pantern har, för jag tyckte inte att det gick ihop med mitt korsord. Insåg sedan hur dumt det där lät. Sen på svenskan var det en stor blodfläck bredvid min bänk. Och såg då på mitt ben att såret där hade gått sönder och blödigt genom byxan. Så då fick hela min klass veta hur duktig jag är på att raka mina ben. Belv ju inte bättre när Oscar kom in och frågade vem som hade mensat... Och notera att jag inte hade gjort det så ingen missläser detta! Efter badet så kliade jag mig i ögat, och jag hade schampoo på fingret. Kort sammanfattat: ingen bra dag.

Nu ska jag ta och plugga spanska sen försöka börja på so:n. Det är bra att ingen fattar kriterierna och att våran lärare kommer hem dagen innan lovet! Men nu ska jag ta mig i kragen och börja. Träningsfri ikväll (vilket är bra eftersom jag är helt slutkörd efter badet) + desperate housewives, hoppas min kväll slutar lite bättre





Jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog att tänka om. Och leva med det


måndag

Ny skolvecka igen då. På idrotten var vi ynka 7 stycken. Stackars Limpen som var ensam kille, men han trivs nog i vårat sällskap! Vi körde lite box-it vilken vi är mycket bra på. sen fick vi hålla på med ett jättecoolt magnetpulver på fysiken sen hände det inte nå mer speciellt. Jo, jag fick inte ig på biologi nationella och det är jag jätte jätte glad över!!!, fick VG på labbrapporten vilken också är bra eftersom jag inte visste hur jag skulle göra.

När jag kom hem från skolan så satt jag mig och åt mellis. Sen plugga lite spanska och nu skriver jag kriterierna till historian, några av dom iallafall. Få se hur många jag orkar. Ikväll är det träning, sen såndan vilket jag inte är taggad för. Men har hört rykten om att det eventiellt blir gofika efter den, vilket jag hoppas på.


den där dagen var mycket kul


Match mot Falun

Åkte till Falun med 9 utespelare. Matchen slutade 16-6 men mycket bra spelat ! Nu trött och sliten som jag är, sitter jag och tittar på tv. Det är allt jag har och komma med , hejhej


mitt lag är världens bästa!

Hej på er!
Runt halv nio imorse så åkte vi till mora för att spela match. Var riktigt bra i första då vi ledde med 2-0. Tappade helt i andra då stod det 2-3 och sista slutade 2-5. Sista matchen med f-96orna vilket är mycket tråkigt. Men vi har riktigt roliga planer till avslutningen. Så det kommer bli gryyymt!
Snart ska jag äta lite mat. Se på tv och vila sig i form till morgondagens match mot falun.



inte varje dag man ser plura komma gåendes på avestas gator!

Haha, först på musiken sa Thomas, nu kanske ni får spela för Plura när han ska till sin louge (eller vad det nu heter?). Självklart blev hela klassen helt uppspelta eftersom att det var en kändis i närheten, eller okej mest jag och Sanna. Fick tyvärr aldrig se något av han då. Men sen när vi skulle gå till busstationen så kommer han gåendes på gatan och jag ba; Sanna kolla, där är Plura. Efter det blev fredagen mycket bättre!

Var på handel idag och kollade lite. Vi fick vara med på deras lektion, typ någon sammarbetslektion eller vad det var? kommer inte ihåg vad den heter. Så vi blev indelade i grupper, jag kom nog i den bästa gruppen. Alla var grymt snälla! Vi fick iallafall göra en eget recept med en massa frukter, under tidspress. Våran blev iallafall jättebra, smarrig saratårta fick den heta! Sen vart det sista musikletkionen och klf. Tog sedan bussen hem och nu sitter jag här, hihi. Ikväll ska jag ner till kopparhallen med Pernilla och se handboll. Hejhej


Inte alla som har fått en tårta uppkallad efter sig!

matilda ♥♥

Min superduperbästakompis!!
Jag saknar dig enormt.



haha gosi!
bäst på allt är hon


den svenska björnstammen






Det är mörkt och kallt här hos mig
Men du har sånt som gör det ljust igen

Känns som känslor och panik har tagit över i mitt liv
Känns som i vän och ses gjort mig vansinnig

Känns som ingenting finns kvar av allting jag en gång var
Rädd att inte räcka till och bli ensam kvar

Men jag lovar att vara stark och jag lovar att vara god
Jag kan lova hela världen att jag står vid mitt ord
I en hundradels sekund tränger ljuset fram
Och jag ser vad jag gör när jag är i din famn

På något sätt har jag fastnat för denna grupp. Dom är inte så speciellt bra egentligen, men dom är annorlunda och det är någonting som gör dom sådär extra bra så man inte kan sluta lyssna på dom. Såg dom live i Falun på sportlovet, och det var nog det bästa jag har varit på! Så grymt bra var det. Ja, somsagt, det är verkligen värt att lyssna på dom!

tänk om pengar skulle växa på träd


nemen har 9c några pluggfria dagar?

Det jag var och hämtade igår var min iPhone, som jag är helt tokförälskad i!!
Imorse så var jag och Sanna och kikade lite på ekonomi. Verkade riktigt bra faktiskt, dom gjorde kul saker så det blir nog bra. Ska till handel imorgon och titta så jag blir 100% säker men jag har nog redan bestämt mig. Så jag hade bara spanska och matte idag. Går runt och är jättenervös för mitt biologinationella. Det kändes bra men eftersom dom är så hårda med bedömningen. Tänk om jag får ig? usch, tänk inte så sara! Aja ska gå och titta på tv nu och njuta av dom närmaste dagarna som är pluggfria!


skulle ju inte sitta helt fel med sommar och lov just nu.

Happy face!


Äntligen är det över

I hela tre timmar har alla nior suttit i aulan och skrivit ett nationellt prov. Haha den andra delen blev helt kaos, ingen fattade något. Men jag hoppas att det gick bra. Snart ska jag åka och hämta en grej, sen åker jag och tränar ikväll. Trött som sjutton är jag, men det ska nog gå bra! Hejhej


sweet sixteen

Haft en toppenfödelsedag!
Hade först teater med Pernilla och Niklas på teaterhuset, var faktiskt helt okej kul. Sen vart det Kina mat och årets första glassätning med Sanna, Nathalie, Johanna och Mathilda. Var riktigt trevligt. Sedan blev det matteräkning nere i verket sen gick vi skogsbobarn hem från skolan. När jag kom hem så blev det därimot inte riktigt lika roligt - biologiplugg. Men sånt är livet ibland. När pappa slutade jobbet åkte vi ner och fixade en sak, som vi förmodligen ska hämta imorgon, wiiihooo!! Snart blir det hemlagad pizza och desperate housewives, tummen upp!


Kinamat och glass mys med mina fina vänner!

Perfekt födelsedag


Måndag

Sitter och äter just nu, bästa måltiden på dygnet. Snart så ska jag gå och plugga biologi eftersom att vi har nationellt prov på onsdag, nervös som sjutton är jag! ikväll är det iallafall träning, jag ska ju bjuda på gofika! Men nu ska jag ta och sätta näsan i biologiböckerna, hejhej


Kalas

I morse så åkte herr och damlaget buss upp till Rättvik för vi båda hade match. Våran förlorade vi men var ändå bra spelat. Fint att både damerna och herrarna sjöng för mig innan matchen började ! Men jag åkte hem efter matchen istället för att vara kvar som alla andra för snart så kommer mon släkt och grattar mig lite. Skola imorgon igen, skulle ju inte sitta helt fel med några veckor ledigt just nu


Maja och match!

Skrev ingenting igår, men jag fick mvg på hk:n och vg på idrotten men det var det högsta så det var ju bra! efter skolan så fixade jag lite på mitt rum sen åkte vi till busstationen och hämtade Maja! Vi tittade på innebandy och pratade en massa! Riktig mysig fredagkväll.

Idag så spelade vi ju match, som vi vann med 9-3. Var sista hemmamatchen med f-96orna, lite sorgligt. Men världens bästa är ni, tusen gånger om! Jag fick mig några smällar (som vanligt) så har enormt ont i min höft. Men nog ska det gå att spela imorgon allt! Snart kommer m&m och grattar mig lite, trevligtrevligt!


Toppen fredag!


om 5 dagar fyller jag år

nu är jag så gott som klar med min so uppsats! Blev tillslut 2 901 ord, men ska titta lite extra på första frågan en gång till bara. Känns som att jag inte har gjort något intressant alls idag. Har tittat på två filmer om Afrika = inte det roligaste man kan göra. Har också setat och tittat i en kartbok och letat på vad alla länder i huvudstäder i Afrika heter. Men fick sluta typ kvart över två så jag hann med halv tre bussen så jag kom hem ganska tidigt. Åt en god mellis sen satt jag mig för att göra klart so:n. 
Nu ska jag gå och äta lite pankakor sedan duscha och se på never say never en gång. Vi hörs imorgon!


Afrika vecka

Matchen mot Borlänge slutade 5-2 till dom, men jäklar vilken kul match det var! Roligaste jag spelat på länge, var nog mest för dom blev så himla arga, haha. Fick träffa min kompis Matilda också, var bra eftersom vi inte kommer ses på typ 527374 dagar nu. Eller inte riktigt men nästan.

Hela dagen har handlat om Afrika. Har inte varit det roligaste men har varit rätt chill! Sitter med Johanna i kopparhallen nu och snart ska vi städa sen blir det träning. Ikväll ska jag hem och se på desperata hemmafruar som jag missade igår. Sista delen av sista säsongen av världens bästa serie, sorgligt men sant.

På fredag kommer snyggingen här under och umgås med mig!! Längtar


Tisdag

Blir en liten snabbis från mig nu. Snart ska jag på samling, en match mot Borlänge väntas! Tänkte komma hem med tre pinnar, vad säger ni om det? Låter alldeles utmärkt tycker jag. Taggar med lite svenska björnstammen, och tänker tillbaka till då jag såg dom på arenan, var så grymt bra! Skolan rullade på som vanligt idag och resten av veckan har vi Afrika tema. Inte en aning vad det är, men det blir nog bra. Nu ska jag åka vart som helst hejhej


match + en ny skolvekca

skrev ingenting igår hann/orkade inte. Men spelade först match mot Borlänge/Matilda. Blev stryk med 6-8 tror jag, orättvist resultat, tyckte vi var bättre, hihi. Men jag gjorde iallafall ett mål, snygg ett, men mest för att visa Matilda hur duktig jag var! haha. Efter matchen så skynade vi oss iväg för att titta på elitserie match där ibf vann. Mycket spännande då dom låg under med typ 5-1 och sen slutade matchen 9-7 eller något.

Idag så började allvaret igen. Men bara fyra veckor till påsklov, skönt. Fick även veta idag att vi slutar en dag tidigare, det är ju chill. Ska skriva på min uppsats nu sen åka till min kusin och fira henne. Sen blir det träning. Match imorgon mot borlänge, fast med flickorna. Nu ska jag skriva lite, hejhej


match + en ny skolvekca

skrev ingenting igår hann/orkade inte. Men spelade först match mot Borlänge/Matilda. Blev stryk med 6-8 tror jag, orättvist resultat, tyckte vi var bättre, hihi. Men jag gjorde iallafall ett mål, snygg ett, men mest för att visa Matilda hur duktig jag var! haha. Efter matchen så skynade vi oss iväg för att titta på elitserie match där ibf vann. Mycket spännande då dom låg under med typ 5-1 och sen slutade matchen 9-7 eller något.

Idag så började allvaret igen. Men bara fyra veckor till påsklov, skönt. Fick även veta idag att vi slutar en dag tidigare, det är ju chill. Ska skriva på min uppsats nu sen åka till min kusin och fira henne. Sen blir det träning. Match imorgon mot borlänge, fast med flickorna. Nu ska jag skriva lite, hejhej


livet består inte utav dagarna som gått, utan dagarna du minns


Sovmorgon

Godmorgon, eller godmiddag kanske man ska säga?
Fanny sov här igår, tittade på dh sen låg vi och pratade till typ två. Blev en rejäl sovmorgon till halv tolv idag. Men det var skönt med tanke på att det blir min sista sovmorgon det här lovet. Imorgon är det tidig match mot borlänge=match mot Matilda! Saknar henne super mycket! Ska tackla henne över sargen och ge henne lårkaka hade jag tänkt, ge tillbaka vad hon gjorde på mig förra matchen. Ska även till Falun och se elitmatch efteråt.
Senare idag så ska jag göra lite saker på min so uppsats, eller ganska mycket för jag vill få klart skiten. hejhej


Sportlovscup

Vi vann en match, yey grymmast! Men vi spelade mot killar så det var helt ok. Snart kommer Fanny hit som räddade min kväll. Och med sig har hon lite pizza sen ska vi se dh, brabra. Nu ska jag ta och torka håret innan hon kommer.


Torsdag

Är hemma från Falun nu. Saknar Maja redan.. Men hon kommer troligtvis till mig på fredag sen träffas vi kanske på söndag, brabra! Idag så var vi som sagt och knäppte kort, sen så gick vi in och bakade sen kom Mathilda och några till så då fikade och hade det allmänt trevligt. Tack min fina vän för dom här toppendagarna, du är världsbäst!! :*

Imorgon så ska vi spela sportlovscup, alla utom Sara, med Sara. Kommer säkert bli superkul. Hoppas ryggen håller! Snart är lovet slut, mindre bra..


Bäst kväll med bäst människor!!

Godmorgon! Ligger nu bredvid min sköna böna som sover, sötis. Igår så blev det först lite charader och tacos mys hemma hos Evve med Elin, Louise och Mathilda. Efter det så åkte vi ner och såg på den svenska björnstammen, grymt bra var dom!! idag så ska vi ut i skogen och knäppa lite kort, så det kommer säkert bilder sen!


RSS 2.0