onsdag

långdag idag, men gick ändå skapligt fort. Idag kom vi på att vi ska byta låt på dansen, för den vi hade var nästan omöjlig. Så nu kör vi troligtvis på domino istället. Hoppas på att det blir bra. Sen jag kom hem så har jag pluggat biologi, och kört igenom spanskan. Nu ska jag kolla lite på danssteg, sen fråga om någon kan förhöra mig. Ikväll blir det träning, sen hem till desperate housewives har jag bestämt. Imorgon ryker äntligen den förbaskat jobbiga och fula utväxten. skönt!


bildbrist, så får bli på världensbästa!

en massa pluggande och träningar

Helt vanlig skoldag idag. På hålet släckte vi ner hela klassrummet, satt på musik och tände en liten julstjärna längst bak och satt där och spelade kort, mys! Kom hem runt fyra och sen dess har jag bara setat och pluggat på biologiprovet. Men nu kan jag allt på biologin och spanskaglosorna (just nu iallafall). Så känner mig ganska stolt. Och att jag är värd att få träna, och det är precis det jag ska göra också. Har ju träning med killarna idag. Så det blir nog bra, nu ska jag byra om, hare.


måndag

hej på er!
tillbaks i skolan, lite skönt ändå, fast hade gärna praoat lite mer. Men dom närmsta veckorna är det ett jäkla massa plugg, så kan varna för dålig bloggning.
Idag hade vi ju bad på idrotten, hata. Men det gick bra, badade bubbel bad i 20 minuter och sen simmade i tjugo. Någon annat speciellt har inte hänt. Sen jag kom hem har jag setat och pluggat bioligi. Prov på torsdag. Då vi också har spanskaglosor, och fysik läxa. Men tar biologin i första hand. Ska snart slänga i mig lite mat sen dra ner på träning , men först sitta och plugga lite islam. Hanna ska ju bjuda på gofika! Grattis i efterskott sötan! ♥ aja, ska äta när som helst nu. Hejhej



mina favoriter!

första advent

ingen snö , och regn? noll julkänsla..
halv tio satt jag och åt frukost, tjugo över var jag på väg till kopparhallen för att spela match. Skulle ju egentligen inte vara med och spela eftersom jag var förkyld. Men sen smsa dom och sa att dom inte var så många folk, så vad gör man inte för laget? Vi förlorade med 5-6 , dom gjorde mål när det var 6 sekunder kvar , ååh vad surt.. Men det är nära nu, snart kommer vinsten! Grymt bra spelat idag tjejer ,ni är bäst!
Ska packa till bad nu, hatar att bada med skolan.


when you smile, the whole world stops and stares for a while


inte illa!

äntligen är engelskan klar!
ska sätta mig med min önskelista nu, sen får vi se om det blir något mer pluggande, skulle behövas.
Blir ingen match imorgon, mår inge vidare så vilar lite så jag blir bra snart.


ETT, TVÅ, TRE, DALARNA!

sista dagen på praoen igår, fanns inte så mycket att göra, Jag och Ivan julpyntade och så lite grann. Lite tråkigt att det är slut nu, har verkligen varit jättekul. Skulle lätt kunna vara något jag vill jobba med sen! Verkar skitkul.
Slutade vid två sen efter tre drog vi till mora där match med dalalaget väntade mot mora, vi förlorade, men var jättebra tycker jag! Hade jättekul, det har man alltid med det laget. Helt underbara människor! ♥ Kännde mig hängig och så på vägen upp och tvekade flera gånger om jag verkligen var pigg nog att spela. Men det gjorde jag, och tyckte att det gick jättebra för mig, som tur var.

Snart ska jag ner på stan och titta efter skor och lite kläder. Sen ska jag skriva klart engelskan , sen hem till någon och plugga so och biologi. Orkar egentligen inte, men måste man så måste man.


match med dalalaget!

skrev inget igår,
Men praoen var kul som vanligt, jobbade till fem sen direkt på träning där någon kille från avestatidningen var och knäppte kort på mig , Johanna och Fredrik eftersom vi är med i dalalaget! Åkte hem sen eftersom min hals och näsa inte är 100% frisk. Så jag åkte hem och tittade på desperate housewives.

Idag så öppnades ju butiken och den är helt klar , fanns inte lika mycket och göra nu, vi fick larma alla jackor och så, fylla på om något  var slut . På lunchen gick jag, Pia och Felicia till kingen, asgott var det! Nu ska jag titta runt lite bloggar sen ikväll ska jag till öppet hus och titta lite gymnasie och sånt. Imorgon är det första matchen med dalalaget, fast det är träningsmatch mot moras 95:or, men gud så nervös jag är.. Sen är jag ju småsjuk också, men ska jag till karlsta så får man ligga i!


christmas



bara en månad kvar nu! längtar som bara den!!

before i die..


tisdag

hej på er!
Hat haft mycket att göra idag, så är helt slut. Klädde på hela negerbennys familj , 12 stycken och benen åkte av och allt hela tiden. Så vi fick några utbrott på dockorna ibland, haha. Sen hängde vi upp jackor på galgar och sånt. Imorgon drar jag iväg på träning direkt efter så hinner inte blogga något. Men slänger in något tidsinställt om jag hinner! Nu ska jag skriva på engelskan , hejhej.


första dagen på prao över

det var verkligen jättekul! :)
nu har jag massa att berätta om! , kan ju börja med att filmen var jättebra verkligen! Jättebra slut och allt, nu längtar man till nästa film ska komma ut ju. Hihi

Igår så vart det ju en heldag med bara innebandy, var jättekul även fast inte resultaten vart så bra på någon av dom. F96ornas mot leksand så förlorade vi med 7-3 tror jag om jag inte minns helt fel. Men det var helt orättvist tycker jag, vi var minst lika bra , golvet var ju inte det bästa bara. Sen drog vi till mora och satt där från ett, men en massa trevliga folk träffa vi så det var ju bra! Tittade på elitmatchen och rönnby vann med 4-5, jag som hejade på mora.. Men sen var det dax för våran match, som vi förlorade men jäklar vad bra vi var! Synd bara att inte bollarna ville in. Haha knä slog jag i också, jäklar vad ont det gjorde.

Idag så var det ju första dagen på praoen. Började med att jag och felicia hängde upp alla mössor och sånt ,och fick hänga dom hur vi ville bara att det skulle passa och så, sen gick vi och åt thai. Efter det så satt vi upp alla skyltdockor och nu håller vi på att klä på dom och vi får välja vilka kläder vi vill och det ska matcha i ''familjerna'' som dom är. Superkul är det! :)

Aja, nu har jag skrivit nog mycket, ikväll är det träning, hörs imorgon


världens bästa karlsson!

Resa genom Dalarna

Drar iväg på några matcher nu lite här och var i Dalarna, kommer hem sent inatt så vi hörs väl imorgon efter praoen! :) katt sa att det var skit kul på team sportia, så vi får hoppas på att han har rätt. Men det tror jag nog att han har!


breaking dawn


ÄNTLIGEN!!


houston we have a problem


bullbak

idag har jag bakat typ 100 saffransbullar med Mattis, riktigt goda blev dom! :)
Kom hem från henne för ett tag sen. Nu ska jag packa väskan till imorgon och torka&platta håret.
Imorgon väntar två matcher och se på en elitmatch. Skojsigt värre! Men ikväll så blir det Breaking dawn , ååh taggad som sjutton! kommer bli så grymt bra känner jag på mig.





dagens outfit


JA TACK!





alla från Gina Tricot!

breaking dawn

när man väl har sovmorgon så vaknar man halv nio.. aja
Nu på morgonen har jag bara tagit det lugnt, och rensat min dörr eftersom den ska målas om så den blir fin till mitt nya rum. Även fast jag tyckte att den var fin innan men det tyckte dock inte resten av min familj. Och det tog verkligen emot i hjärtat när jag skulle riva sönder alla bilder.. Ska äntligen riva väggen idag, och byta fönster. Längtar asmycket till det blir klart!

Nu på eftermiddagen ska jag hem till Mattis så ska vi baka , sen vill jag ut i det fina vädret och ta lite kort, ska försöka få med henne på det! hihih

Och ikväll blir det ju äntligen breaking dawn med mina tre favoriter! Alla säger att den är jättebra och allt, så det blir nog awesome!


~ R.I.P ~

jag tycker om er já!


Liten del av bästa klassen!


Bakkungar


Limpens specialare!


Så här går det när man har dubbel sats smet och enkel sats formar. Absolut inte jag och mathilda som bakade!

så kom och köp av oss på julmarknaden! Lovar er att allt är jättegott

toppen fredag

äntligen en vecka över, så nu väntar ett litet lov kan man säga, blir prao på team sportia hela veckan! ska bli så himla kul! Synd bara att nästan halva skåpet har följt med mig hem , men det är skönt att bli klart med allt. På klf:n och efter skolan så hade vi bakdag med min fina klass! Superskoj vart det verkligen med dom som var med. Blev en massa muffins, limpens special, lussekatter och pepparkakor. Kan därimot erkänna att allt inte blev så bra , men det är iafl bakat med kärlek! och det är väl huvudsaken?
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och ikväll blir det gó mat. Sen tagga till morgondagens planer. Vi hörs!


the killing




tänkte tipsa er om min favoritserie ( självklart efter desperatehousewives! ) Handlar om tonåringen Rosie Larsen som blir mördad i staden Seattle där Sarah Linden (Mireille Enos) och Stephen Holder (Joel Kinnaman) försöker lösa mordet. Serien bli lite utdraget ibland men annars så är det jättespännande och man riktigt längtar till nästa avsnitt. Helt klart värd att se!

torsdag

hej på er!
igår så körde vi beeptestet på profilen , och gissa vad? Jag förbättrade mig med en och en halv nivå!! Fett stolt! Det firades med lite kycklingspett och potatissallad mys i domarrummet med Mathilda och Johanna efter skolan sen två träningar.
 
Idag var det en helt normal torsdag. På långhålet gick jag , Mathilda , Johanna och Nathalie till ICA och köpte lite igredienser och sånt till vårat bakmys vi ska ha med klassen imorgon. Jul musik, lussekattbak och massa annat med världens bästa klass! Då kan ju inte en fredag sluta så mycket bättre. Och sen är jag sjukt taggad till i helgen så det finns inte! På lördag, breaking dawn part 1 med Pilla, Mathilda och Johanna! Sen två matcher på söndag + se på elitmatch, mora-rönnby. Kan erkänna att det hade varit roligare att se falun-sala då , men det funkar lika bra med mora-rönnby!

Nej nu ska jag sätta mig och skriva lite på engelskauppsatsen sen sätta mig framför brasan och virka lite. En dag kvar i skolan , sen en hel veckas paro, mitt liv kan ju nästan inte bli så mycket bättre nu.


dance of death - iron maiden ♥


Maria Montazami ♥




ååh min favorit, så himla kung!

what makes you beutiful - One Direction



you light up my world like nobody else


träningträningträning

Vart en skapligt jobbig träning igår, massa spring och spring. Men det kommer vara värt det till serien sen. Snart drar jag ner och gör det bästa jag vet, spela innebandy! Träning med killarna idag, hoppas på att vi blir lite folk nu! Har pluggat spanskaglosorna sen jag kom hem, så kan alla nu. Toppen! Haha imorgon ska jag och Mathilda köpa potatissallad och kycklingspett och ta med till kopparhallen och äta innan träningen! gottt
och fick reda på att jag fick VG på kristendomen provet, och behöver inte göra några kompletteringar eller någonting! sååglad!!

nej nu ska jag kolla runt lite bloggar , hare!



måndag

Måndagen äntligen över. Har setat och pluggat på spanskaglosorna sen jag kom hem. Snart ska jag och äta, sen byta om och åka och träna. Springning innan, shit vad kallt. Aja. Matchen igår slutade 4-5 till mora , men det var grymt bra spelat av oss, vart några skitmål tyvärr. Men sånt är ju livet, vi låg under med 1-5 i sista sen höll vi på och gå om. Men har bara en sak att säga. Grymt av er som var med igår! Att aldrig ge upp trots att vi låg under med så mycket ,och var nära att reducera, sen var vi så några spelare och alla kämpade på trots allt! Jag tycker om er supermycket tjejer!

Nu ska jag försöka hitta på nå bra danssteg till våran dans på musiken ! haha



haha inga bilder på bärbara typ, men saknar slalom litegrann!

Domarhagen

Sitter och väntar i domarhagen just nu. Bror min har match snart och efter det spelar jag! Kom igen nu brudar!! Efter matchen stannar jag kvar lite på killarnas sen hem till f&f och sen hem till m&m så skriver nog inget mer idag. Men ni får ha en superbra söndag, för det kommer jag att ha!


gryyyymt!


tråk lördag

är rastlös som bara den, så passar på att skriva lite. Under eftermiddagen har jag inte gjort någon alls typ, setat här, virkat och spelat temple run. Snart kommer några hit från gävle så ska vi äta lite, hungrig som bara den nu! Tidig kväll ikväll också, tagga match imorgon!


första snön föll idag

Men det missade jag för då var jag i kopparhallen och spelade match. Den förlorade vi med 2-7 tror jag. Men spelade bra, tappade lite i andra bara. Men det blir bättre och bättre för varje match! tummen upp. Bara att ladda om till en ny match imorgon med f96, mot mora. Mycket viktig, men det är ju klart vi tar dom! ;) Stannade kvar efteråt och tittade på herr fyran. Dom vann, riktigt bra!



11/11-11

alla vi som shuffalde den 11/11-11 kl 11.11! haha

fredagen över, nu väntar två lediga dagar med massa innebandy. Skulle bara sitta fint med en sovmorgon men sånt får man leva med ibland. Har nästan bara roliga lektioner idag, bild, slöjd, engelska och klf, eller okej två roliga men endå. Fast ska erkänna att engelskan var ganska kul , blev en hel del skratt iafl! På hålet vart det ju självklart kortspelande. Efter skolan drog jag och mina två favoriter ner på stan och fixade lite och fikade. Nu ska tant sätta sig och virka lite, så det blir klar någon gång!



wihoo, kristoffersson med i landslaget!! :D, hoppashoppashoppas nästa helgs planer slår in!

min största dröm

en dag kvar i skolan bara! skönt. Soft dag som alla torsdagar, morgondagen är inte heller så ansträngande. Taggad som sjutton till två matcher i helgen, spöa hedemora med dam och en superviktig match mot mora med f96, en av dom viktigaste. Men det är ju så klart att vi tar den! ;)
Ska gå in och boka bio nu, twilight breaking dawn del 1! wiihoo.




jag vill dit jag vill dit jag vill dit jag vill dit jag vill dit jag ska ta mig dit. Så jäkla nära nu. Tänker satsa 110% och göra allt jag kan för att få en plats. Min största dröm. Snälla gå i uppfyllelse!

Jessie J ♥





Guns N' Roses - Don't cry


tisdag

hola
Tiden gick väldigt fort idag. Hoppas det gör det i två veckor till, sen prao! Längtar som en tok! Sitter och lyssnar på musik nu. Ska göra det jag bestämmde i skolan att jag skulle göra också, inte allt men det mesta, så jag kan checka av från listan! Aja träning ikväll, taggad till 1000.


nu drar en jättetaggad brud ut och springen 5 km i värmen!


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


slut på lovet

Var faktist kul att få träffa alla idag. Hade möte med syven imorse, som gick bra tycker jag. Sen dom vanliga lektionerna osv. Halv åtta ska vi ut och springa med damlaget vid vattentornet. Åhh orkar verkligen inte , men det är ju ett måste så. Förjäkla mörkt kommer det vara också. Ska leta på nå bra musik nu, vi hörs!



kopparhallen

ska snart åka ner till kopparhallen och sitta i sekket med matilda och linn på herr-dm. Sen vidare till domarhagen där jag först ska stå i kiosken med jossan och johanna sen sitta i sekket med Johanna. Sen tbx till kopparhallen och se på finalen sen städa! Ja så där kommer min sista dag på lovet att se ut. Hade hellre åkt till falun och spelat dm själv, men sånt är livet ibland. Hörs ikväll!


20e bilden: En bild på dina närmaste.




dalalaget ♥

hejhej , kom precis hem efter två toppen dagar i enviken. Dom har spenderats med supertrevligt folk och en massa roliga träningar. Tänkte berätta lite kort. Igår så gick jag upp halv 6, vid nio hade vi första träningen som gick bra tycker jag. Sen lunch och så sen på eftermiddagen hade vi ett obligatoriskt test som alla distriktslag, ssl, elitserien och sånt måste göra, och jag klarade rörlighetstestet! haha fett stolt! klarade alla andra också, sen vart det det jobbigaste av allt, beeptestet, fysjutton säger jag bara.. På kvällen blev det mest en massa skratt och kortspelande och vi somnade vid 10,  haha alla var typ helt döda ! Idag hade vi en träning sen plocka ihop och säga hejdå, lite tråkigt faktist. Kommer sakna alla jättemycket nu! Nu ska jag dra mig till tv:n vi hörs kanske senare!


hahahhahha

monki

                                                               
                                                                             


tryck för större

19e bilden: En person som är snygg.




Viktoria - Maria Mena


out of the silent planet



maiden ♥

5 favoriter


DKNY Be Delicious Fresh Blossom



DKNY Be Delicious



britney spears radiance



britney spears midnight fantasy


beckham Intimately

18e bilden: En bild på din fritid.


skola


innebandy

godnatt!

säger godnatt nu.
För nu drar jag mig till tv:n och tittar på berg flyttar in sen body of proof.
Har gjort om lite på bloggen, ingen bild i headern pga enorm bildbrist, så den får duga så länge!
Ska göra några tidsinställda nu eftersom det inte kommer att bli någon blogging på tre, kanske fyra hela dagar nu. Men ni får ha det så bra iallafall!


onsdag

hela förmiddagen har gått åt till att packa och så. Så nu är det bara att åka! , har laddat batterierna till kameran för morgondagens utflykt också! Ikväll åker jag ner till k-hallen och städar och träna F-96:orna, hoppar träningarna idag för att vara 100 % utvilad till helgen! aja, nu ska jag gå och se på Ellen show! hare






17e bilden: En ovanlig bild


ååh min nya favorit jullåt!!


dagens inköp




16e bilden: En bild på dig själv


tisdag

wiihoo, jag och johanna har kommit med i träningstruppen i dalalaget!!! nu blir det träningar med dom fram till vecka 50, sen tar dom ut 16 spelare som ska med till sm, resten reserver, och ska göra allt jag kan och lite till för att ta mig dit! helt sjukt, har knappt fattat det än!

ja gårdagen kom ju med glada besked! Idag tror jag att jag, Johanna och Pernilla ska ner på stan och fika lite. Har inte sån stor ork att åka skridskor idag känner jag. Och sen blir det miniturnering med killarna ikväll. Skojsigt värre! Ska börja packa lite smått idag också till helgens äventyr, då vi ska på ett läger i enviken med dalalaget. Eftersom jag är borta hela dagen på torsdage sen åker vi halv sju på fredagen. Ska ringa och väcka Pilla och Johanna, tycker att dom borde vakna nu!


RSS 2.0