secoundhand sereande - your call



waiting for your call,
i'm sick,
call i'm angry,
call i'm desperate for your voice

Dag 15 6 bilder på något som gör dig glad



:)

godmorgon! ♥

idag blir det nog pernilla! :) var riktigt länge sen nu!
vi får se vad vi hittar på och så men något blir det!
sen blir det träning ikväll också. sen har jag inget mer att skriva, nu ska jag gå och fixa mig lite och så


det finns ingen bättre!♥



lionel messi♥

nävden

kom precis hem från nävden , var en superkul dag!
den började med att jag mathilda och emma skulle cykla dit ,men vi hittade inte så vi fick fråga pia om vägen , men vi kom ju fram tillslut iafl! :) vi hoppade i direkt eftersom vi var så lökiga , hehe men det var svinkallt ibörjan men jag doppade mig först ! (a) sen kom johanna och vi badade och solade lite sen hoppa vi från bryggan och knäppte kort! så bilder kommer sen! nu vet jag inte vad jag ska göra , men hittar nog på något


Dag 14 Planer / drömmar / mål du har

planer:
min plan är att satsa på innebandy och få en bra utbildning , jobb osv..

drömmar:
min absolut största dröm är att åka till barcelona, gå rundtur på camp nou , fcb museet , gå in på fc botiga , och sen självklart se en match! sen hade det ju inte varit helt fel att träffa laget också!


mål:
mitt mål är att försöka komma så långt som möjligt innom innebandy! :)

solen♥

godmorgon på er!

idag ska vi nog åka och bada, vi sa det igår iafl , haha gud vad jag tjatar om det där! men det är ju fint väder ute! sen ikväll åker ska vi och lämnar pengarna eftersom dom inte var hemma igår . sen har jag inge mer planer för dagen och så har jag inge mer intressant att skriva så nu ska jag ta och göra mig iordning! hejsvejs


nu ska jag röra på fläsket lite!


glömde visst bort! hehe

men tror jag har missat tre dagar eller något sånt! :)
Dag 11 En bild på dig och dina vänner




Dag 12 Min/mina bästavänner
dom fyra här över är mina absolut bästa vänner!
johanna och pernilla har jag kännt sen jag var liten , det kanske jag har med mathilda också? haha kommer faktiskt inte ihåg men hursomhelst så är det dom jag mest umgås med!
nathalie träffade jag på ett innebandyläger för två år sen , eller var det tre? jo tre var det nog .. men vi höll kontakten och hon är verkligen en utav mina bästa vänner. vi träffas inte så ofta och det är synd tycker jag! det borde det verkligen bli ändring på tycker jag!
jag älskar er tjejer!♥
Dag 13 Jag har fobi för

äckeldjur..
dom är fula , äckliga och läskiga på samma gång ,
värsta som finns!

sen påminnde mathilda mig om hundar  ! , efter att hon och jag blev skällda av en eller vad man säger så har vi blivit livärdda för sånna! , iafl dom vi inte känner..

chill dag!

idag har jag inte gjort så mycket , läste typ hela dagen i min älskade ozzy bok! cool kille det där! ;) eller gubbe eller vad man ska säga? men sen ladda jag hem någon tv4 app så låg på altanen och såg på massa sånt men blev så varmt så satt mig här! haha
ikväll ska vi nog hem till affe och lämna pengar till min barcelona tröja som dom ska köpa till mig i spanien som den finns! , glad tjej! :')
sen blir det träning men det är inte så lockande i den här värmen , menmen det är ett måste!


snart min!! :D

snygga!















god morgon!

vaknade runt nio , åt frukost och tittade på sommarlovsmorgon! haha
bion igår var bra, lite småkul och så , jag och mathilda hade rätt i slutet, jaaråå! haha
idag ska vi nog åka och bada tror jag , hoppas verkligen det när det är så varmt! aja vi får se ,
håller på men en ny header, vet inte om jag blev nöjd men vi får se! :)


bio!

det blev en picknik med mathilda idag . riktigt mys, sen knäppte vi kort också som kommer sen, 210 stycken men jag lovar, ni kommer inte att få se alla .sen när vi va där så kom det en hund springandes och ställde sig typ en meter ifrån oss och skällde ashögt! :o haha och vi som stod och skrek (a) haha barnsliga vi är! sen när vi kom hem till henne la vi oss under studsmattan och chillade för det var så varmt i solen.. men sen gick vi in och hade vårat lilla gym! haha klockrent! aja nu sitter jag här och ska snart spara alla bilder sen ikväll blir det bio med mathilda! mys! aja vi höres!


mathildaa

godmorgon osv..
idag blir det mathilda , men hon svarar inte när jag ringer, taskigt
jaja , vi ska knäppa kort och sen vet jag inte , det var ju klarblått för ett tag sen men nu är det moln  :o men det blir bättre snart ! hehe . nu ska jag gå och torka håret , skriver ikväll!


äntligen hemma!

jaja hemma nu , drog hem till johanna på en gång , vi pratade mest sen titta lite på dam vm , nu ska jag nog lägga mig i sängen till någon bra film! imorgon blir det mathilda iafl. hejsvejs



sju dagar på en och samma gång

Dag 4 En vana som du önskar att du inte har
jadu , inte en aning har inte någon såndär ''ovana'' så , inte en aning 
Dag 5 Någon du saknar
mest saknar jag nathalie!! sen frida och evve. och självklart sebastian och elias också!!
Dag 6 Favorit tv pogram
desperate housewivews och ghost whisperer!



Dag 7 Favorit idrottare
helt klart lionel messi! finns ingen bättre än han! men i innebandy så är det sara kristoffersson som är favoriten! 
Dag 8 På en helg gör jag helst..
är med mina vänner eller ser barcelonamatch!
Dag 9 Min största kärlek
det är helt klart fc barcelona! och mina vänner och familj ,
Dag 10 Jag skulle vilja se ut som
jag tycker att eva longoria och rachel bilson är riktigt fina och det skulle inte sitta fel att se ut som dom!
 


hihi

klockan är halv sju  , men känns som typ tre, kanske blir så när man sover till halv tolv ? ;) aja så gick vi och åt idag , blev en plankstek, riktigt gott! ikväll händer ingenting speciellt alls, men kände att jag behövde skriva det här, har grymt tråkigt så varför inte? aja blir väl nå skrivet imorgon tror jag , och som ni såg i förra inlägget är jag väldigt ledsen just nu ..


vi, eller iallafall jag kommer att sakna dig..♥


hoppas du får det bra i ditt nya fula lag..
men du kommer alltid vara en utan dom bästa för mig..


leksand

imorgon åker vi hem , ska bli sjukt skönt tycker jag! aja,
igår hände inget speciellt, gick till siljan och knäppte kort och såklarat så blev jag typ inte nöjd med ett enda kort! aja sen hände inget speciellt alls faktiskt, idag ska vi nog till bosporen och äta sen vet jag inte , kul inlägg haha men sånt är livet ,men nu ska jag ta och torka håret!



sen ska jag ta och säga grattis till söt hanna som fyller 15 år idag! hoppas din dag blir toppen!♥


Jolly camp 2011

nu har jag äntligen internett så jag kan skriva lite om dom här roliga dagarna!
något gruppbyte blev det inte men det var ingen big deal om vi säger så , träningarna har inte varit så värst kul men när vi hade vår ''fritid'' tror jag inte vi hade en tråkig stund!
vi kom dit i söndags och packade upp, spelade lite kort och ja , sen var det invigning sen team bildning och till sist träning , efter träningen gick vi upp i hopptornet för att grilla hamburgare . den kvällen gjorde vi inte något mer utan bara var lite sociala med våra rumskompisar . i måndags så var det 2 träningar och ett fys , alla hade tränigsverk i hela kroppen efteråt! haha . på kvällen kom killarna och spelade kort med oss , körde utslagspoker och sen nå neger och president men jag fattade nada så erik fick hjälpa mig! men sen kom vi på att vi ville spela minigolf men det var försent så vi fick vänta till i tisdags ! :) i tisdags så var det också två träningar och en fys och ja , på kvällen drog vi till minigolfbanan som sagt , och jag körde med erik , johan och jimmy . jag och jimmy var i lag och kom delad tvåa ! , kungt! och inte en enda sjua fick jag! :D sen vart det mer kort och sen hände inget speciellt ! i onsdags var det sista innebandyträningen med niklas och sen ett fys på det ! på eftermiddagen gick vi till lugnet för att spela lite innenady med killarna och då kom sötevve och hälsade på! gud vad jag har saknat henne!! på kvällen spelade vi kubb mot stefan och jimmy sen kom johan också , fast han bytte till vårat lag för vi var bättre! iafl så vann vi med 3-2 ! och så vart det kort på kvällen också! sen på natten kom vi på att man kunde prata med killarna genom dörren så vi la oss på golvet typ hela natten och pratade och fingerflörtade med sebastian och elias ! fast till slut så flyttade vi dit våran säng så sov vi där! på torsdags var det ju en tävling vi vann två grenar och sen vet jag inte , men jag och sebastian vart tjurig för att våran ledare inte brydde sig om han och mig och var jättesurig på oss och brydde sig inte om innebandy :oo , men delad fyra kom vi och det var ju hyfsat bra iafl! aja åkte till leksad direkt och ja , kommer hem på söndag , riktigt skönt!
tack alla killar och tjejer för 5 superroliga dagar!♥

grattis världens bästa!!♥♥♥


en massa innebandy!

nästnäst sista dagen nu och vi har nog haft det jättekul!
igår så var det två innebandyträningar + en fys sen en kostrådgivning. Jaa sen mer underdagen och sånt vet jag inte vad som kommer att hända , det skriver jag om när jag kommer hem , men idag då , så har vi ''bara'' haft två innebandyträningar och det står inget mer på scheemat .. men något annat kul borde hända! imorgon har vi faktist sovmorgon! klockan 10 har vi fotning sen innebandyträning med niklas samt att vi har en ''träff'' med han senare under dagen på IMA sport! på kvällen är det också frågestund med han och några andra ''stjärnor'' här ! på torsdag är det först tävlingar med dom andra sporterna som är här sen en avslutning med niklas ! efter det drar jagdirekt till leksand!
men dom här kan vara helt fel också , men nu har jag skrivit som att vi är i grupp 1 som vi säkert är också!


träning med Kim Nilsson!

nu har vi haft ''invigning'' och om allt har gått som vi vill så är vi i grupp ett nu och har en träning med Kim Nilsson, som vi säkert lär oss mycket av! direkt efter har vi team building. sen har vi en kvart på oss tills det är grillning i hoppbackarna, hur vi ska hinna duscha och sånt på den tiden har jag ingen aning om ? men det blir nog bra! imorgon är det träning 8.30 som det är varje morgon dom här dagarna!



kim♥

sista inlägget på en vecka

nu har jag packat klart allt hoppas jag! låtarna är inlagda på ipoden , och innebandyklubban ligger och väntar på mig i väskan. Men ni får klara er utan mig!, men kör någta tidsinställda så vi hoppas att dom publiceras osv.. :)
och jag kommer troligtvis ha en superbra vecka i falun , (om vi får byta grupp villsäga ) och ni får ha det superbra! ♥


Dag 3 Meningen bakom bloggnamnet

ja jag vet inte provade vad som var ledigt och det blev saraaolssn, sara som i mitt namn , a som i anna , och varför det är olssn har jag faktiskt inte en aning om!


kuuul..

sitter och tjurar , vi om har sett fram emot jolly camp hur länge som helst, och gissa vad? vi tränar typ med 99-00:or ... för vi är dom äldsta , kuul , man som åker på sånt där för att utvecklas och det kommer ju att gå så himla bra nu!!!!! men vi ska försöka komma med 96 killarna istället , för det borde vi faktiskt få

men idag gick jag upp halv nio och lite innan nio cyklade jag till ok för att träffa mathilda för gissa vad vi skulle göra ? jo vi skulle ut och springa 5 km! duktiga tjejer vi är! idag blir det en packdag sen hade jag tänkt se i rymden finns inga känslor ikväll, det var ett tag sen! men nu har jag inget mer intressant att skriva !


ja tack!

  


Dag 2 Ett brev till någon du saknar

hej mitt hjärta!♥

det var ett tag sen sist och jag saknar så det gör ont, 
ville bara säga att du betyder så himla mycket för mig och du är det bästa jag har!
tänk att ett innebandyläger kan skapa en sån här vänskap .
du är som min högra hand och inget bryter vårat band ,
dig kan man berätta allt för och du vet att jag alltid kommer att finnas vid din sida!
vi måste verkligen ses snart igen, vi som skulle vara hos varandra varannan vecka hela somarlovet! haha
jag älskar dig mest av allt, Nathalie Mattsson!

/Din Sara♥

rock you like a hurricane

jag har varit jättetrött hela dagen , menmen målade naglarna lite imorse blev helt knas men det får vi leva med ! sen åkte jag till gammemorfar sen och handla, ikväll blir det inte något speciellt gjort tror jag men tacos blir det iafl! aja hejsvejs!


godmorgon!

eller snart goddag!
igåår var det ju träning. Det var jag , Mathilda , Emelie och Emma ♥, och vi tog femman den här gången! duktiga tjejer som vi är. sen tänkte jag och mathilda köra imorgon bitti också så vi orkar med hela jolly! haha
idag vaknade typ halv 10 idag och så gick jag upp för att kolla klart på somarlovsmorgon och åt lite frukost sen packade lite smått till jolly camp och leksand där midsommar spenderas !
vad händer idag då ? inte en aning ,kanske hittar någon som vill hitta på något med mig ? aja ska kolla efter lite låtar till jolly nu!



stan med johanna!

runt ett idag tog jag cyklen och cyklade ner på stan med johanna , vi gick runt sen tog vi en fika och så , sen tittade vi lite mer , mys! ikväll är det träning igen och sen blir det väl någon film som vanligt , ska nog beställa hem lite! och sen är det ju jollycamp på söndag ! taggasönder!! :D


Dag 1 En nytagen bild på dig + 21 fakta om dig


jättesöt sisodär !

1.   Jag heter sara anna olsson
2.   Jag är 15 år och fyllde år 13 mars
3.   Jag älskarälskarälskar fc barcelona , för mig är det mer än bara ett fotbollslag, ja det går inte att förklara hur mycket jag älskar dom!! och det har jag gjort i snart tre år
4.   Jag bor i ett vitt tegelhus
5.   Jag har spelat innebandy i 8 år, och kommer att hålla på bra många år till !
6.   Jag har fått lov att sluta på fotboll för jag har problem med knäna, men det kvittade för jag tyckte ändå inte att det var så roligt den senaste tiden.
7.   Spindlar är det värsta som finns
8.   Jag är brunhårig egentligen så har typ alltid en ljusbrun utväxt
9.   Lionel Messi är min största favorit!
10. Jag tycker inte om folk som ljuger eller snackar skit .
11. Mina bästa vänner är Mathilda,  Johanna, Pernilla och Amanda
12. Jag önskar att jag fick träffa Nathalie och dom andra från heby mycket oftare
13. För  dom är något av det bästa jag har, och dom får mig alltid att må bra och jag älskar dom mest!
14. Jag får beslutsångest om jag ska välja att vara hemma och se en barcelona match eller vara med mina vänner
15. Jag tycker om det mesta inom musik , allt från rock till balader
16. Mina favoritartister är bland annat Iron Maiden , Volbeat och Veronica Maggio
17. Jag hejar på brynäs i hockey och Falun + Mora i daminnebandy
18. Det är som en liten tradition att åka på falun-mora i innebandy , eller vi har gjort det i två år nu
19. Jag saknar alla tjejer från jollycamp förra året, våran grupp var nog bäst och alla kom nära varandra!, kärlek till er tjejer!
20. Jag tycker inte om när folk underklassar tjejer och säger och killar är ''starkare'' osv..
21. Mina vänner är mitt allt!

femte gången gillt ? ;)

Dag 1 En nytagen bild på dig + 21 fakta om dig
Dag 2 Ett brev till någon du saknar
Dag 3 Meningen bakom bloggnamnet
Dag 4 En vana som du önskar att du inte har
Dag 5 Någon du saknar
Dag 6 Favorit tv pogram
Dag 7 Favorit idrottare
Dag 8 På en helg gör jag helst..
Dag 9 Min största kärlek
Dag 10 Jag skulle vilja se ut som
Dag 11 En bild på dig och dina vänner
Dag 12 Min/mina bästavänner
Dag 13 Jag har fobi för
Dag 14 Planer / drömmar / mål du har
Dag 15 6 bilder på något som gör dig glad
Dag 16 Något du längtar efter mycket
Dag 17 Mina syskon
Dag 18 Din favorittid på året
Dag 19 En gammal bild och en nytagen bild
Dag 20 Din favoritlåt

haha men jag har tråkigt och min blogg är helt ointressant just nu!


jag saknar innebandy..

tjenatja
idag cyklade jag hem till pernilla, vi pratade och tittade på film och så , nu vet jag inte vad som händer, kanske blir någon film eller något ? ja jag vet inte riktigt .. är inte på blogghumör, så hejdå! :))))))))))


nu tar jag min bike och rullar till pernilla!


nu drar jag snart på träning!

jag kommer att dö!


i'm no superman , i hope you like me as i am


tältning!

jag tältade från igår till idag precis som jag sa , skulle komma massa bilder men pernilla glömde minneskortet till sin kamera hemma , haha men jag tycker om dig endå! , när vi kom dit så spelade vi lite kubb ,jag , johanna och pernilla mot mathilda och jossan , jag tror dom vann faktiskt menmen vi var ganska gryma endå!
sen kom amanda och då gick vi in i tältet och hoppade lite eftersom att tältet sitter på studsmattan , men sen sa jag att jag skulle bli åksjuk så vi slutade , sen vart jag och mathilda sugna på popcorn så vi gick in och poppade , hah sen spelade vi in jätteroliga filmer men sen förstörde mathilda min kväll när hon sa att min kudde var ful så jag tjurade ett tag , men sen glömde jag bort det ! vi låg och pratade hela natten typ , och jag vaknade flera gånger ,först att jag höll på att frysa ihjäl sen vaknade jag av att jag svettades ... aja vaknade runt 10 iafl sen gick vi upp och lite sånt, såg på film  , sen runt halv fem åkte jag hem men det var ingen hemma ! haha
tack för kvällen tjejer! ♥


                                 jag saknar dig hjärtat ! ♥


it's crazy but it's true, i only wanna be with you



Volbeat♥ - I Only Wanna Be With You

en vecka kvar!

vaknade 5 imorse för det regnade och mitt fönster var öppet, så gick upp och stängde det men det blev ju inte så mycket tystare ! haha men somnade iafl om och vaknade runt 10 igen  , gick upp och åt frukost och nu sitter jag här !
idag hade vi tänkt att åka och bada sen sova i tält , men vädret var ju inte på topp , men vi får hålla tummarna!
nu är det bara en vecka kvar till jolly camp, tagga!! sen vill man ju se anmälda deltagare så man ser vilka som är i sin grupp osv, men det står bara "Anmälda läggs ut under våren 2011" men nu är det ju sommar ?


tonight will be the night that i will fall for you


Secondhand Serenade - Fall For You

messiii♥

runt två tiden tror jag åkte jag hem till johanna vi pratade lite och så , skulle sätta upp tälte men det åskade , sen runt 4a kom amanda, då gick vi ut och körde pricken , jag vann första gången ! sen vart det ovardgjort sista för vi hann inte köra klart , nu ska jag äta och så , sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra , synd om mig... sen skulle det ju ha setat fint att vara på sweden rock just nu och se ozzy..


någon som gör mig lite gladare iafl!


du är grym!


mys vid en brygga!













inga och co

det känns som att något saknas.. jo. som jag har gjort varje lördag hela vintern , kollat upp när barcelona spelar, men nu är matcherna slut så nu får jag vänta tills september igen.. :( sen vad ska man göra på kvällarna då ? ååh.
igår var vi ju först hos mathilda och åt , mys kladdkaka och jordgubbar♥ sen spelade vi kubb, vi vann över våra syskon , vi var bäst! våran hejaramsa! sen runt nio åkte vi ner på stan , var inte en kotte där typ i början så vi gick runt några varv runt stan , haha!
men kom mer på kvällen ,sen träffade vi lite folk, jag och mathilda körde med inga , men ingen ville lyssa :o dom har ingen humor alls.. sen hem
idag händer nog inte så mycket ,ska kanske tälta ikväll !




f i n n s i n g e t b ä t t r e


minns det som igår , första gången du log, som om jag snubblade pladask på marken och bara dog


Petter ft. Veronica Maggio - Längesen

- hjärta -





sannas bilder!

sommarlov!!!!

fyy vad sköönt!!
jaja , gick upp halv åtta ungefär , fixade mig och så sen kom johanna och hämtade mig sen till skolan !
först fick vi betyg, åtta mvg, resten vg så är skapligt nöjd! :)
sen inne i aulan i en timme sen sommarlooov!
ikväll ska vi till mathilda och äta, sen ikväll blir det nog street disco!
sen igår serverade vi ju niorna , var faktiskt riktigt kul!
fast varmt så in i .. svetten bara rann på oss , mysigt!


några från turkiet!













bryggan!

idag var det först aulan , och självklart var min film nominerad av dom 4a bästa och visades upp , och självklart så var vi bland dom två bästa och fick gå upp på schenen (ja jag kan stava) men vi kom två men det är ju grymt bra ju! lite pinsamt bara menmen :), sen vart det niornas lekar, och så blev jag sjukt taggad tills vi ska göra det nästa år! haha sen drog vi till ica och köpte sallad sen till någon bro där vi åt , sen kom pernilla också! :) kommer bilder sen när mathilda har skickat dom osv.. :)
har precis duschat och ska snart torka håret och ikväll ska jag vara servitris till 9c skoj! :)
och imorgon  är det sommarlov!! det förtjänar man verkligen!


black sabbath!


paranoid


iron man


urgammalt band men samtidig urbra!

ozzy osbourne♥

pyttelite nytt

fixade en ny header i brist på saker att göra, inge fin menmen! sen lite annat nytt som ni säkert inte kommer att märka! hade tänkt att börja använda kategorier också? får se hur det blir med det, glömmer ju alltid bort dom! hehe

bricka med dricka

skoldagen började med att se film  , due date och i love you phil morrison due date var lite smått kul men den andra var inge bra alls ! haha sen låg vi och asgarvade under första filmen ! efter det drog vi till american och käkade pizza sen slutade vi! inte så ansträgande dag precis ! haha jag och mathilda kom på att bricka och dricka rimmade så vi flummade lite !  imorgon ska vi vara i aulan och se på top 5 videorna som vi gjorde, ååhnneej! hoppas man inte är med! sen är det niornas lekar och på fredag skolavslutning! chiiilll
nu ska jag se desperate housewives och det lilla jag såg igår så lämnade ju tom lynett. inte braa.. och så känner jag att det är dax att köpa hem säsong 4.. aja hejdå!

home sweet home

hejhej, kom hem runt 6, otroligt skönt ska jag säga er!
dom senaste dagarna spenderades vid poolen nå mer orkar jag inte skriva men kommer bilder senare!
ikväll blir det fotboll en halvlek sen blir det desperate housewives om jag inte behöver sova! då får jag spela in det! aja blir inge mer från mig idag


snygg!

sol och bad

hejhej, kom precis från solstolen där jag har legat platt fall dom senaste dagarna med en bok och musik i öronen! men berättar lite kort om dom senaste dagarna . i onsdags låg vi vid poolen hela dagen och jag brännde mig på ¨hela kroppen typ, hehe på kvällen åt vi på en italiensk restaurang och senare gick vi till någon marknad några hundra meter bort,  i torsdags åkte barnen + jag (haha) och papporna till kusadashi centrum och handlade lite blev en klocka och t-shirt , sen hem och sola lite fast höll mig i skuggan ! sen gorde vi inte något mer speciellt igår solade och babade vi till sen på kvällen tog vi dolmusen (turkisk buss) till centrum där vi skulle till scala nouva som var ett stort köpcenter, det var vakter och allt utanför och man fick gå igenom några sånna där saker som finns på flygplatsen för att komma in :o aja det var en flopp iafl och det fanns typ ingenting.. sen åt vi på någon restaurang som var jätte god sen hem till hotellet , idag ska vi bara slappa och nu ska jag tbx till poolen!


direkt från turkiet! haha


hej alla svennar, hoppas allt är bra i sverige!
själv har jag superbra men klarblå himmel och 28-30 grader!
berättar lite kort om idag och igår ,
igår gick jag upp halv två, inte så kul , klädde på mig och så sen vidare till arlanda där vi tog en frukost och så , kvart i sju lyfte planet och det kändes som att vi det var mitt på dagen! flygresan gick bra men lite guppigt på slutet, när vi kom fram var det jätte målnigt och hur skulle det här sluta tänkte jag ! och varmt som in i ... var det också.. men när vi kom fram till hotellet efter en timmes bussresa så var det inte ett moln på himlen! när  vi kom fram åt vi och tittade runt lite, sen gick vi på turkiskt bad och fick ansiktsmask osv! :) riktigt skönt! efter det gick vi och åt sen hem och sova! behövdes verkligen eftersom att jag bara hade sovit några timmar natten innan
idag gick vi upp och åt frukost sen direkt till poolen! blev där hela förmiddagen och runt två åkte vi på ''onsdagsmarknaden'' hittade två converse , två linnen och en handduk tror jag ! men dom är fett jobbiga! :O kanske skriver någon annan dag ,vem vet ? för vi har inte internett inne på rummet utan vid receptionen så sitter på en bänk där just nu!
saknar alla hemma supermycket
!


RSS 2.0