min förebild, Matilda Dammvik!

Vi förlorade igår med 7-2. Men jag gjorde ett mål och tydligen en assist så det jämnade ut sig!
Första målet i dam också, inte illa, stolt tjej. Hihih. Kom hem för sent igår enligt mig och trodde att det skulle bli ett helvete att komma upp idag men det gick faktiskt skapligt bra. Nu ska jag ta och duscha sen sätta på mig min one piece. Hur skönt lät inte det?!



Eftersom vi inte hann ta någon ny i lördags så får vi en favorit i repris. Men jag vet att båda du och jag älskar den här bilden! :* Det här är min förebild, önska att jag var lite bra som henne. Shit vad bra jag hade varit då! Även fast du är lite efter ibland, (eller ganska ofta) så tycker jag om dig jättemycket!!!

matcher på matcher..

Om typ en timme bär det av mot falun och spela match. Egentligen har jag ingen ork, menmen. Kommer hem runt halv 12/12 så känns som jag kommer vara supertrött imorgon i skolan. Nu ska jag äta , sen ta mig en liten powernap.


3 filmer


Jägarna 2

12345
den var verkligen jättebra! En utav dom bästa filmerna jag har sett tror jag.


Julias ögon

12345
Lite seg och så, inte så läskig som jag hade ''önskat''. Men slutet var riktigt bra tycker jag!


No strings attached

12345
Också den riktigt bra. Jätte roligt och samtidigt lite sorglig vid vissa tillfällen, och så slutade den lyckligt. Precis som jag vill ha det

krossa sätra?

God morgon mina fina!
Vaknade för typ en timme sen. Har ätit frukost och bara tagit det lungt. Typ halv ett kommer Mattis och hämtar mig och sen drar vi till Gävle och spelar match! Sen hem och sova tror jag för kommer bli en väldigt jobbig vecka
Idag: match
tisdag:vila
onsdag: match
torsdag&fredag: vila
lördag: match
söndag: match

men grymt kul kommer det bli iallafall. Nu ska jag titta vidare på massa bloggar, sen packa.




2 från igår

Never give up on something that you can't go a day without thinking about


älskade dalalag!

Hej på er! Vart en supertrevlig kväll hemma hos Mathilda igår! God mat och trevligt sällskap. Idag vaknade vi, tittade om på filmen som vi såg på igår eftersom kan olyckligtvist somnade då , hehe. Sen blev det ett avsnitt gossip girl.

Vid två så åkte vi till mitt älskade Falu stad! Där skulle vi i dalalaget uppvaktas för bronset innan ssl matchen. Fick också lite information av två elitspelare. Och skapligt mäktigt det kändes när man går in i omklädningsrummet och ser självaste Sara Kristoffersson!! Så grymt stort! Fick även en blomma och träffa världens bästa dalalag. Efter det så satt jag sargvakt på matchen med Evve.

Imorgon far jag till Gävle och spelar match, taggad.


torsdag

spanskaprov , check √
Gymnasievalet, check √
VG på islam utan en enda komplettering, check √

Känns ganska skönt att komma hem utan att ha något att plugga på. Provet gick bra idag också. Sen gick jag vg på islam, stolt! Det förbaskade gymnasievalet är klart också. Valde ekonomi sen handel, känns helt okej än så länge. Längtar tills vi får gå och ''hälsa på'' programen eller vad man nu säger. Ser även fram emot en superkul helg!
Fredag: Trerätters middag hos Mathilda för att fira henne.
Lördag: Vakna upp hos Mattis, Sedan åka vidare till falun för att uppvaktas på elitmatchen , får träffa mitt underbara dalalag!
Söndag: Match mot sätra.

Nu ska jag ta och kolla lite bloggar, sen ska jag nog ta och se på the switch tror jag.



Passar väl på att gratta min fina vän som fyllde 16 år igår! Bättre sent än aldrig


tisdag

dom senaste dagarna har jag varit i skolan , pluggat spanska och tränat. Jag längtar så himla mycket till helgen nu, kommer hända så himla mycket skoj! När pappa kommer hem ska jag godkänna minn gymnasieval. Har ju fortfarande inte bestämmt om jag ska ta handel eller ekonimi första, men det går ju att byta senare om det skulle vara så. Men tror jag tar ekonomi? eller så blir det handel. Haha jaja vi får vella se. Ska plugga lite mer spanska snart, fast orkar egentligen inte. Skoltrött, check.




viiinst

var på tiden brudar, asbra jobbat alla!
spelade ju match mot bollnäs idag, vinst med 8-1 och det innebär första vinsten! Wiihoo nu sover man gott ikväll. Mitt första poäng i d3 också det är ju inte illa! Ska plugga lite spanska nu, sen titta ut lite recept och drömma mig vidare till min trerätters middag.
 

that should be me, makin' you laugh

Dagen har gått riktigt fort idag, den är redan halv fem. Men vad har jag gjort då? Åkte ner på min brors match mot mora, sen handlade vi lite och så. Tittade klart på little miss perfect också, en helt okej bra film som gick på 4:an igår. Och nu sitter jag här. Om ett tag blir det mat , potatisgratäng och kött, mumma.
Imorgon taggar vi till match mot Bollnäs, och vi siktar på första vinsten, eller hur brudar? jappjapp.
Kalas blir det ju i kopparhallen , Krylbo AIS fyllde ju 20 år i fredags, så kom ner vettja!
Nu ska jag plugga spanska, inte för att jag vill utan måste. Prov på torsdag, ååh. tps

i'm in love ♥

äntligen helg!

såå himla skönt, matchen imorgon blev inställd = sovmorgon. Fast jag var ändå sugen att spela , men får vänta till på söndag. Ikväll ska vi till m&m och fira morfar som fyllde år igår, grattsgrattis!

Och nästa vecka händer något superkul. På lördag ska jag, och resten i dalalaget till falun , och bli ''uppvacktade'' innan elit matchen för våran bronsmedalj. Superkul ju! Nej nu ska jag nog se på film , lite deppad över att jag inte har never say never. Men får se någon annan istället.


fin bild i at idag ;)

torsdag

Kom hem från skolan , kollade klart på sunes sommar, pluggade lite spanska eftersom allt är bortglömt typ. Sitter just nu och myser i min one piece och lyssnar på musik , på youtube.. Eftersom min spotify olyckligtvis tog slut igår. Men sånt är ju livet.
Matchen på lördag blev inställd, jag som så gärna ville spela match,  och träffa Henrik! Men utan målvakt så är det ganska svårt. Blir ju iallafall match på söndag mot bollnäs med damerna.


onsdag

hej, tänkte berätta att jag lever.
Har varit lite fullt upp dom senaste dagarna, och sen har jag inte orkat helt enkelt. Igår åkte jag hem till Johanna , vi fixade matchskiva och spelade kort och lite sånt ,gjorde hemmagjord kräm också, mums!
Idag gick vi ner till kopparhallen och åt där innan träningen, blev bara en eftersom jag är så himla trött. När jag kom hem tittade jag på lite av sunes sommar, sen la jag mig och lyssnade på musik, men tiden tog slut, så skapligt tjurig jag blev. Nu ska jag se lite mer av sune sen sova, godnatt.


islam prov, check!

Äntligen är vi klara med religionen! Så himla skönt. Tyckte provet gick ovanligt bra för att vara ett so prov. På bussen hem så ringde avesta tidning, och sa att dom skulle komma och knäppa kort på mig och johanna eftersom vi var med och tog sm-brons med dalalaget! Nu ska jag lyssna vidare på min favorit!


en vinst & en förlust

Spelade ju mot orsa igår, och vi vann med 9-4. Och jag gjorde ett skitsnyggt mål om jag får säga det själv, hihi. Och nu måste jag berätta om det eftersom jag är så himla stolt över det. Jo jag tog bollen i egen zoon, drog ifrån deras forward, lobbade bollen över deras backars klubbor, drog målvakten och la upp den i nättaket! Den ni! Blev mat på stars efter matchen också, godast!

Idag spelade vi mot serieledarna, och det blev ''bara'' 12-2. Men det var kul att spela iallafall , gick bra tyckte jag. Fick träffa Matilda också! Nu ska jag bli förhörd på islam, prov imorgon. Nervös. Men det går nog bra!


tagga match mot orsa!

Tagga till match nu mot orsa. Ingen kul bilresa, men hoppas man kommer hem med tre pinnar så blir den nog roligare! Ska plugga lite islam såhär på morgonkvisten nu. Inte precis så man vill, men ibland måste man göra sånt också. Igår kväll satt jag och förhandlade hela kvällen till min iphone! Och det känns som att min budget kommer att hålla! Brabra , nu längtar jag till jag fyller år! Vilket bara är en månad och 28 dagar typ. Men det ska nog gå fort! Men nu ska jag tvinga fram böckerna, sen åka iväg till orsa!


fina klassen!


varför ska ett gymnasieval vara så svårt?

HA, BF, eller vad sjutton är det jag vill?

Fick hem lapp med inloggninsuppgifter till gymnasievalet idag. Lite smått ångest man har. Fick nå ryck igår att jag skulle flytta till falun iallafall, och gå innebandyprofil. Men fanns ingen linje som satt mig i smaken. Även fast jag inte har en aning var jag vill gå. Varför ska det vara så svårt? Panik. Blir nog kvar i avesta iallafall. Fast det skulle ju inte vara helt fel att bo i falun heller. NIU är ju försent, men profilen finns ju än. Få träffa min fina vänner där lite oftare. Spela innebandy på skoltid. Det skulle ju vara himla kul att börja spela i ibf också, typ värsta drömmen. Åååh sluta vela nu Sara!

Varför ska man behöva ta ett sånt här stort beslut när man är så här ung. Det känns som att hela frammtiden ligger på det här valet.



lite såhär känner jag mig just nu.


fredag den 13:onde

började med att jag halft höll på att ramla nerför trappan vid kp, sen att jag halkade ner för backen när jag skulle gå hem och gled ner för halva den. Annars så har min dag varit helt okej bra. Det är ju fredag, då ska man inte klaga! Två matcher har jag i helgen också. Blev inge Matilda tyvärr, men hon kommer till matchen så får träffa henne då, saknar henne ju!
Ikväll blir det nog bara ta det lugnt framför tv:n med lite onyttiga saker, men det är jag värd , hihi.

Hade jag inte varit så osmart, så hade jag varit på intagningsdag i falun nu. Men har man dåligt självförtroende och är osmart så är man. Ååh.


torsdag

har stått still här ett tag nu. Men var typ inte hemma igår och så. Efter skolan blev det att köpa mat med några av mina fina vänner sen två träningar. Träningsverk som bara den i benen nu. Idag kom jag hem och pluggade till so provet till måndag , men eftersom att jag nog ska till matilda i helgen så måste jag se till att kunna allt innan. Ska hoppa in i duschen nu sen sätta på någon film och bara ta det lugnt.


tillbaka till verkligheten

slut på lov och långa sovmorgonar nu. Vi har ju nytt schema. Verkligen sämst, men det bästa är att so provet är flyttat till på måndag! Ikväll blir det äntligen träning, sköönt. Imorgon får jag träffa saknade Mathilda som jag inte sett på två hela veckor! Pratade nyss med henne , och imorgon efter skolan ska vi gå och köpa potatissallad och rostbiff innan träningen. Muumms. Nu ska jag prata vidare med min saknade Matilda, dammvik för det är hon utan h! haha


min & matilda's favorit låt!


Amanda Fondell - true colors
SÅ JÄKLA BRA!!


But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you 
     hihi Matilda!

sista dagen på lovet.

oops , har visst glömmt bort bloggen idag. Men jag har iallafall inte gjort någonting. Pluggat lite so och sånt, sen bara ta det lugnt. Om ett tag så blir det pankaksätning sen ner till kopparhallen och titta på innebandy. Blir ingen träning för mig idag , för ont i mina ben. Imorgon börjar skolan. Det är ju inte precis så att man längtar


inatt kommer den här bruden hem! wiihoo

för vi kommer från dalarna, kommer från daaalarna och vi dansar daladans, daladans, daladans, daladans!




dalarna ibf F 15! ♥ ♥

har varit en hel underbar vecka i karlstad, ett minne för livet!

i torsdag åkte vi till arenan direkt , för där väntade match mot sthlm, var så sjukt nervös så det fanns inte. Vi tänkta ba shit, bra början att möta sthlm , det här kommer ju sluta bra.. osv. Men icke sa nicke. Vi vann med 5-3, och sthlm var favoritiserade i gruppen och allt! Så veckan började bra och så fortsätter det! Åkte sen in till campingen och fixade i rummet ,tror jag och Elin fick dom skönaste sängarna! sov underbart varenda natt!

På fredagen hade vi en match mot halland som vi vann! Enda matchen den dagen , resten av tiden så hade vi det mysigt med laget!

I lördags gick vi upp kvart i sex. Klockan åtta väntade en match mot uppland, skulle vi vinna den så var vi klara gruppsegrare. Och gissa vad? Det gjorde vi också! Så vi var då klara för kvart på kvällen. Vid två så spelade vi match mot värmland, upp mot 800 på läktaren. Förlorade tyvärr men gjorde inte något eftersom vi redan var klara. På kvällen var det kvart mot helsingland, och dom blev riktigt utspelade! 4-1 tror jag vi vann med! Riktigt bra!

Idag så var det en semi mot skåne. Riktigt, riktigt jämnt, men tyvärr så förlorade vi med 1-2.. Men, en bronsmedalj kom vi hem med och tredje bästa distriktet i sveige är ju inte helt fel! Ni är bäst tjejer! jag älskar er!!!

varit dom bästa dagarna i mitt liv, snälla ta mig tillbaka!


hihi vad söt du är matilda! kingar!


SEMIFINAAAAL!!!!!

Världens bästa Dalarna! <3


När alla andra är och äter kör vi vidare till Karlstad!


Tagg på bussen!


karlstad nästa!

Närsomhelst kommer dom , sen drar vi till karlstad! wiihooo
dalarna ♥



en dag kvar!

IMORGON DRAR JAG TILL KARLSTAD!! Så grymt taggad. Kommer bli så sjukt kul, minne för livet!

Har packat hela dagen, tror det mesta är med nu. Ska plugga islam idag också, eftersom provet är två dagar efter jag har kommit hem. Kommer inte bli så mycket mer bloggande dom 5 senaste dagarna. Tror inte jag gör några tidsinställda, för det orkar jag inte.


tisdag

godmorgon!
har hunnit sett på ett avsnitt the killing och gjort klart nästan alla betygskriterier på so:n. Snart ska jag göra lite makaroner och sen rullar blien mot Falun! sista träningen med dalalaget nu innan karlstad. Och så kommer jag få min dala overall, som jag alltid har velat haft, och nu äntligen är en sån min! :') Ska börja packa idag också , inte långt kvar!


nästa; träning



hela eftermiddagen har jag setat och lyssnat på massa musik. Har hunnit se ett avsnitt av the killing också. Snart kommer Johanna och hämtar mig sen bär det av mot kopparhallen och lite innebandy träning!


måndag

gick upp sju idag, skulle till doktorn och titta på mina knölar. Var inge konstigt bara typ en inflamation efter någon smäll och var vanligt när man sportade, skönt! Åkte hem och åt frukost sen ner på stan och köpt tapeter och ett par wesc hörlurar. Skitsnyggt båda två. Tok längtar tills mitt rum blir klart nu! Pluggat har jag gjort idag också, och tittat på the killing, men tog en lite rast från allt, ska försöka hitta på nå bra låtar nu som jag kan ha med i karlstad. Träning ikväll , bäst



1 januari 2012

vart en riktigt kul kväll igår! Massa ätande, cheeze cake ♥, en massa pratande och en hel del skratt! Ny årslöften kom vi på också, men för pernilla gick inte det så bra, redan 00.01 så bröt hon det. Men löften är ju till för att brytas som hon säger! Idag har jag bara myst i min one piece och sett massa film & dh . Imorgon blir det upp tidigt och titta till mina knölar på benen. Sen åka och köpa hörlurar och tapet!


RSS 2.0